PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

A 2010-es SZUPERCSAPAT filmben Liam Neeson a WALKÜRE hajónál volt látható, mely jelenetnél a monitor kijelzője robbanás előtt utoljára 42-est mutatott.
A valkűrök a skandináv mitológiában úgynevezett diszek (dísir), kisebb jelentőségű istenségek, Odin szolgálói. A feladatuk az volt, hogy kiválasszák a csatában elesettek közül a leghősiesebbeket, és a Valhallába vigyék őket, hogy einherjarok legyenek belőlük. Az einherjarokra Odinnak volt szüksége, hogy az oldalán küzdjenek a világvégén (Ragnarök) elkövetkező előre megjósolt csatában.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Valk%C5%B1r
http://o-megacsillag.hupont.hu/178/avatarok-vegjateka

http://o-megacsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/280049/kepfeltoltes/the_a-team_-_walkure_42.jpg?94083287

A Walküre feliratnál megjelenő (42-es bemutatása) Liam Neeson 2019-ben a "Men in Black: International" filmben látható, melyben a THOR: RAGNARÖK filmben együtt szereplő Chris Hemsworth és a Valkyrie-t alakító Tessa Thompson mellé lett besorolva. Vagyis a Sötét zsaruk 4-ben két Valkűrös személyt helyeztek be Chris mellé, aki a Ragnarök végén a Föld felé tartott, mely után a BOSSZÚÁLLÓK: VÉGTELEN HÁBORÚ-ban jött el a felezős vég, melynek következő, azaz második része címe VÉGJÁTÉK.
Korábban a SZELLEMIRTÓK hívószáma volt Jézus Krisztus számértéke, aztán a film 2016-os átdolgozásába Chris került a telefonos helyére. Vagyis itt a "Második eljövetel" filmekbe beépítgetése történik. Nem mellékes, hogy az előző három Sötét zsaruk film főszereplője is Will Smith volt, kinek teljes neve Willard Christopher Smith, aki 2019-ben a lámpásba zárt szellem, Genie lesz.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/mib4_es_a_valkurok.jpg?37026442

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 102
Tegnapi: 151
Heti: 253
Havi: 5 902
Össz.: 327 435

Látogatottság növelés
Oldal: VALKŰRÖK FEKETÉBEN
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »