PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2017. aug. 22. - Justin Trudeau kanadai elnök és Leo Varadkar nyíltan meleg ír miniszterelnök három napos kanadai találkozóján arról beszéltek, hogy Varadkarnak szándékában áll népszavazást tartani, amelynek célja az ír alkotmány nyolcadik módosításának, így a meg nem született gyermek élethez való jogának hatályon kívül helyezése.
Kanadában van az egyik leginkább engedékeny abortuszpolitika a világon, ahol a nők bármilyen okból, bármikor lemondhatnak a gyermekvárásról.
Az abortuszpárti erők igencsak célba vették Írországot a korlátozó abortusz törvényei miatt. Soros György a Nyílt Társadalom Alapítványt (OSF) használta, hogy Írországot abortuszpárti országgá tegye. Állítólag azt tervezi, hogy Írországot egyfajta prototípusként használja arra, hogy a világ katolikus országaiban az abortuszellenes törvényeket felszámolják. A melegfelvonulásokon is megjelenő Justin Trudeau, aki formailag katolikus, sürgeti ír meleg korábbi kereszténydemokrata kollégáját az abortuszt alapvető emberi jognak elismerésére.
http://www.breitbart.com/national-security/2017/08/22/catholic-pm-justin-trudeau-pushes-for-abortion-as-human-right-in-ireland/

2017. aug. 22. - Az ESPN áthelyezte Charlottesvilleből az egyik ázsiai-amerikai sportriportert, ugyanis Robert Lee a neve, mint az eltávolított charlottesvillei szobor képviselőjének, Robert E. Lee tábornoknak. Hát persze, hogy Robert Lee döntése volt.
http://www.foxnews.com/entertainment/2017/08/22/espn-pulls-asian-american-announcer-from-virginia-football-game-because-has-confederate-generals-name.html
http://mandiner.hu/cikk/20170823_lee_tabornok_miatt_helyeztek_at_egy_sportriportert_charlottesville_bol
2017. aug. 22. - Kínai és orosz vállalatok és személyek ellen hozott szankciókat Washington az észak-koreai rakéta- és atomfegyverprogram támogatása miatt.
http://index.hu/kulfold/2017/08/22/kinaiakat_es_oroszokat_szankcional_washington/
2017. aug. 22. - Trump a jelenlegi 8400 mellé 4000 katonát tervez Afganisztánba küldeni.
https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2017/08/22/usa-wollen-weitere-4-000-soldaten-nach-afghanistan-schicken/?nlid=70322aa3cc
http://magyarhirlap.hu/cikk/96141/Az_afgan_mocsar
2017. aug. 22. - IGAZ, VAGY TÁN HAMIS?: Két, Szíriába tartó észak-koreai vegyifegyver-szállítmányt is elfogtak az elmúlt fél évben, derült ki az ENSZ egyik bizalmas jelentéséből, melynek részleteit a Reuters ismerte meg. A jelentést augusztus elején adták át az ENSZ Biztonsági Tanácsának, ebben arról írnak, hogy két tagállam is elfogott olyan szállítmányt, melyet Észak-Korea küldött Szíriába, és melyek vegyi fegyvereket, illetve ballisztikus rakétákat tartalmaztak.
http://index.hu/kulfold/2017/08/22/ket_sziriaba_tarto_eszak-koreai_vegyi_fegyver-szallitmanyt_fogtak_el/
ELŐZMÉNY:
2017. aug. 18. - A szíriai külügyminisztérium bejelentette, hogy az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban gyártott vegyi fegyvereket találtak az országban működő ellenzéki csoportoknál.
http://lovasistvan.hu/2017/08/18/amerikai-es-brit-vegyi-fegyverekre-talaltak-sziriaban/
https://sputniknews.com/middleeast/201708181056563391-syria-chemical-weapons-convention-violation/
2017. aug. 22-én előre be nem jelentett látogatást tett James Mattis amerikai védelmi miniszter a kurdok fennhatósága alá tartozó észak-iraki Erbil városában azzal a céllal, hogy csillapítsa a szeptember 25-re kitűzött, a kurd területek függetlenségéről szóló népszavazás miatt felkorbácsolt indulatokat.
A referendummal szemben az Egyesült Államokon túl Törökországnak és Iránnak is fenntartásai vannak.
A kurd függetlenedés egyenlő a török, iráni és iraki területvesztéssel, ami az adott országokra hatalmas fenyegetést jelent.
http://magyaridok.hu/kulfold/korai-kurd-alom-2118514/
2017. aug. 22. - Irán öt napon belül képes újraindítani a magas fokon dúsított urán előállítását, ha Washington felmondja az Irán és a nagyhatalmak között 2015-ben megkötött megállapodást - közölte az Iráni Atomenergia-ügyi Szervezet vezetője, Ali Akbár Szálehi.
http://www.hirado.hu/2017/08/22/iran-ot-nap-alatt-ujraindithatja-az-urandusitast/

2017. aug. 23. - Közös katonai hadműveletet indít Törökország és Irán a kurd felkelők ellen az iraki-iráni határnál.
http://www.hirado.hu/2017/08/22/torok-irani-hadmuvelet-indul-a-kurdisztani-munkaspart-ellen/
2017. aug. 23. - Mevlüt Cavosoglu török külügyminiszter felszólította az iraki kurd autonóm régiót, hogy mondják le a szeptember végére tervezett függetlenségi népszavazást.
A régió elnöke, Maszúd Barzani egyértelműen kijelentette, hogy a szavazás elhalasztásáról nem lehet szó.
A CIA adatai szerint Törökország területén él a legtöbb kurd, mintegy 14 millió fő, ami az ország összlakosságának 18 százaléka.
A függetlenedéssel Törökország is destabilizálódna vagy megbomlana az ország területi egysége.
http://www.hidfo.ru/2017/08/figyelmeztette-a-kurdokat-a-torok-kulugyminiszter/
2017. aug. 23. - Az USS John McCain megsérülése után leváltották az amerikai haditengerészet 7. flottájának parancsnokát, Joseph Aucoin altengernagyot.
http://magyaridok.hu/kulfold/levaltottak-az-amerikai-haditengereszet-7-flottajanak-parancsnokat-2117431/
2017. aug. 23. - James Clapper, a Nemzeti Hírszerzés korábbi igazgatója közölte, hogy megkérdőjelezi Donald Trump elnöki hivatali alkalmasságát.
Trump Phoenix-ben tartott beszédét követően Clapper azt mondta, hogy az elnöki gyűlést egyenesen ijesztőnek és zavarónak tartja
Azt is hozzáfűzte, hogy aggódik amiatt, hogy Trumpnak elnöki hozzáférése van a nukleáris kódokhoz.
http://edition.cnn.com/2017/08/23/politics/james-clapper-trump-phoenix-rally-don-lemon-cnntv/index.html
2017. aug. 23. - Az USA-ban a szövetségiek megkezdték a FEKETE ÉGBOLT-os EARTH EX katasztrófa gyakorlatot, mellyel egy EMP támadást nyomán történő áramszünetet (nukleáris támadás, napkitörés), egy nagy földrengést és kibertámadást szimulálnak.
http://www.wnd.com/2017/08/feds-start-talking-about-black-sky-catastrophe/
http://www.trunews.com/article/us-gov-launches-drill-to-prepare-for-black-sky-emp-attack
2017. aug. 23.  - Fájez esz-Szarrádzs, Líbia  nemzetközileg elismert egységkormányának miniszterelnöke bírálta az Európai Unió részéről a migrációs válságra adott választ, majd kijelentette, az érkezők növekvő száma miatt nem tudják már úgy kordában tartani az illegális migrációt, mint korábban.
Szerinte az Európai Uniónak segítséget kellene nyújtania Líbiának egy elektromos kerítés megépítésében az afrikai ország déli határain. A politikus sürgette továbbá, hogy oldják fel az ENSZ által Tripoli ellen hozott fegyverembargót. Ennek megszűnése után fel lehetne fegyverezni a líbiai parti őrséget az embercsempészek ellen. Fájez esz-Szarrádzs szerint nyomást kell gyakorolni a migránsok származási országára, hogy vegyék őket vissza. Hangsúlyozta azt is, hogy a líbiai szükségtáborok humanitárius segítségre szorulnak. A miniszterelnök emellett közölte, elutasítja a migránsok tartós letelepítését országában, és hangoztatta, hogy nem tudnak nagy táborokat fenntartani.
http://webradio.hu/hirek/kulfold/illegalis_bevandorlas_-_a_libiai_kormanyfo_surgos_segitseget_var_az_eu-tol
2017. aug. 23. - The Times: Európa egyre nagyobb veszélyben van azon terroristáktól, akik migránsoknak adják ki magukat – hacsak a nyugati fővárosok nem segítenek a Földközi-tengeren átkelők számát nem csökkentik jelentősen.
Hónapok óta annyi migráns nem érkezett Görögországba egyetlen nap alatt, mint tegnap: négyszázan érkeztek, közölték a görög hatóságok.
https://www.thetimes.co.uk/article/migrant-crisis-europe-under-threat-from-terrorists-posing-as-migrants-jz9908nct
https://www.thetimes.co.uk/article/migration-to-greece-surges-with-arrival-of-400-new-refugees-in-a-day-5c0q3pb8r
2017. aug. 23. - Egy volt maffiafőnök fegyveres csoportjával akadályozza meg Líbiában, hogy az afrikai migránsok csónakokra, illetőleg hajókra szálljanak.
Felmerül a kérdés, hogy az EU adófizetői pénzből közvetve volt maffiafőnököt fizet-e, hogy az „úgynevezett menekülteket” visszatartsa utazásuktól.
http://magyaridok.hu/kulfold/migransokat-egy-volt-maffia-fonok-tartja-vissza-europatol-2117851/
2017. aug. 23. - Barcelona terrorja után Lengyelország ismét hallatta, hogy egy darab muzulmán menekültet sem hajlandóak befogadni.
http://diepresse.com/home/ausland/eu/5273389/Polen-will-nach-Terror-keine-muslimischen-Fluechtlinge-aufnehmen
http://lovasistvan.hu/2017/08/23/varso-barcelona-utan-ide-egy-darab-muzulman-nem-johet-menekultnek/
2017. aug. 23. - Az USA Tennessee államában lévő Memphisben a tiltakozók az egyik polgárháborús katonai parancsnoknak, Nathan Bedford Forrestnek nemcsak a szobrát akarták eltávolítani, hanem a síremlékét is, neki is láttak a sír megbontásának.
https://kuruc.info/r/4/176404/

2017. aug 23-a estétől 70 katonát vezényeltek ki a rendőrök mellé a Brenner-hágóhoz.
http://www.krone.at/oesterreich/jetzt-aber-wirklich-heer-kontrolliert-am-brenner-nach-verzoegerungen-story-585012
2017. aug. 23. - Az EU-nak csak hetei vannak hátra és túllép a Görögországnak, Olaszországnak és Törökországnak tett ígérettel, hogy áthelyez 160 ezer migránst EU tagországokba.
http://www.express.co.uk/news/world/844676/EU-European-Union-immigration-asylum-seeker-refugee-migrant-crisis-Angela-Merkel-Italy
2017. aug. 24. - A Google titokban rögzíti azt, ami az Ön mobilján átfut, több millió beszélgetést figyel és hangfájlokat tárol.
https://www.thesun.co.uk/tech/4295350/did-you-know-google-has-been-secretly-recording-you-heres-how-to-find-the-creepy-audio-files-that-are-monitoring-your-conversations-every-day/
GOOGLE és 666
http://csillag-szeme.hupont.hu/256/google-666
2017. aug. 24. - Az oroszok modern információgyűjtő eszközökkel felszerelt nukleáris bombázókkal repülték körbe a Koreai-félszigetet, miközben az Egyesült Államok és Dél-Korea közös hadgyakorlatot tartott.
"Az, hogy az Egyesült Államok és Dél-Korea újabb nagyszabású katonai és tengerészeti gyakorlatot tart, nem járul hozzá a feszültség csökkentéséhez a Koreai-félszigeten” – közölték.
http://kitekinto.hu/2017/08/24/europan-kivul/az-oroszok-hadaszati-bombazokkal-repultek-korbe-a-koreai-felszigetet/
https://www.reuters.com/article/us-russia-southkorea-bombers-idUSKCN1B40MP
2017. aug. 24. - Merkel figyelmeztet, hogy Németország nem fog automatikusan az USA mellé állni egy esetleges USA és Észak-Korea közti háborúban.
https://www.rt.com/news/400738-germany-support-us-korea/
2017. aug. 24. - Martin Schulz, a szociáldemokraták vezetője és kancellárjelöltje javasolta az amerikai atomfegyverek kivonását Németország területéről.
https://www.ovb-online.de/schulz-fordert-us-atomabzug-8621814.html
http://www.hidfo.ru/2017/08/az-amerikai-atombombak-kivonasat-kovetelik-a-nemetek/
2017. aug. 24. - Miután Trump bejelentette az afganisztáni háború folytatását, a hadiipari vállalatok részvényeinek ára felfelé szökött, melyben Trump is érdekelt, mint részvényes.
A amerikai hadseregben a folyamatos visszaélések, a soha véget nem érő háborúk és céltalanság miatt a katonák harci szelleme zuhanóban. Tudják, hogy a Pentagon és a CIA terrorista halálbrigádokat fegyverez fel és képez ki Szíriában, Irakban „és, igen, Afganisztánban.
Trump aug. 21-ei, hétfői (napfogyatkozás napja), az új afganisztáni stratégiáját ismertető beszédében Pakisztánt bírálta, amiért az „mennyországot” jelent a terroristáknak.
Az USA megijedt, amikor Pakisztán úgy döntött, Oroszországnak van a legnagyobb esélye arra, hogy stabilizálja az erőket egy békés afganisztáni megoldásra. Az USA viszont nem akarja a háborút befejezni.
http://lovasistvan.hu/2017/08/26/nem-csoda-hogy-az-amerikai-katonasagban-a-harci-szellem-valsagban-van/
https://sputniknews.com/columnists/201708241056756324-no-wonder-us-forces-morale-crisis/
http://lovasistvan.hu/2017/08/26/az-usa-nem-akarja-az-afganisztani-haborut-befejezni-fejostehen-a-pentagonnak/
https://www.rt.com/op-edge/400760-us-afghanistan-war-pentagon/

2017. aug. 24. - Németország 23.6 milliárd értékű aranyrudat szállított vissza a Francia Központi Bankból Frankfurtba az Eurozóna összeomlásának félelme közepette.
A németek a nemesfémeket hidegháború idején Párizsba, Londonba és New Yorkba költöztették, mert féltek, hogy azok szovjet kezekbe kerülhetnek.
A művelet 2020-as befejezésre volt tervezve, de három évvel felgyorsították. Ma az utolsó szállítmány is elszállításra került.
Azt mondják, hogy a New York-i Szövetségi Tartalékbankban tárolt 1236 tonna arany határozatlan ideig ott is marad.
432 tonnát pedig a londoni Bank of England-ban tárolnak.
Peter Gauweiler bajor keresztény szociális unió korábbi helyettes vezetője elmondta: "A német központi banknak évente meg kell számolnia és mérnie az aranyat.
De az Egyesült Államokban tartott arany tartalékainkat három évtized alatt egyszer sem mérték meg, és nem is számolták össze, ami meglehetősen nyugtalanító".
A nemesfém létezésével kapcsolatos spekulációk miatt a Bundesbank 2015-ben kiadott egy 2300 oldalas listát az aranyrudairól, melynek hidegháború idején 98 %-át külföldre költöztették.
http://www.express.co.uk/news/world/844992/Germany-gold-bars-Eurozone-Frankfurt-Angela-Merkel-finance-economy

2017. aug. 24-én délben a Harvey-nál már hurrikán erősségű szélsebességet (130 km/h) mértek. A ciklon szeme ezen a ponton 17 km/h sebességgel észak-északnyugati irányban mozgott a texasi Houston és Corpus Christy városok felé.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Harvey_hurrik%C3%A1nhttps://hu.wikipedia.org/wiki/Harvey_hurrik%C3%A1n

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/harvey_-_gerard_butler_es_aaron_eckhart.jpg?13298343

2009-ben a POLTERGEIST-es Steven Spielbergre esett a HARVEY film újradolgozása, aztán Spielberg visszamondta.
http://www.cinemablend.com/new/Tom-Hanks-Stands-Up-Classic-Torpedoes-Spielberg-Harvey-Remake-15988.html
http://www.nydailynews.com/entertainment/tv-movies/steven-spielberg-direct-remake-harvey-man-befriends-6-foot-invisible-rabbit-article-1.394086
http://www.mtv.com/news/2434663/steven-spielberg-backs-away-from-harvey-remake/
2017. aug. 24. - 69 éves korában elhunyt RÁKban a TÉLAPU filmek Húsvéti nyuszija, Jay Thomas, aki az EGY ÚR AZ ŰRBŐL-ben is szerepelt, a SZITAKÖTŐ-ben pedig ő volt HAL.
Jay Thomas volt a HERKULES sorozat Árész (Mars) karaktere.
Robin Williams és Jay Thomas halála napja közt 1109 nap telt el, mely a 9/11 variánsa, kapcsolódva a Szíriusz játékhoz.
http://www.life.hu/kult/20170825-69-evesen-elhunyt-jay-thomas.html
http://www.imdb.com/character/ch0046232/?ref_=nm_flmg_act_30
http://www.imdb.com/name/nm0858988

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/jay_thomas_kepek.jpg?12408389http://o-megacsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/280049/kepfeltoltes/robin_halala_es_a_kutya.jpg?74862340

2017. aug. 24. - THE HITMAN'S BODYGUARD (Sokkal több, mint testőr) magyar premier.
http://www.imdb.com/title/tt1959563/

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/hitman_bodyguard_-_jesus.jpg?24394052

2017. aug. 24. - REMEMORY megjelenés.
http://www.imdb.com/title/tt2331047/

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/rememory_-_fejben_xx.jpg?24841982

2017. aug. 24. - Németország nyugati felén – beleértve Berlint – 42 százalék a migrációs hátterű a 6 éven aluliak száma.
https://www.welt.de/politik/deutschland/article167936280/So-rasant-wird-Deutschland-zur-Migrationsgesellschaft.html
2017. aug. 24. - Málta
döntéshozói a Defend Europe (Védd meg Európát!) identitárius mozgalom C-Star hajójának nem engedélyezte a kikötést egyik kikötőjükben sem és ivóvizet sem adtak a hajó legénységének, melyet aztán a máltai civilek adtak nekik.
https://www.unzensuriert.at/content/0024791-Malta-Regierung-verweigerte-Identitaeren-Wasserversorgung-Buerger-halfen-aus
http://lovasistvan.hu/2017/08/25/a-maltai-kormany-elvagta-az-ivovizet-az-identitariusoktol/
2017. aug. 24. - Utcai csatatérré változott Róma egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontja, a Termini-pályaudvar előtti tér.
A vízágyúk és a rohamrendőrök lépésről-lépésre szorították ki a zöldterületeken, fák alatt, virágágyasokban letelepedett, többségében afrikai férfiakat. A rendőri fellépésre ébredt migránsok minden kezük ügyébe kerülő tárggyal válaszoltak: köveket, üvegeket és kisebb gázpalackokat dobáltak a rendőrökre.
Mintegy száz migránst korábban egy üresen álló közeli épületből távolították el. Más szálláslehetőséget ajánlottak fel nekik, de ezt elutasították, és szombaton a vasútállomás előtti téren telepedtek le.
A migránsok gázpalackból készített gázbombával is próbálkoztak.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/csataterre_valtozott_roma_belvarosa_-_vizagyukkal_uldoztek_el_a_bevandorlokat_-_video_fotok/2530504/
http://formiche.net/blog/2017/08/24/roma-piazza-indipendenza-migranti-polizia/

2017. aug. 24. - Velence polgármestere elrendelte, hogy a rendőrök ne kockáztassanak meg több terrorcselekményt, egészen egyszerűen lőjék le azokat az embereket, akik “Allahu Akbar”-t kiáltanak.
A The Sun beszámolója szerint a rendőrök már megkapták a tűzparancsot, így ezután, ha valaki a Szent Márk téren Allah éltetését kiabálja, az életével játszik, mesterlövészek fogják ártalmatlanná tenni
“Azt mondják, hogy találkozniuk kell Allahval, mi pedig közvetlenül elküldjük őket az istenüknek, amikor lelőjük őket."
http://www.foxnews.com/world/2017/08/24/venice-mayor-anyone-who-shouts-allahu-akbar-will-be-shot.html
http://a-znewsonline.com/mindenkit-lelovunk-aki-allahu-akbart-kialt-vegre-egy-polgarmester-kiall-a-polgarokert/
2017. aug. 24. - Kanada azon polgárai, akik sem férfiként, sem nőként nem azonosítják magukat, „X” jelet kapnak útlevelükbe aug. 31-től - közölte Ahmed Hussein migrációs ügyekért felelős miniszter.
http://www.huffingtonpost.ca/2017/08/24/canada-will-soon-allow-gender-neutral-passports-immigration-minister-says_a_23178865/

2017. aug. 24. - Jézus arcát vélik látni ismét egy állapotos anyukában megbújó apróság ultrahangos felvételén.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4819372/Couple-JESUS-ultrasound.html

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/08/24/12/4384417C00000578-4819372-image-a-10_1503573052876.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/23/Preg_web_final.gif

És láttaték nagy jel az égben: egy asszony....
... ki terhes vala, és akarván szülni ....
Láttaték más jel is az égben, és íme vala egy nagy veres sárkány.

https://2.bp.blogspot.com/-Q8QmhszrUXA/WTsKnU9oc-I/AAAAAAAALyw/aXJNMpDgEc4KGMKsDVLFScSBWVFAZcxtQCLcB/s1600/Woman-Pregnant-12-Stars-Moon-Birth-Revelation-12-Agony-Pain-Dragon-devour-child.jpg

2017. aug. 25. - BIRTH OF THE DRAGON premier (USA) George Nolfi rendezésében.
George Nolfi rendezte a SORSÜGYNÖKSÉG filmet, melyben a vörös ruhás Emily Blunt (Az ÖRDÖG Pradát visel).
http://www.imdb.com/title/tt2720826/

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/birth_of_the_dragon_kepek.jpg?81800933

2017. aug. 25. - VILLAINS - Queens of the Stone Age album megjelenés.
https://en.wikipedia.org/wiki/Villains_(Queens_of_the_Stone_Age_album)

http://matablog.matadorrecords.com/wp-content/uploads/2017/06/Villains_Standard_pacshot-copy.jpg

2017. aug. 25. - ALL SAINTS premier.
http://www.imdb.com/title/tt4663548/

https://3.bp.blogspot.com/-UcNVczyThJE/WY4u1bLTyYI/AAAAAAAAK8g/pMZg0bXwtBAQKSkoqxlS7a9L8f6DXr8mACLcBGAs/s1600/allsaints.png

2017. aug. 25. - BUSHWICK megjelenés (internet).
http://www.imdb.com/title/tt4720702/

A BUSHWICK film a Church street-en indul Brittany Snow-al, aki a filmben elmondja, hogy hisz Istenben, így a kereszt sem maradhatott el.
Nos a filmet egy napon jelentették meg az USA-ban a  BIRTH OF THE DRAGON filmmel, Brittany Snow-ot, azaz a LUCY karaktert pedig a sárkány közbelépésére nem kapta el a magánhadsereg katonája, melyek célja kikényszeríteni a kongresszustól Texas különválását, mely mellé már több tagállam is csatlakozott.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/birth_of_the_dragon_-_bushwick_-_sarkany.jpg?47497658

A Texas különválását, lázadást és polgárháborút bemutató BUSHWICK filmet a Harvey hurrikán Texasba érkezése napján jelentették meg az USA-ban.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/bushwick_-_texas_-_harvey.jpg?16269619

2017. aug. 25. - A Harvey Hurrikán 4-es fokozatúvá erősödött és partot ért a texasi Houston és Corpus Christi közt.
Donald Trump elnök néhány órával a hurrikán partra érése előtt katasztrófa sújtotta övezetnek nyilvánította Texast, lehetővé téve ezzel, hogy az állam a szövetségi költségvetésből forrásokat kapjon a károk elhárítására. Mozgósították a Szövetségi Katasztrófavédelemi Hatóság (FEMA) egységeit is.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Harvey_hurrik%C3%A1n
2017. aug. 25. - A Harvey hurrikánnal kapcsolatban
ne úgy számoljanak, hogy a Harvey hurrikán egy nap alatt megszűnik. A katasztrófa legalább négy-öt napig fog tartani, akár keddig is - mondta Houston polgármestere.
Texas déli része az áradásoknak köszönhetően hetekre, vagy hónapokra lakhatatlanná válhat, hiszen a hurrikánt extrém eső követi. Utoljára hasonló jóslatot a CNN-nél a Katrina hurrikán pusztítása előtt lehetett olvasni.
https://vs.hu/kozelet/osszes/elerte-texas-partjait-a-harvey-hurrikan-0825

2017. aug. 25. - TERMINATOR 2 - AZ ÍTÉLET NAPJA 3D premier (USA).
Az ÍTÉLET NAPJA történte: "1997. augusztus 29-én kitört a harmadik világháború......"
"A nukleáris tüzet a kevés túlélő úgy emlegette, AZ ÍTÉLET NAPJA
."
http://www.imdb.com/title/tt0103064/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf
A TERMNINATOR 2: AZ ÍTÉLET NAPJA  főszereplője, Edward Furlong a 2006-os THE VISITATION-ban mondta, hogy "közeledik a Bíró".
http://csillag-szeme.hupont.hu/156/jezus-pandora-es-a-kereszt
A THE VISITATION-ban az aug. 24-ei REMEMORY filmben emlékgépes Martin Donovant láthattuk.
A Rememory főszereplője Peter Dinklage, aki a HÁROM KRISZTUS-ban is látható pár nappal a Rememory után.

2017. aug. 24-25-én 432 napja, hogy elhunyt a kocsija típusának 42. áldozata, Anton Yelchin. Ő az, kinél JÉZUS-t mond Martin Donovan a Rememoryban, ahol Anton Yelchin hármat lő.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/rememory_-_three_christ_2017.jpg?17823019

2017. aug. 25. - Donald Trump elnök aláírta azt a memorandumot, amelyben utasítja a védelmi minisztériumot, hogy a továbbiakban ne vegyen fel a hadseregbe jelentkező transzneműeket.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/donald_trump_a_haderohoz_nem_vehetnek_fel_ez_utan_transznemueket/2530705/
2017. aug. 25. - Alex Jones videója a transznemű Michelle Obamáról és a meleg Barack Hussein Obamáról. Mely ellen kifakadt Clintonék lánya.
https://www.youtube.com/watch?v=4yym71PwbnY

2017. aug. 25-én pénteken Ausztria az uniós "menekült"elosztási program keretében megkezdte menedékkérők Olaszországból történő átvételét.
A szerdán bemutatott integrációs jelentés szerint ugyan 2016-ban feleannyi betolakodó akart Ausztriában maradni mint egy évvel korábban, mégis továbbra is az átlagosnál több menedékkérelem érkezik az osztrák hatóságokhoz
2015-ben mintegy 90 ezer menedékkérelmi eljárás beadására került sor Ausztriában, tavaly pedig több mint 42 ezer.
A szíriai menekültek befogadásaként indult felforgatásban Ausztria által most átvett 50 főből csak egy szíriai származású személy és egy újszülött van, a többiek jellemzően húsz év körüliek és Eritreából jöttek, ahol az iskolázatlanság mértéke Szomália előtt jár a csúcson, vagyis 72.9 %-os. Közben az EU átlagos IQ szintje csökkenőben. Az őslakosság EU-szerte csökkenőben, melynek űrjét analfabétákkal töltik fel, azaz többnyire a selejtes áru áthelyezése történik.
https://kuruc.info/r/1/176476/
http://www.bild.de/politik/inland/fluechtlinge/59-prozent-haben-keinen-schulabschluss-52943448.bild.html
http://www.vilaglato.info/az-europai-oslakossag-aranyanak-csokkenesevel-parhuzamosan-zuhan-az-atlagos-iq-szint/
2017. aug. 25. - New York polgármestere a Kolumbusz Kristóf szobor eltávolítását fontolgatja, melyet 1892-ben helyeztek el, az 1492-es év 400. évfordulóján.
A mű neve a körforgalommal együtt is az, hogy Kolumbusz Kör.
Kérdés, hogy a polgármesternek itt nem e a Keresztény hangzással, a "Krisztust hordozó" névvel gyűlt e meg a baja.
https://www.theguardian.com/us-news/2017/aug/25/new-yo
rk-christopher-columbus-statue-de-blasio
2017. aug. 25. - A Nap fényessége nagyon eltérő időközönként váltakozik. Néhány ingadozásnak csak pár perces a ciklusa, másokat, amelyeknek hatása van a Föld hosszú távú klímájára is, a kutatók csak évtizedek alatt tudnak regisztrálni. Az ingadozásért a látható felszíne, a fotoszféra mágneses mezői és gigantikus plazmaáramlások felelnek.
http://www.origo.hu/tudomany/20170825-rajottek-hogy-miert-valtozik-a-nap-fenyerossege.html
2017. aug. 25. - Szembenéz a Földdel a 2672-es napfolt, a 2671-es pedig a nap túlsó felére vándorol.
http://spaceweather.com/archive.php?view=1&day=22&month=08&year=2017
2017. aug. 25. - Észak-Korea nyomorúságos véggel fenyegette meg Nagy Britanniát, ha csatlakozik az Egyesült Államok erőihez.
https://www.rt.com/uk/400836-north-korea-miserable-end/

2017. aug. 25. - Szíriában lévő dzsihadisták új, gyorsan növekvő terror milíciává álltak össze, amelyeknek már 25 ezer harcosa van.
https://de.sputniknews.com/politik/20170825317174192-neue-terror-vereinigung-in-syrien-geortet/
http://lovasistvan.hu/2017/08/28/az-orosz-titkosszolgalat-sziriaban-25-ezres-terrorhadsereget-fedezett-fel/

2017. aug. 25-én pénteken Ausztria az uniós "menekült"elosztási program keretében megkezdte menedékkérők Olaszországból történő átvételét.
A szerdán bemutatott integrációs jelentés szerint ugyan 2016-ban feleannyi betolakodó akart Ausztriában maradni mint egy évvel korábban, mégis továbbra is az átlagosnál több menedékkérelem érkezik az osztrák hatóságokhoz
2015-ben mintegy 90 ezer menedékkérelmi eljárás beadására került sor Ausztriában, tavaly pedig több mint 42 ezer.
A szíriai menekültek befogadásaként indult felforgatásban Ausztria által most átvett 50 főből csak egy szíriai származású személy és egy újszülött van, a többiek jellemzően húsz év körüliek és Eritreából jöttek, ahol az iskolázatlanság mértéke Szomália előtt jár a csúcson, vagyis 72.9 %-os. Közben az EU átlagos IQ szintje csökkenőben. Az őslakosság EU-szerte csökkenőben, melynek űrjét analfabétákkal töltik fel, azaz többnyire a selejtes áru áthelyezése történik.
https://kuruc.info/r/1/176476/
http://www.bild.de/politik/inland/fluechtlinge/59-prozent-haben-keinen-schulabschluss-52943448.bild.html
http://www.vilaglato.info/az-europai-oslakossag-aranyanak-csokkenesevel-parhuzamosan-zuhan-az-atlagos-iq-szint/

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 148
Tegnapi: 151
Heti: 299
Havi: 5 948
Össz.: 327 481

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2017 AUG-07
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »