PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2017. nov. 01. - Attól eltekintve, hogy a Föld bolygón milyen sokszínű az élet, állítják, hogy a földönkívüli életformák úgy nézhetnek ki, mint mi.
Ahogyan persze Isten, vagy a Teremtők (Biblia: "Teremtsünk embert a mi képünkre") az embert is saját képmására teremtette/teremtették.
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-5036311/Scientists-suggest-aliens-look-like-us.html
2017. nov. 01. - A New York Times teljes oldalas, a „Trump-rezsim” megdöntésére irányuló tiltakozásra buzdító hirdetést közöl. A tüntetéseket november 4-től kezdődően addig tartják éjjel-nappal Amerika-szerte, ameddig a kormányt nem hajtják el a hatalomból, ígérik a hirdetést feladó antifasiszták. A hirdetést a George Soros által finanszírozott „Utasítsd vissza a fasizmust” nevű szervezet adta fel, számol be a hirdetésről a jobboldali amerikai Infowars hírportál.
https://www.infowars.com/full-page-ny-times-ad-demands-antifa-revolution-to-overthrow-trump/
http://lovasistvan.hu/2017/11/02/november-4-en-indul-az-antifak-trump-kormany-donto-orszagos-lazadasa/
2017. nov. 01-én adtak ki az USA-ban egy sor Facebookon megjelent írást az amerikai elnökválasztás előtti időszakból, melyekből szemezgetve pl. az orosz című ARMY OF JESUS Facebook csoport írta, hogy Hillary Clintont a gonosz oldal támogatta, sőt, Hillary maga a Sátán, Trump pedig becsületes ember.
https://www.charismanews.com/politics/68066-army-of-jesus-facebook-page-actually-a-russian-ad

2017. nov. 01. - Azt állítják, hogy az USA-ban a védelmi minisztérium nov. 04-06 közti napkitörést szimuláló gyakorlata üzemzavart fog okozni a kommunikációban.
A napkitörés miatti EMP gyakorlatot volt aki Észak-Koreára címkézte, aztán majd elérkezik a szokásos semmi.
http://www.whec.com/news/massive-blackout-facebook-post-claims-dod/4655259/
https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/656197/North-Korea-War-EMP-US-DoD-Radio-Blackouts-Disaster-Evacuation-Defence-Power-Grid-Pentagon

2017. nov. 01. - Medvegyev figyelmeztet, hogy az USA dollárnak nem kéne uralnia a világot.
https://www.rt.com/business/408425-dollar-dominance-russia-medvedev-yuan/
2017. nov. 01. - Trump ázsiai körútja előtt Kína és Oroszország a dollár dominanciáját rázogatja, a két ország egyesítheti erejét, hogy összekapcsolják nemzeti fizetési rendszereiket és így teremtsenek riválist a nyugati alternatíváknak, jelentette ki tegnap Pekingben Dmitrij Medvegyev orosz minszterelnök, aki Hszi Csin-ping kínai elnökkel tárgyalt.
Oroszország saját, Karta Mirnek elnevezett fizetési rendszert fejleszt ki, mely kártyás fizetési módot elérhetővé tenné mind Oroszország, mind pedig más országok területén.
http://www.newsweek.com/russia-and-china-talk-joining-forces-shake-dollars-dominance-698545
2017. nov. 01-én mondta Teheránban Putyin, hogy "figyelembe véve az ellenséges negatív propagandát, amely megpróbálja gyengíteni az országok közti kapcsolatokat, megsemmisíthetjük az amerikai szankciókat olyan módszerek alkalmazásával, mint pl. a dollár felszámolása, amit két vagy több szereplő közti tranzakciókban nemzeti valutákkal helyettesítünk, így elkülönítjük az amerikaiakat".
Putyin közölte, hogy Oroszország úgy tekint Iránra, mint "stratégiai partnere és remek szomszédra, és minden lehetőséget kihasználunk, hogy minden dimenzióban kiterjesszük és megszilárdítsuk a kapcsolatokat".
https://www.rt.com/business/408542-russia-iran-ditch-dollar/

2017. nov. 01. - Az olajkorszak végének újabb jele, hogy Szaúd-Arábia totálisan önellátó akar lenni nukleáris üzemanyag termelésben és meg akarja kezdeni az uránérc kitermelését az országban. Mint mondják békés célú kitermelésről lenne szó a jövőbeni 17 reaktor számára, mellyel az ország energiaellátásának 15 százalékát biztosítanák 2040-re.
http://www.world-nuclear.org/information-library/country-profiles/countries-o-s/saudi-arabia.aspx
https://www.timesofisrael.com/oil-rich-saudi-arabia-plans-dramatic-shift-to-nuclear-power/
2017. nov. 01. - A muszlimok bevándoroltatásával, azok felszaporításával Svédország legalizálja az európai szemmel pedofíliának számító gyermekházasságot.
http://lovasistvan.hu/2017/11/01/svedorszag-legalizalja-a-gyerekhazassagot-migransainak/
2017. nov. 01. - Egyiptomban négy kopt keresztény templomot zártak be, miután bűncselekménnyé minősítették az imádságot.
Egyiptomot Morszi 2012-es hatalomra kerülését követően több tízezer keresztény hagyta el, minek után a 2013-as bukásával a kopt keresztényeket hibáztatták a muszlimok.
https://www.jihadwatch.org/2017/11/egypt-christians-pelted-with-rocks-four-churches-closed-as-government-treats-prayer-as-a-crime
2017. nov. 01. - MR. ROBOT 3/3 premier, melyben Bobby Cannavale beállt az X elé.
Korábban ezt a feleségétől, Rose Byrne-től láthattuk az X-MEN: APOKALIPSZIS-ben.
http://www.imdb.com/title/tt6633692/?ref_=ttep_ep4

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/rose_byrne_-_bobby_cannavale_-_x.jpg?57294411

Bobby Cannavale idén még bika karakterben lesz látható.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/bobby_cannavale_-_mr_robot_2.jpg?79889668

2017. nov. 02-án hozták nyilvánosságra, hogy hatalmas rejtett kamrát talált egy nemzetközi tudóscsoport a Gízában, a nagy piramisban.
http://hvg.hu/tudomany/20171102_Oriasi_titkos_kamrat_talaltak_a_gizai_nagy_piramisban

2017. nov. 02-án letették a mágneses nulltér laboratórium alapkövét a Sopron melletti Fertőbozon.
A zéró mágneses tér laboratóriumban földi körülmények között válik lehetővé az interplanetáris térben jellemző mágneses környezet vizsgálata.
http://www.kisalfold.hu/soproni_hirek/letettek_a_magneses_nullter_laboratorium_alapkovet_fertobozon/2537902/

2017. nov. 02. - Túlfeszültség volt Solton az elektromos hálózatban, állítólag egy fordított bekötés miatt. Elektromos gépek mentek tönkre az otthonokban.
https://www.youtube.com/watch?v=UHFGounjafo

2017. nov. 02. - Már 7 túlélő kulcsszemtanú halt meg az okt. 01-ei Las Vegas-i lövöldözés óta.
http://www.nnettle.com/features/1231-7-las-vegas-shooting-witnesses-now-dead-within-1-month-of-attack
2017. nov 02-án közölték (már megint), hogy az Iszlám Állam terrorszervezet magára vállalta a New York-i gázolásos merénylet elkövetését.
https://index.hu/kulfold/2017/11/03/az_iszlam_allam_magara_vallalta_a_new_york-i_merenyletet/
Lovas István blog: "A New Yorkban gyalogosokat legázoló üzbég bevándorló teherautós merénylőről az amerikai World News Daily hírportál azt írja, hogy Habibullevics vezetékneve „Allahszeretőt”, Szajfulló keresztneve pedig „Allah kardját” jelenti. A cikk megjegyzi, érdekes, hogy míg az amerikai médiumok a merénylet után hat halottról szóltak, a szaúd-arábiai sajtó azonnal a tényleges nyolc áldozati számról jelentett. A CNN csaknem két órát várt arra, hogy jelentse, a gyanúsított „Allahu Akbárt”, azaz Allah a legnagyobbat kiáltotta, és akkor is, amikor ezt bemondta, nem az arab szavakat, hanem helytelen angol fordításban az „Isten nagy” szavakat használta"
http://www.wnd.com/2017/10/new-york-attacker-allegedly-a-muslim-immigrant-from-uzbekistan/
2017. nov. 02. - Az amerikai légierő a Koreai-félsziget mellett gyakorolta ismét Észak-Korea megtámadását B-1B típusú, nukleáris bomba hordozására képes bombázókkal, melyeket japán és dél-koreai vadászgépek kísértek.
Észak-Korea figyelmeztet, hogy nem fog hezitálni a gomb megnyomásával, ha megtámadják.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/hadaszati_bombazokkal_gyakorlatozott_az_amerikai_legiero_a_koreai-felsziget_mellett/2537950/
https://www.rt.com/news/408562-nkorea-strike-south-defector/
2017. nov. 02-án Oszama bin Ladennel kapcsolatos dokumentumok újabb garmadáját, köztük egy naplót és videofelvételeket hozott nyilvánosságra a CIA.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20171102-oszama-bin-ladennel-kapcsolatos-dokumentumokat-hozott-nyilvanossagra-a-cia.html
2017. nov. 02. - Madárinfluenza és rovarirtó szennyezés miatti állománycsökkenésre hivatkozva emelik a tojás árát 40-ről 50-60 forintra év végéig.
http://hvg.hu/gazdasag/20171102_tojas_dragulas_madarinfluenza
2017. nov. 02. - Oroszország ultimátumot adott át Hollandiának: a KLM gépeit nem fogják beengedni orosz légtérbe.
Ezt azután közölték a hollandokkal, hogy az amszterdami Schiphol repülőtéren törölték az orosz Air Bridge Cargo teherjárat leszállási jogát
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2017/11/02/russland-droht-mit-sperre-des-luftraums-fuer-flugzeuge-aus-den-niederlanden/?nlid=70322aa3cc
http://lovasistvan.hu/2017/11/02/oroszorszag-legiterenek-lezarasaval-fenyegette-meg-a-hollandokat/

2017. nov. 02-án Trump twitter fiókja rövid időre eltűnt, aztán visszaállt.
https://apnews.com/e0d08e49bc1d468cb905bffd0f9ba14b/Trump-Twitter-account-restored-after-brief-interruption

2017. nov. 02. - Zachary King, a Sátán Egyházának egykori "nagy varázslója", aki ma már megtért, a hollywoodi pedofília járványról nyilatkozott, megerősítve, hogy a szórakoztatóipar hírességeinek többsége gyermekeket kínzó pedofil, akik a Sátánt imádják. Azt mondja, hogy ami miatt Hollywood nyílt titka olyan sokáig rejtve maradt, az az, hogy mindannyian benne vannak.
Látjátok ezeket a hírességeket, akik megköszönik Jézusnak az Oscart, de valójában minden hazugság. Amit nem látsz, az az, hogy ezek egy olyan csecsemő vérét isszák, amelyet megerőszakoltak és feláldoztak, miközben Lucifer megáldja őket még több hírnévvel és gazdagsággal. A legfontosabb probléma Hollywoodban az, hogy démonok vannak mindenütt - mondta King.
http://www.nnettle.com/features/1232-satanic-high-wizard-most-hollywood-elites-are-satan-worshipping-pedophiles-
2017. nov. 02. - Brett Ratnernek ugrott a PLAYBOY film rendezése. Perre viszi a szexuális zaklatás vádat.
Hat nő, köztük olyan színésznők, mint Natasha Henstridge (ő főleg A lény-filmekből ismert) és Olivia Munn (X-Men: Apokalipszis, Hivatali karácsony) vádolja zaklatással a filmrendező Brett Ratnert.
http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/11/02/leallitottak_a_playboy-filmet_a_rendezot_is_zaklatassal_vadoljak/
2017. nov. 03. - Kevin Spacey-t már a KÁRTYAVÁR stábja is szexuális zaklatással vádolja, sőt, már pedofíliával is vádolhatják, miután az egyik sértett szerint 12 volt mikor először találkoztak, kapcsolatuk pedig akkor ért véget, mikor 15 évesen meg akarta erőszakolni az akkor 24 éves Kevin Spacey.
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20171103/kevin-spacey-szexualis-zaklatas-house-of-cards/
http://www.nnettle.com/news/3072-kevin-spacey-confirmed-pedophile-as-2nd-child-rape-victim-comes-forward
2017. nov. 03. -Az USA elnöke, Donald Trump megkezdi nov. 14-ig tartó ázsiai körútját.
https://www.nytimes.com/2017/11/03/us/politics/trump-asia-summit.html
http://edition.cnn.com/interactive/2017/11/politics/trump-asia-tour-cnnphotos/
2017. nov. 03. - iPhoneX megjelenés, THOR: RAGNARÖK premier (USA).
http://palesnapes.hupont.hu/87/xpont
http://palesnapes.hupont.hu/88/asgard-a-foldre

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/thor_-_starman.jpg?11023007

Márk 9:47,48 Itt a King James fordításban olvassuk: Ha a te szemed megbotránkoztat téged, vájd ki azt: jobb neked egy szemmel bemenned az Isten országába, mint két szemmel vettetned a pokol tüzére.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/thor_odin_eye.jpg?36671371

2017. nov. 03. - Thomas Weinandy atya állítja, hogy Isten megjelent neki egy látomásban, és azt mondta, hogy figyelmeztesse a keresztényeket, hogy Ferenc pápa gonosz és hamis próféta.
Jorge Mario Bergoglio szerinte hatalmával és befolyásával tereli a nyájat a hagyományos keresztény értékektől a sátáni politikához.
http://www.nnettle.com/news/3073-top-catholic-church-official-says-god-told-him-to-expose-evil-pope-francis
http://www.catholicworldreport.com/2017/11/01/fr-thomas-g-weinandy-explains-his-critical-letter-to-pope-francis/
https://cruxnow.com/vatican/2017/11/01/ex-bishops-doctrine-chief-says-darkness-coming-light-francis/
2017. nov. 03. - Vilmos herceg szerint túl sok ember él a bolygón.
A népességnövekedés nem kérdéses, hogy óriási nyomást gyakorol a vadon élő állatokra és az élőhelyekre.
Megjegyzései a georgiai Guidestones első parancsolatához kötődnek, amely a következőket írja: "Az emberiség létszáma maradjon 500.000.000 fő alatt, állandó egyensúlyban a természettel".
Mint közli Afrika népessége, ahol havonta jelenleg mintegy 3.5 millióval emelkedik a lélekszám,
2050-re megduplázódik.
http://www.nnettle.com/news/3076-prince-william-calls-for-global-depopulation-too-many-humans-on-the-planet-
2017. nov. 03. -
A NASA újabb ferdítése, vagyis szerintük csökkent az ózonlyuk az Antarktisz felett, ami 1988 óta nem volt olyan kicsi, mint most.
https://nuus.hu/tech/tudomany/1103/megusztuk-nasa-szerint-csokkent-az-ozonlyuk/
http://www.erdekesvilag.hu/harminc-eve-nem-latott-mereture-zsugorodott-az-ozonlyuk-az-antarktisz-felett/
2016. - Gyógyulni kezdett az ózonlyuk az Antarktisz felett, állítják kutatók. Úgy tűnik az 1987-es montreali egyezmény beváltja a hozzá fűzött reményeket.
http://www.origo.hu/kornyezet/20160701-ozonlyuk-ozonreteg-antarktisz-gyogyulas-tanulmany.html
http://impressmagazin.hu/megjelentek-az-ozonlyuk-gyogyulasanak-elso-biztos-jelei/
2015. -
Egy katasztrófa, amitől megmenekült az emberiség.
http://index.hu/tudomany/2015/05/17/ozonlyuk_evfordulo_30_ev/
2014. -
A tavalyi rekordméret után az ózonlyuk szeptember végén 20 százalékkal kisebb volt az Antarktisz felett.
http://www.ng.hu/Fold/2004/10/Csokkent_az_ozonlyuk_az_Antarktisz_felett
2013. -
Az Antarktisz feletti ózonlyuk mérete tavaly a második legkisebb kiterjedését érte el az elmúlt 20 évet nézve a NASA és a NOAA adatai szerint.
https://www.idokep.hu/hirek/csokkent-az-ozonlyuk-merete
2012. - Csökkent az Antarktiszon az ózonlyuk mérete.
http://www.meteoline.hu/?m=8&nid=3243
2007. - Egy év alatt jelentősen csökkent az ózonlyuk a Déli-sark felett, szakértők szerint azonban csak a sajátos időjárási viszonyoknak tudható be a változás.
http://index.hu/tudomany/urkutatas/ksods071005/
2017. nov. 04. - A kaliforniai rendkívül pusztító és halálos tűzvész nem csupán természeti esemény volt, vagy a globális felmelegedés eredménye. A kiterjedt és meggyőző bizonyítékok szerint az okok közül a legfőbbek az éghajlatmódosító programok (más néven "geoengineering"), amelyek a tűzvész katasztrófák egyik fő tényezőivé váltak. Az éghajlatmódosító programok teljesen megzavarják a természetes időjárási és éghajlati ciklust az egész világon, megsemmisítik az ózonréteget és csökkentik a teljes hidrológiai ciklust (ami viszont rekordszárazságot és számos helyen tűzet okoz).
A geoengineering és a napsugárzás-kezelés (SRM) működésének célja, hogy lassítsa vagy ideiglenesen mérsékelje a kibontakozó üvegház forgatókönyvet a Földön (potenciálisan a Vénusz-szindrómát). Az éghajlat módosítása egy olyan jelenséget is létrehoz, melyet "globális elhomályosításnak" neveznek. A napfény szűrése (a Nap blokkolása) a geoengineering / SRM programok elsődleges célja, bár a "hivatalos források" azt állítják, hogy a globális elhomályosulás egyszerűen a légi járművek kondenzációs csíkjai miatt történik, ami a jelenlegi klímamódosító műveletek fedezése.
A folyamatban lévő aeroszolos műveletekből eredő mérgező nehézfém-felhalmozódást laboratóriumi vizsgálatok igazolták az Egyesült Államokban és a világ minden táján.
A környezetvédelmi ügynökségek nem hozták nyilvánosságra ezt az ellenőrizhető szennyeződést, amely katasztrofális károkat okoz a légkörben, a környezetben és az emberi egészségben. A légkörbe kiszórt részecskék jelentős része alumíniumból és báriumból áll, ami tűzveszélyes lerakódó port hoz létre.
http://www.geoengineeringwatch.org/geoengineering-expose-mass-press-release-to-30000-media-agency-contacts/

2017. nov. 04. - Hamis dokumentumok a CIA-nál egy esetleges Irán elleni támadás részeként. Merthogy az USA szerint támogatják a terroristákat, kik igazából az USA termékei.
Dzsavad Zarif iráni külügyminiszter a hamisított dokumentumokról azt mondta, azok arra jók, hogy „fehérre mossák” az igazságot Amerika felelősségéről 9/11-ért.
http://stephenlendman.org/2017/11/fake-cia-documents-linking-iran-al-qaeda/
2017. nov. 04. - Az észak-koreai nukleáris létesítmények biztosításához földi invázióra van szükség.
https://www.washingtonpost.com/world/national-security/securing-north-korean-nuclear-sites-would-require-a-ground-invasion-pentagon-says/2017/11/04/32d5f6fa-c0cf-11e7-97d9-bdab5a0ab381_story.html?utm_term=.a3c77fc29694

2017. nov. 04. - Párizsban is megnyílt az első pucér étterem.
http://www.independent.co.uk/life-style/paris-first-nude-restaurant-onaturel-naturist-association-a8037151.html
2017. nov. 04. - Németországban a Penny Market üzletlánc homár csokimikulásokat árul.
https://www.unzensuriert.at/content/0025450-Naechster-Rewe-Skandal-Diskonter-Penny-verkauft-schwulen-Schoko-Weihnachtsmann
http://lovasistvan.hu/2017/11/05/meleg-mikulas-szivarvanyszinu-szeretet-a-penny-ben/
2017. nov. 04-én lecsapott Dél-Vietnámra a Damrey tájfun, amely nov. 05-én már 27 halálos áldozatot követelt, ami még aznap felkúszott 49-re.
https://watchers.news/2017/11/05/typhoon-damrey-vietnam-damage-casualties/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
https://watchers.news/2017/11/03/damrey-to-slam-into-southern-vietnam-as-strongest-typhoon-in-16-years/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 159
Tegnapi: 151
Heti: 310
Havi: 5 959
Össz.: 327 492

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2017 NOV-01
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »