PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2017. júli. 21. - Augusztusban Alföldi Róbert egy darab szar lesz.
https://444.hu/2017/07/21/alfoldi-robert-elert-palyaja-csucsara-egy-darab-szarkent-szolal-meg-a-moziban
2017. júli. 25. - Franciaországban falat emeltek Séméac lakói, hogy tudtukon és beleegyezésükön kívül az illetékesek egy használaton kívüli Hotelből nehogymár migránstanyát létesítsenek.
http://www.hirado.hu/2017/07/25/falat-emeltek-a-helyiek-a-migransok-ellen/
2017. júli. 25. - Egy kaliforniai, de egyiptomi születésű muszlim prédikátor arra kéri Allahot, hogy pusztítsa el a zsidókat.
Davis Masjid YouTube-csatornáján elhangzott július 21-i előadáson a muszlim prédikátor, Ammar Shahin angolul és arabul beszélt arról, hogy az összes muzulmán (nem csak palesztinok vagy szíriaiak) kérni fogja, hogy minden zsidót öljenek meg az "utolsó napon". A végső csata lehetséges helyszíneként nem csak a Közel-Keletet, hanem Európát és az USA-t is megjelöli.
http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/California-Imam-calls-on-Allah-to-annihilate-Jews-500676
2017. júli. 25. - Erdogan arra ösztökéli a muszlimokat, hogy látogassanak el az Al-Aksza mecsetbe és védjék meg Jeruzsálemet.
Ezt azután mondta, hogy a konfliktust kirobbantó fémdetektorokat már eltávolították az Izraeliek.
http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-4728184/Erdogan-urges-Muslims-visit-protect-Jerusalem.html
https://kuruc.info/r/4/175420/
2017. júli. 25. - Valamilyen okból kifolyólag 42000 férfi részvételével végzett kutatásban 185 különálló tanulmány eredményeit felmérő kutatók szerint az észak-amerikai, európai és ausztrál területekről származó férfiak körében kevesebb mint 40 év alatt felére csökkent a spermaszám.
Érdekes, hogy jelen pillanatban ezek a területek épp más területekről beáramlók inváziója alatt is állnak.
Hozzáfűzik, hogy Dél-Amerikában, Afrikában és Ázsiában élő férfiakra ez nem vonatkozik, ugyanakkor közlik, hogy ott kevesebb kutatást végeztek.
https://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2017/07/25/sperm-concentration-has-declined-50-percent-in-40-years/?utm_term=.e5c15431f422

2017. júli. 26. - Michael Snyder cikkében szerepel a spermaszint csökkenésével kapcsolatban az emberiség kipusztulása is.
Nos a cikkben szerepel, hogy a kutatók megfigyelték a mobiltelefonok elektromágneses sugárzását is, ami miatt a spermiumok száma lényegesen lecsökkent, ha a telefon 1-2 méteren belül volt a testtől.
Ajánlják is a férfiaknak a brit termékenységkutatók, hogy ha lehet ne kattanjanak rá a telefonjukra.
A SMART/OKOS-telefonok névhasználata is trükkös, hisz valójában a telefonok miatt kiépített adótornyok rontják a tanulási képességet, melyet embernél és állatnál ugyanúgy megfigyeltek.
http://www.charismanews.com/opinion/66476-scientists-warn-countdown-to-the-extinction-of-the-human-race-is-accelerating
2017. júli. 26. - A migrációt választotta a következő pápai érme témájául Ferenc pápa - jelentette szerdán a Kathpress katolikus hírügynökség.
A katolikus egyházfő pápaságának ötödik éve alkalmából kibocsátandó érme hátlapján egy vitorláshajó látható, és egy tengerparton álló alak, aki kinyújtja karját az érkezők felé.
http://a-znewsonline.com/arulas-ferenc-papa-a-migransokat-valasztotta-a-vilag-keresztenyei-hatalmasat-csalodtak/
2017. júli. 13. - Luc Ravel érsek felhívja rá a figyelmet, hogy ma Franciaországban az abortuszt nem csak engedik, hanem elő is segítik (elsősorban a fehéreket érinti).
Az abortuszra nem menő muzulmánok pedig nagyon jól tudják, hogy születési arányuk olyan, hogy úgy nevezik a "Nagy Csere", és a szemedbe is mondják, hogy "egy nap mindez a miénk lesz".
Franciaországban idén februárban szavazták meg az árulók, hogy
büntetéssel sújtják az abortuszellenes weboldalakat. A büntetés akár két év börtönt és 30 ezer eurós pénzbírságot is jelenthet.
https://www.christiantoday.com/article/controversial.french.archbishop.warns.of.great.replacement.by.muslims/110709.htm?internal_source=around_the_world
http://www.magyarkurir.hu/hirek/franciaorszagban-megszavaztak-az-abortuszellenes-weboldalakat-bunteto-torvenyt
2017. júli. 19-én szerepelt, hogy Emma Bonino korábbi abortuszpárti aktivistát Ferenc pápa „nagy olasznak” nevezte és, hogy ő beszélt júli. 26-án a Ronco di Cassatoban lévő katolikus templomban, hogy bemutassa „Ero straniero: La humanita che fa bene” (idegen voltam: az emberség tett jóvá) nevű migránsbarát programját.
Bonino közvetve vagy közvetlenül felelős mintegy hat millió olasz kisbaba haláláért 1968 és ma között.
A pápa 2016-ban azt mondta róla a Corriere della Sera napilapnak adott interjúban, hogy „ő az olaszországi nagyok egyike.
27 éves korában volt egy illegális abortusza, személyesen mintegy tízezer abortuszt hajtott végre.
Azonosította még magát az „Elég volt a feleségekből, lányokból és anyákból! Pusztítsuk el a családot!” mozgalommal és kiáll a homoszexuálisok és melegházasság mellett.
http://lovasistvan.hu/2017/07/20/ferenc-papa-hirhedt-abortuszparti-aktivistat-kert-fel-hogy-szoljon-az-egyhazhoz/
https://www.lifesitenews.com/news/notorious-abortionist-lauded-by-pope-francis-to-speak-at-catholic-church-in

2017. júli. 26. - Franciaországban lerombolják a templomokat, hogy üzleteket és parkolókat építsenek a helyükre.
A templomok gyakran évszázadokat is túléltek, ám napjainkban egyre inkább feleslegessé válnak.
Franciaországban százéves templomokat rombolnak szét, és teszik őket a földdel egyenlővé.
Az Ifop felmérése szerint annak ellenére, hogy a franciák 65 százaléka keresztény, a templomot hetente egyszer csupán a 4,5 százalékuk látogatja. Az istentiszteleteken a 15,2 százalékuk pedig ritkán vesz részt.
Míg a millenium kezdetén több mint 24 ezer pap volt Franciaországban, addig 2011 végére a számuk nem egész 14 ezerre csökkent.
Először történik meg Franciaországban a templomok lerombolása annak érdekében, hogy helyet biztosítsanak a parkolók, az éttermek és a butikok számára.
http://www.korkep.sk/cikkek/kultura/2017/07/26/franciaorszagban-leromboljak-a-templomokat-hogy-uzleteket-es-parkolokat-epitsenek-a-helyukre

http://www.korkep.sk/wp-content/uploads/2017/07/http-politikus.ru-uploads-posts-2014-10-1413900295_10-700x466-770x470.jpg

2016. - Joaquim Reinig hamburgi építész nem átalakítani akarja a keresztény templomokat, hanem lebontani, s helyükbe mecseteket építeni.
Becslések szerint a 160 templom mintegy harmadát fel kellene adni, vagyis lebontani őket, s így lenne ötven megfelelő hely mecsetek számára.
https://888.hu/article-egy-nemet-epitesz-szerint-kereszteny-templomok-helyet-mecseteket-kell-epiteni

2017. júli. 26. -
Az EU szabályainak megsértése esetén csökkenteni kell Magyarország és Lengyelország uniós támogatását – mondta Christian Kern osztrák kancellár, kinek úgymond b....sza a csőrét, hogy Lengyelország és Magyarország hajlandósága az európai szabályok betartására "nagyon csekély", ami megmutatkozik a "menekültek" tagállamok közötti elosztásának ügyében is, amelyből a két ország "teljesen kivonja magát.
https://kuruc.info/r/2/175489/
2017. júli. 26-án a júli. 23-ai "
Three Square Market" cikk nyomán a Kisalföld.hu már egyfajta közvéleménykutatást folytat, hogy te kedves olvasó becsippeltetnéd-e magadat, mellyel majd utazhatsz tömegközlekedésen és használhatod vásárlásra, vagy eladásra, azaz önként vállalnád-e a Fenevad bélyegének elfogadását.
Az oldal vastag betűkkel ki is emeli, hogy:
"Ez a következő technológia, amely elkerülhetetlenül meg fog valósulni, és mi részesei akarunk lenni."
Mikrocsip, vagy RFID = elektromágneses sugárzás.
http://www.kisalfold.hu/dunantul/engedne_hogy_csipet_ultessenek_a_bore_ala_-_szavazzon/2527371/
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/elerkezett_az_ijeszto_jovo_-_egy_technologiai_ceg_mikrocsipeket_ultet_dolgozoiba/2527352/
2017. júli. 26.- Dave Doyle iowai lelkipásztor szerint a wisconsini Three Square Market cég mikrocsippelése a Jelenések könyve 13/16-os részének, azaz a Fenevad bélyegének megnyilvánulása.
"Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezükre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek."
http://www1.cbn.com/cbnnews/us/2017/july/pastor-microchipping-humans-is-straight-out-of-revelation
2017. júli. 26. - SHOT CALLER megjelenés.
http://www.imdb.com/title/tt4633690/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf
http://palesnapes.hupont.hu/18/horusz-es-a-fenevad

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/shot_caller_-_alarc_es_halo.jpg?44097955http://o-megacsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/280049/kepfeltoltes/univerzum_terido_halo_es_a_pok.jpg?93265474

2017. júli. 26. - A brit The Express lap úgy gondolta ír egyet a Peruban Nazca-nál talált nem emberi mumifikálódott testekről, szám szerint ötről.
Az UFO témakört általában a hülyeség irányba terelő lap az idegen test témát úgy írja körül, hogy azt sugallja az elképzelhetően egy újabb átverés. Megemlíti pl. hogy érdeklődött a sír helyszíne felől, de válaszra sem méltatták őket, ami persze állandó szkeptikus hozzáállásuk alapján nem meglepő.
Az idegen testekkel kapcsolatban leírják, hogy azok hüllőszerű, de humanoid életformák. Az anya testében egy, vagy több tojás nyugszik, melyről átvilágítással megállapították, hogy abban bébi idegen található.
Jaime Maussan csapata szerint a sírba helyezés által megállapítható, hogy az idegenek (vagy földön belüliek, ergo hangya emberek) egykor az emberek közt éltek.
http://www.express.co.uk/news/weird/833255/pregnant-alien-Inside-alien-tomb-unearthing-nazca-Peru-gaia-com
2017. júli. 26. - Nagy-Britanniában 2040-től megtiltják a benzin- és dízelüzemű új autók, furgonok értékesítését.
2020-tól a dízelüzemű autók tulajdonosai költségvetési vagy önkormányzati támogatást kapnának járműveik lecseréléséhez, ha megszavazzák.
https://kuruc.info/r/4/175455/
2017. júli. 26. - A tudósok ráleltek, hogy a hipotalamuszban az őssejtek szabályozzák a test öregedésének ütemét.
Egereknél megfigyelték, hogy azok a példányok, melyek őssejt-veszteségen estek át, gyorsabban öregedtek. Az őssejtek öregedésgátló hatásukat mikroRNS-t felszabadításával érik el, melynek beinjekciózásával (normál szintű és őssejthiányos egerek csoportjába) az öregedés üteme lelassult, vagy különböző mértékben megfordult.
http://www.express.co.uk/life-style/health/833292/longer-life-brain-cells-ageing-control-health
2015-ben Joe Biden fia, Beau Biden elhunyt agytumorban, mely betegség kiváltó okaként a mobiltelefon elektromágneses sugárzását jelölik meg.
Egy Joe Bide által tartott beszéd közben be is ordibálták Bidennek, hogy fia a mobileszköz elektromágneses sugárzásától halt meg és hozzáfűzték, hogy mindannyiunkat meg fognak ölni.
https://www.rfsafe.com/was-cell-phone-radiation-to-blame-tragic-death-of-vp-joe-bidens-son-beau-biden/
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3468049/Disgusting-moment-protester-heckles-Joe-Biden-son-s-death-brain-cancer.html
2017. júli. - John McCain-nek ugyanaz a diagnózisa, mint Ted Kennedynek és Beau Bidennek.
http://heavy.com/news/2017/07/john-mccain-brain-tumor-beau-biden-ted-kennedy-prognosis-edward/

2017. júli. 26. -  Donald Trump amerikai elnök Twitter-bejegyzésb
en közölte, hogy az amerikai hadseregben ezentúl sehol, semmilyen poszton és rangban nem szolgálhatnak transzneműek.
John McCain is kritizálta a lépést.
Trump lépése teljes szembefordulás az Obama-kormányzat tavaly foganatosított transznemű politikájával.
Februárban szinte első lépésként visszavonta elődje, Barack Obama elnöki rendeletét, amellyel lehetővé tette, hogy általános és középiskolások az oktatási intézményekben ne a biológiai, hanem a választott nemük szerinti mosdókat látogathassák.
https://mno.hu/kulfold/ezentul-nem-szolgalhatnak-transznemuek-az-amerikai-seregben-2409728
2017. júli. 24. - Az amerikai hadseregben a katonák nemi váltásának sebészeti beavatkozásai dollármilliárdokat emésztenek fel, a következő 10 évben pl. 3.7 milliárdot.
Csak mellékesen a Pentagon 2016-ban még 6.5 trillió dollárral nem tudott elszámolni, ami 2017-ben már 10 trillióra emelkedett.
http://www1.cbn.com/cbnnews/politics/2017/july/sex-change-surgeries-could-cost-military-billion-as-much-as-a-new-navy-destroyer
http://www.activistpost.com/2017/03/10-trillion-missing-pentagon-no-one-not-even-dod-knows.html
http://www.wnd.com/2016/08/6-5-trillion-missing-from-defense-department/
2017. júli. 26. - Trumpnak harmadszorra sem sik
eredett leváltani az Obamacare-t.
A szavazásra visszatért Washingtonba az agydaganattal küzdő John McCain arizonai szenátor is.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/hatalmasat_bukott_trump_uj_egeszsegbiztositasi_torvenye/2527438/

2017. júli. 26. - Ha az Egyesült Államok megkísérelné Kim Dzsong Un elnököt megdönteni, akkor az észak-koreai kormány „hatalmas atomkalapácsot ver Amerika szívébe”, mondta maga az elnök.
http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/nordkorea-droht-amerika-mit-atomangriff-15122529.html
http://lovasistvan.hu/2017/07/26/eszak-korea-atomtamadassal-fenyegeti-amerikat/

2017. júli. 26. - Az USA-ban már elhagyják a hivatalos dokumentumokból és beszédekből azt, hogy az Iszlám Állam a keresztényekkel és más vallási kisebbségekkel szemben népirtást folytat.
http://www.christianpost.com/news/isis-genocide-christians-removed-state-department-documents-193327/
2017. júli. 26. - Az Európai Unió Tanácsa 2018 végéig meghosszabbította a Földközi-tengeren zajló embercsempész-ellenes művelet mandátumát. Az Operation Sophia keretén belül eddig negyvenezer migránst hoztak Európába. További célkitűzésekkel is bővült, felügyelni kell a líbiai parti őrség kiképzését, és információgyűjtést kell folytassanak az illegális líbiai olajexportról.
http://www.hidfo.ru/2017/07/meghosszabbitottak-az-unios-migrans-mento-muveletet/
2017. júli. 26. - Vannak jelek, hogy Trump eltörli az Iránnal kötött nukleáris megállapodást.
http://www.pbs.org/newshour/bb/trump-signals-might-pull-iran-nuclear-deal-whats-stake/
2017. júli. 26. - Trump: "ha Irán megerősödik,
nem fogja tartani magát a nagyhatalmakkal és Németországgal kötött atomalkuhoz.
Ha rajta múlt volna, már 180 nappal ezelőtt kimondta volna, hogy Teherán nem tartja be a megállapodást.
Teheránnak  szigorúan be kell tartania az atomprogramjáról kötött többhatalmi megállapodást, különben "nagy, nagy problémák lesznek - mondta.
http://ujszo.com/online/kulfold/2017/07/26/trump-ha-iran-megerosodik-nem-fogja-magat-tartani-az-atomalkuhoz
http://privatbankar.hu/makro/ebbol-baj-lesz-trump-beszolt-irannak-310087

2017. júli. 23-án Irán és Irak megállapodást írtak alá katonai együttműködésük szélesítéséről a terrorizmus és  a szélsőségesek elleni harcban, továbbá a logisztikai és kiképzési tevékenységről és a határvédelemről.
http://www.vilaglato.info/amerika-pofan-vagva-inkabb-irannal-bovitik-tovabb-a-katonai-egyuttmukodesuket-az-iraniak/
2017. júli. 26. - Nemzetközi Vöröskereszt a Nyugatnak és a térségbeli országoknak: "állítsák meg a Jemen elleni szaúdi háborút."
http://www.presstv.com/Detail/2017/07/26/529793/yemen-saudi-arabia-icrc-cholera

2017. júli. 27-én este a szaúdiak szerint Jemenből Mekkát szándékozták célba venni egy ballisztikus rakétával, melyet a szaúdiak elfogtak.
http://magyaridok.hu/kulfold/szaudi-erok-mekka-kozeleben-megsemmisitettek-egy-jemenbol-inditott-ballisztikus-raketat-2012935/
2017. júli. 27. - ATOMszőke mozi premier, magyar is.
A filmben, melyet Budapesten forgattak, Charlize Theron bemutatja leszbikus színészi tehetségét is a MÚMIA-s Sofia Boutella-val.
http://www.imdb.com/title/tt2406566/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf
A leszbikus jelenet viszont elvonja a figyelmet a háttérről, ahol ki van írva, hogy THE END.
A MENNY/HEAVEN nyila pedig a budi felé mutat.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/atomic_blonde_-_the_end.jpg?96409960

2017. júli. 27. - Szicíliában a hatóságok nem engedték Peter Sweden, független svéd újságírónak, hogy videóra rögzítse azt, hogy miként érkeznek tömegesen Szicíliába a migránsok az Aquarius és a Phenix  civil szervezetek hajóin.
http://lovasistvan.hu/2017/07/28/rendorok-zavartak-el-az-ujsagirot-aki-filmezni-akarta-a-migransok-sziciliai-beozonleset/
https://philosophia-perennis.com/2017/07/27/sizilien-peter-sweden/
2017. júli. 27. -
Róma hat hajót küld a líbiai egységkormány kérésére az észak-afrikai ország parti őrségének megsegítésére.
A líbiai és az olasz hajók is részt vesznek a bajba jutott emberek kimentésében, a migránsokat pedig Líbiába viszik vissza.
http://www.hirado.hu/2017/07/27/roma-hajokat-kuld-a-libiai-vizekre/
2017. júli. 27. -
Először végeztek génszerkesztést - a DNS, vagyis az összes genetikai információt tároló makromolekula manipulációját - emberi embriókon az Egyesült Államokba.
http://www.origo.hu/tudomany/20170727-eloszor-vegeztek-genszerkesztest-emberi-embriokon-az-usa-ban.html
2017. júli. 27. - A cél az, hogy hot spotok jöjjenek létre Líbiában...... Házhoz megyünk értük, úgy számítom, hogy már idén nyáron, mondta a volt Rothschild bankár, Emmanuel Macron francia elnök.
Macron azt mondta: stabilizálni kell Líbiát. Ennek érdekében egyébként a héten vendégül látta a nemzetközileg elismert líbiai egységkormány vezetőjét és az ország keleti részének döntő többségét uraló hadurat, akik tűzszüneti megállapodás megkötése és választások megtartása mellett kötelezték el magukat.
Macron bejelentésére később visszavonulót fújt az elnöki palota.
Macron és felesége a héten találkozott a U2 frontemberével, Bono-val és Rihannával is. 
A szegénységről, valamint az afrikai lányok és nők, a háborús és válságövezetekben oktatásáról folytattak eszmecserét.
https://althir.org/macron-az-eloskodni-vagyoknak-ne-kockaztassatok-hazhoz-megyunk-ertetek-libiaba-9833472.html
http://pestisracok.hu/sokkent-erte-macron-bejelentese-az-europai-bizottsagot/
http://www.kisalfold.hu/szorakozas/rihannat_fogadta_emmanuel_macron_es_felesege/2527608/
http://lovasistvan.hu/2017/07/28/a-hirekkel-ellentetben-nem-akar-macron-hotspotokat-libiaban-csak-akart/

2017. júli. 27. - "Készen áll-e arra, hogy nukleáris csapást mérjen Kínára, ha Donald Trump elnök elrendeli. „A válasz igen” – mondta Scott Swift admirális, az amerikai Csendes-óceáni Flotta parancsnoka Ausztráliában.
https://kuruc.info/r/4/175519/
2017. júli. 27-én
az amerikai képviselőház megszavazta a jövő évi katonai költségvetés 68 milliárd dolláros kiegészítését benne a mexikói határon építendő fal kezdő költségeivel. A 68 milliárdból 1,6 milliárd menne falépítésre.
Trump korábban kitartott amellett, hogy a falépítés költségeit Mexikónak kell majd állnia.
A fal költségeit Trump 5-10 milliárd dollárra becsülte, szakemberek szerint azonban az összeg 25-40 milliárdra rúghat.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/megemelnek_az_usa_jovo_evi_katonai_koltsegveteset_ebbol_fedeznek_a_mexikoi_fal_indulo_koltseget/2527679/
2017. júli. 27. -
Még idén év végéig módosítani kell a testnevelésórák kerettantervét, hogy megjelenjen benne tantervi szinten a „hazafias és honvédelmi nevelés programja".
https://mno.hu/belfold/jonnek-a-hazafias-tornaorak-2409871
2017. júli. 27. - Szíjártó:
"Európában hadviselés zajlik azokkal szemben, akik nem hajlandók illegális bevándorlókat befogadni, ennek a hadviselésnek két eszköze van: a jogi és a pénzügyi fenyegetőzés".
Az Osztrák-Magyar Monarchia már nem létezik, nem dönthetnek a magyarok sorsáról, és arra kérte az osztrák kancellárt, hogy "ne ácsingózzon a magyaroknak járó uniós pénzekre'.
http://index.hu/belfold/2017/07/27/beszolt_szijjartonak_az_osztrak_frakciovezeto/
2017. júli. 27. - Ausztria: "2017-ben nagy migráció várható Afganisztánból. Líbiában pedig több mint egymillióan várakoznak, hogy útra kelhessenek Európába."
http://www.salzburg.com/nachrichten/dossier/fluechtlinge/sn/artikel/schlepperbericht-migration-weiter-auf-hohem-niveau-258101/
2017. júli. 11. - Elképesztő mértékű az afgánok bűnözési hulláma Európában.
http://nationalinterest.org/feature/ive-worked-refugees-decades-europes-afghan-crime-wave-mind-21506?page=show

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 162
Tegnapi: 151
Heti: 313
Havi: 5 962
Össz.: 327 495

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2017 JÚLI-08
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »