PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2017. dec. 01. - Svédországban már tilos idézőjelbe rakni az olyan kifejezéseket is, mint a "menekült", mivel az idézőjel voltaképp a nem menekültet jelöli.
http://lovasistvan.hu/2017/12/01/svedorszag-tilos-a-menekultet-idezojelbe-tenni/
2017. dec. 01. -
Ferenc pápa Burmából Bangladesbe ment, ahol a Burmából odamenekült rohingyák bocsánatáért esedezett, hogy nem védte meg őket kellően Burmában.
Ferenc pápa nyíltan "testvéreknek" nevezi a muzulmánokat, és Európába hívja őket. Ezek az öngyilkos és globalista nézetek megölik a katolikus egyházat. Ferenc pápa bűnbocsánatot kért a muzulmánoktól, mert nem segített nekik eléggé, de mikor kér bocsánatot az egyiptomi kopt keresztényektől, amiért nem mentik meg őket az iszlám barbarizmustól? Mikor fog bocsánatot kérni Ferenc pápa minden európai embertől, akik barátokat és családtagokat vesztettek el az iszlám terrorizmus miatt? Soha, mert a keresztények, és a nem európai keresztények védelme nem szerepel a napirendjén.
Az az ember, aki állítólag  Istent képviseli a Földön, a globalistáknak és a liberálisoknak csinál propagandát öngyilkos eszméivel, amelyek a Nyugatnak és a kereszténységnek a végét jelentik.
https://www.defendevropa.org/2017/islam/pope-francis-asks-forgiveness-rohingya-muslims-christians-slaughtered-middle-east/
2017. dec. 01. - Az élete végén járó Billy Graham visszavágott azoknak, akik azt állítják, hogy a mennyország megpillantása a halál előtt csak egy hallucináció, vagy az agy kémiai reakciója.
Bár szokatlan, Isten néhány embernek bepillantást ad a Mennyország dicsőségébe, mielőtt meghalnak"- válaszolta Graham.
Apostolok cselekedetei 7/55-56.: "Mivel pedig teljes vala Szent Lélekkel, a mennybe függesztvén szemeit, látá Istennek dicsőségét, és Jézust állani az Istennek jobbja felől. És monda: Íme látom az egeket megnyílni, és az embernek Fiát az Isten jobbja felől állani."
http://www.faithwire.com/2017/12/01/billy-graham-hits-back-at-critics-claims-that-glimpses-of-heaven-before-death-are-just-a-hallucination-or-chemical-reaction-in-the-brain/

http://www.davaocatholicherald.com/wp-content/uploads/2017/11/heaven.jpg

2017. dec. 01-től 42 helyszínen díszlenek a karácsonyfák Győrben.
33 közterületen, 9 pedig temetőnél.
http://www.kisalfold.hu/gyori_hirek/42_karacsonyfat_allitottak_gyorben_-_fotokon_mutatunk_parat/2541200/
2017. dec. 01. - Az ateisták Jézus születését ÁLHÍR-ként jelenítették meg.
Mindenki tudja, hogy az egyházban elmondott történetek nem igazak "- mondta David Silverman, az amerikai ateisták elnöke.
Kampányuk célja, hogy minél több amerikai hagyja el a keresztény egyházat.
http://www1.cbn.com/cbnnews/2017/december/atheist-billboard-campaign-calls-church-fake-news
2017. dec. 01. - 6-os erősségű földrengés Iránban, Kerman tartományban, melyet 5-ös utórengés követett. Iránt legutóbb nov. 12-én érte egy pusztító 7.3-as földrengés, melyben egész falvak semmisültek meg.
https://www.rt.com/news/411500-iran-earthquake-kerman-shiraz/
2017. dec. 01. - Michael Flynn, Donald Trump volt nemzetbiztonsági főtanácsadója pénteken a bíróságon bűnösnek vallotta magát a hamis tanúzás vádjában.
Az ABC News amerikai hírtelevízió értesülései szerint Flynn vádalkut kötött a nyomozókkal, és hajlandó tanúvallomást tenni arról, hogy Trump még elnökjelöltként utasította arra: vegye fel a kapcsolatot az oroszokkal.
http://hvg.hu/vilag/20171201_Bunosnek_vallotta_magat_Trump_oroszokkal_targyalo_volt_fotanacsadoja
2017. dec. 01. - A homár Kelvin Holdsworth anglikán lelkész imára szólítja a híveket, hogy György herceg legyen buzeráns, akkor ugyanis az Anglikán egyház talán elfogadja az azonos neműek házasságát.
http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/prince-george-gay-chrisitians-pray-church-scotland-st-marys-cathedral-glasgow-royal-family-duke-a8086176.html
https://www.thetimes.co.uk/article/anglican-minister-kelvin-holdsworth-pray-prince-george-is-gay-35dsk268s
https://en.wikipedia.org/wiki/Kelvin_Holdsworth
2017. dec. 02. - Christoph Schönborn bécsi érsek mellett Conchita Wurst is megjelent a bécsi Stephansdomban,hogy elmondja "szeretné, hogy érjen véget a másféle identitású emberek üldöztetése, a kiközítés és diszkrimináció".
https://kuruc.info/r/4/180152/
http://www.vienna.at/life-ball-und-katholische-kirche-zelebrierten-requiem-im-wiener-stephansdom/5575559
2017. dec. 02. - Egy Texas-i egyetemi újság bocsánatkérésre kényszerült, miután egy diákjuk leírta véleményét, amelyben elítéli a fehér privilégiumot, és azzal vádolja a fehér embereket, hogy ők maguk egy rendellenesség, amely nem létezhet, akik az európaiaktól származnak és elhagyták identitásukat valami új ellopott földet keresve.
Fehér-ellenes gyűlöletét kifejezve közli, hogy a fehér fajnak vége lesz, mert ők ezt így akarják.
https://www.rt.com/usa/411698-anti-white-texas-student-newspaper/?utm_source=spotim&utm_medium=spotim_recirculation&spotim_referrer=recirculation&spot_im_comment_id=sp_6phY2k0C_411698_c_KDj4BO
2017. dec. 02. - Lelépett a QUEEN - BOHEMIAN RHAPSODY film rendezője, Bryan Singer (X-MEN filmek, köztük az APOKALIPSZIS és a 2017-es WW3), így leállt a forgatás.
A filmben a párszi indiai származású brit énekes Freddie Mercury szerepét egy arab származású színésszel, az egyiptomi Rami Malek-el játszatják el.
http://www.kisalfold.hu/szorakozas/lelepett_a_rendezo_leallitottak_a_queen-film_forgatasat/2541352/
http://www.imdb.com/title/tt1727824/?ref_=nm_flmg_prd_2

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/rami_malek_-_queen_and_king.jpg?81432181

Bryan Singer és az X

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/bryan_singer_-_x.jpg?63895479

2017. dec. 02. - Bécsben betiltották az adventi koszorú elhelyezését az ajtókra tűzveszélyre hivatkozva (valójában az iszlamizáció miatt).
Aki a koszorú kitétele elleni tilalmat megszegi, akár 21 000 eurós büntetést is fizethet.
https://www.unzensuriert.at/content/0025675-Gemeinde-Wien-paepstlicher-als-der-Papst-Adventschmuck-Wohnungstuer-verboten
2017. dec. 02-án egy vezető amerikai
tábornok azt mondta, hogy olyan országok, mint Oroszország és Kína, aktívan fegyvereket építenek, amelyek képesek az űrbeli amerikai katonai eszközöket, mint például a műholdakat célba venni. "Fegyvereket gyártottak, fegyvereket teszteltek, fegyvereket telepítettek ki a földről az űrbe, zavaró fegyvereket, lézerfegyvereket, és nem tartották titokban" - mondta John Hyten, az USA Stratégiai Parancsnokságának vezetője. "Kiépítik őket, hogy kihívják az Amerikai Egyesült Államokat és szövetségeseit a világ hatalmi egyensúlyának megváltoztatása céljából. Nem engedhetjük meg, hogy ez megtörténjen" - mondta Hyten, aki felügyeli az Egyesült Államok katonai műveleteit az űrben.
http://edition.cnn.com/2017/12/02/politics/russia-china-space-weapons/index.html

2017. dec. 03. - A kommunista Kína követeli az internet szigorúbb kontrollját.
https://www.nytimes.com/2017/12/03/world/asia/china-internet-censorship-wang-huning.html
2017. dec. 03. -
A német belügyminiszter kidolgozott egy javaslatot, mely szerint a hatóságok meghekkelhetnének minden olyan magántulajdonban lévő eszközt, amit az állampolgárok csatlakoztatnak az internetre.
http://www.hidfo.ru/2017/12/a-nemet-belugyminiszterium-engedelyezne-az-allampolgarok-tomeges-megfigyeleset/
2017. dec. 03. -
A te országod. A te jövőd. Most!
Avagy Németország még több pénzt öntene a kamu menekülték zsebébe, duplázva hazautazási segélyt osztana a kiutasított migránsoknak önkéntes távozással.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/tobb_ezer_euroval_osztonzik_a_menedekkeroket_az_onkentes_tavozasra_nemetorszagban/2541447/
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/valtozas_merkelek_menekultpolitikajaban_erre_senki_sem_szamitott.652386.html
2017. dec. 03. -
Az USA hadserege családtagjainak el kell hagynia Dél-Koreát, mert Amerika és Phenjan közti háború "közeledik", egy vezető amerikai szenátor és a légierő volt ezredese szerint.
https://www.express.co.uk/news/world/887671/North-korea-nuclear-weapon-kim-jong-un-donald-trump-urged-evacuate-military-bases-ww3
2017. dec. 03. -
Észak-Korea azt állítja, hogy "az atomháború küszöbén" állnak, miután az Egyesült Államok és Dél-Korea eddigi legnagyobb hadgyakorlatukban egyebek mellett lopakodó harci repülőgépeket vet be, melyekkel észak-koreai nukleáris és rakétatámadást szimulálnak, és annak elhárítását gyakorolják.
https://kuruc.info/r/4/180112/

https://www.express.co.uk/news/world/887418/north-korea-world-war-3-kim-jong-un-trump-south-korea-us-moon-jae-in
2017. nov. 29. - A legutóbbi rakétakilövés valószínűleg visszatartja az USA-t attól, hogy katonai akciót indítson Észak-Korea ellen, mivel arra utal, hogy valós a veszélye egy nukleáris válaszcsapásnak.
http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/ezt_uzente_eszak-korea_johet_a_nuklearis_haboru.652112.html
2017. dec. 03. - Donald Trump amerikai elnök döntésének értelmében az Egyesült Államok kilép annak az átfogó ENSZ-megállapodásnak az előkészítő munkálataiból, amely a menekültek és migránsok helyzetén hivatott segíteni.
https://mno.hu/kulfold/trump-kilep-a-bevandorlokat-segito-ensz-programbol-2431467
2017. dec. 03. -
A CIA igazgatója figyelmeztette az iráni Iszlám Forradalmi Gárda külföldi műveletekért felelős parancsnokát, hogy az Egyesült Államok Teheránt fogja felelősnek tartani minden támadásért, amelyet amerikai érdekeltségek ellen követnek el Irakban. Az ok jelenleg is az olaj, vagyis az olajban gazdag Kirkuk és környéke, ahonnan a távozásra Szulejmani októberben többször is figyelmeztette az amerikaiakkal szövetséges észak-iraki kurd erőket.
https://vs.hu/kozelet/osszes/teheranban-nem-olvastak-a-cia-figyelmezteteset-1203
2017. dec. 03-án
fehér kőkeresztet állítottak fel és szenteltek meg Csepelen a Lidl-el szemben.
Mint ismeretes, a Lidl áruházlánc szeptemberben keltett nagy botrányt azzal, hogy egyik termékükről kiretusálták a csomagoláson látható templom kőkeresztjét.
A csepeli
keresztet  a fideszes szerint a kereszténység nemzet- és közösségmegtartó szerepének erősítése, a keresztény értékek megőrzése érdekében állítják fel.
http://inforadio.hu/belfold/2017/12/04/keresztet_vetettek_a_lidlre/
Ismeretlen elkövető nov. 10-én nem első alkalommal megrongálta Szent István államalapító király kiskörei szobrát. A bűncselekmény során a Szent Korona-ábrázolásról és az országalmáról is lefeszítették a kereszténység szimbólumát.
http://www.hatvantolhevesig.hu/2017/12/04/buncselekmeny-miatt-nyomoznak-a-szent-istvan-szobor-megrongalasa-kapcsan/

2017. dec. 03. - Az év egyetlen Szuperholdja a Bikában.
https://24.hu/kulfold/2017/12/03/kepeken-az-ev-egyetlen-szuperholdja/

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/ferdinand_-_szuperhold.jpg?59610221http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/ferdinand_es_a_fa.jpg?51741033

2017. dec. 03. - Finnországban -6 fokban  mikor hó/eső nem hullott, egy szivárvány rajzolódott ki az égen.
http://spaceweathergallery.com/indiv_upload.php?upload_id=141011

http://0e33611cb8e6da737d5c-e13b5a910e105e07f9070866adaae10b.r15.cf1.rackcdn.com/Valtteri-Immonen-IMG_20171203_124247_1512301672_lg.jpg

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 150
Tegnapi: 142
Heti: 1 478
Havi: 4 054
Össz.: 325 587

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2017 DEC-01
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »