PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2018. júni. 17. - Angela Merkel német kancellár még a soron következő, két hét múlva esedékes uniós csúcstalálkozó előtt a migrációs válság által érintett uniós országok minicsúcstalálkozóját tervezte. Görögország, Olaszország és Ausztria vesz majd részt a megbeszélésen. Először Berlinben tervezte.
https://mfor.hu/cikkek/makro/bild-merkel-migarcios-minicsucsot-szervez--magyarorszag-nem-lesz-ott.html

2018. júni. 18. - Berlini meghívás landolt Orbán Viktornál.
http://nepszava.hu/cikk/1162497-merkel-meghivta-orban-viktort-berlinbe

2018. júni. 18. - A Fidesz az alaptörvény hetedik módosításával az állam minden szervének kötelességévé akarja tenni a keresztény kultúra védelmét.
http://nepszava.hu/cikk/1162449-kotelezove-teszi-a-kormany-a-keresztenyvedelmet
2018. júni. 18 -
Krisztus üzenetére emlékeztette a szavakban keresztény, ám „a hajléktalanokat betiltó” kormányt az ateista.
http://nepszava.hu/cikk/1162483-ateista-oktatta-ki-a-bibliabol-a-fidesz-kepviseloit
2018. júni. 18. -
Cél, hogy a térség legerősebb hadseregével rendelkezzünk erkölcsi, szellemi, fizikai felkészültséget tekintve egyaránt - Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára.
http://magyarhirlap.hu/cikk/121023/Nemzeti_erdek_hogy_eros_honvedo_hadseregunk_legyen
2018. júni. 18. -
Hamarosan olyan kóserélelmiszer-elosztó logisztikai infrastruktúrát hoznak létre, amely Magyarországot az egyik legfontosabb szereplővé fogja tenni ezen a piacon, és ennek érdekében egy feldolgozó üzem előkészítése is folyamatban van állami forrásból. Az izraeli befektetők komoly magyarországi kóser élelmiszeripari beruházásokat terveznek, és a magyar állam őket is támogatja.
http://magyarhirlap.hu/cikk/121072/Magyarorszag_a_koser_elelmiszerek_vilagpiacanak_egyik_fontos_szereplojeve_valhat
2018. júni. 18. -
Innovációs együttműködési szándéknyilatkozatot írtak alá a visegrádi országok (V4) Izraellel Jeruzsálemben.
https://kuruc.info/r/1/187082/
2018. júni. 18. - Az ENSZ emberi jogi főbiztosa,
Zeid Raad al-Husszein jordániai herceg, kinek augusztusban lejár a megbízatása, az amerikai bevándorláspolitikát, Kínát, Mianmart és Magyarországot is bírálta.
https://www.hirado.hu/kulfold/cikk/2018/06/18/ensz-az-amerikai-bevandorlaspolitikat-biralta-az-emberi-jogi-fobiztos/
http://www.kormany.hu/hu/kulgazdasagi-es-kulugyminiszterium/hirek/az-ensz-emberi-jogi-fobiztosa-harcot-hirdetett-a-magyar-kormany-ellen
2018. máj. - ENSZ figyelmeztetés: A következő migránshullám a legmerészebb elképzelést is felül fogja múlni.
https://vilagfigyelo.com/ensz-figyelmeztetes-a-kovetkezo-migranshullam-a-lagmereszebb-elkepzelest-is-felul-fogja-mulni/

2018. júni. 18. -
Horst Seehofer német belügyminiszter ultimátumot ad Angela Merkel német kancellárnak az illegális bevándorlással kapcsolatban.
Az intézkedés lényege, hogy amennyiben a perifériaországok – Görögország, Oalszország, Spanyolország és Magyarország – már regisztráltak egy bevándorlót, az ne utazhasson tovább Németországba.
A Die Welt értesülései szerint a belügyminiszter azt is mondta, hogy a továbbiakban nem tud együttműködni Angela Merkellel.
http://www.hidfo.ru/2018/06/ultimatumot-kapott-merkel/
2018. júni. 18. -
"Nem akarunk olyan helyzetbe kerülni, amilyen helyzetbe Európa került a bevándorlók miatt" - írta hétfőn Twitter-bejegyzésében Donald Trump amerikai elnök, aki szerint "a német nép a vezetői ellen fordult".
Az elnök kijelentette: az Egyesült Államok nem csupán  menekülttábor nem lesz, de nem nyit az országban befogadó központokat sem.
Azt mondta: az Egyesült Államokban illegálisan tartózkodók "halált és rombolást" hoznak.
Megismételte, hogy egy ország határok nélkül egyáltalán nem ország.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/trump_nem_akarunk_olyan_helyzetbe_kerulni_mint_europa_a_bevandorlok_miatt/2564219/
2018. júni. 18. -
Bojko Boriszov bolgár kormányfő az Európai Unió külső határainak lezárására szólított fel hétfőn Szófiában az illegális migráció kapcsán.
Boriszov olyan javaslatot is előterjesztett, amely ösztönözné a migránsokat befogadó államokat, ahelyett, hogy büntetnék az ezt megtagadó országokat. Felvetése értelmében az EU minden egyes migráns befogadását 10 ezer euróval támogatná az erre hajlandó államok esetében
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/bolgar_kormanyfo_le_kell_zarni_az_eu_hatarait_a_migransok_elott/2564232/

2018. júni. 18. - Erős, 6,1-es fokozatú földrengés rázta meg Oszakát és Japán nyugati felének más városait.
Oszakában ez volt a legintenzívebb szeizmikus hatás azóta, hogy 1923-ben elkezdtek átfogó méréseket végezni.
https://www.vg.hu/kozelet/kozeleti-hirek/halalos-aldozatokkal-jaro-foldrenges-volt-oszakaban-959259/

2018. júni. 18. -
II. Erzsébet királynőnek nem nem csak a fia homár, hanem unokatestvére, Lord Ivar Mountbatten is, aki még a nyáron házasodik James Coyle-al.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20180617-meleg-eskuvore-keszel-a-brit-kiralyi-csalad.html
2018. júni. 18. - Nem az emberiség által előidézettek a rejtélyes űrből érkező rádiójelek.
https://www.naturalnews.com/2018-06-18-scientists-confirm-that-mysterious-radio-signals-from-outer-space-are-not-made-by-humankind.html
2018. júni. 18-21. - Unispace+50 konferenciára Bécsben, ahová a világ minden pontjáról érkeznek résztvevők. Ez az Egyesült Nemzetek Világűrirodája (UNOOSA) által szervezett első világűrről szóló csúcstalálkozó a XXI. században, ugyanakkor ez lesz a történelem során a negyedik alkalom, amikor kormányzati képviselők, az űrügynökségek vezetői, a döntéshozók, az iparágak képviselői és egyéb érintettek a világűr kérdései miatt az Egyesült Nemzetekben találkoznak. A konferencia legfőbb célja az, hogy megvizsgáljuk a világűr használatának lehetőségeit a földi élet jobbá tétele, valamint bolygónk védelme érdekében.
http://nepszava.hu/cikk/1162416-a-vilagur-az-egesz-folde
2018. júni. 18. -
Donald Trump az Országos Űrkutatási Tanács Fehér Házban tartott tanácskozásán elnöki utasítást írt alá, amelyben elrendelte: a védelmi minisztérium "azonnali hatállyal indítsa el egy világűrbe telepítendő haderő felállításához szükséges folyamatot. "Nem elég a puszta amerikai jelenlét a világűrben, amerikai dominanciára van szükség" - mondta.
A Donald Trump által aláírt direktíva kapcsán elemzők azonnal emlékeztettek rá, hogy ehhez a Kongresszus felhatalmazására van szükség. Ráadásul – teszik hozzá – az Egyesült Államok aláírta az 1967-ben életbe lépett nemzetközi világűr-szerződést (Outer Space Treaty), amely szabályozza a világűr kutatását és felhasználását, és határozottan megtiltja tömegpusztító fegyverek telepítését az űrben és más égitesteken.
https://24.hu/kulfold/2018/06/18/donald-trump-elrendelte-az-urhadero-letrehozasat/
https://www.nbcnews.com/politics/white-house/trump-says-he-directing-pentagon-create-new-military-branch-called-n884361

2018. júni. 18. - Hatalmas vihar csapott le az amerikai középnyugatra, utakat, házakat elmosva Michigenben, Wisconsinban és Minnesotában.
https://www.accuweather.com/en/weather-news/destructive-flooding-washes-away-roads-across-michigan-wisconsin-and-minnesota/70005240

2018. júni. 18-án a Földtől több mint 400 ezer kilométeres távolságban pályára állt az a hatalmas antennával rendelkező kínai műhold, amely a később érkező Csangío-4 nevű, a Hold túlsó, "sötét", vagyis a Földről nem látható oldalát kutató robot kommunikációját fogja biztosítani. A Csangío-4 lesz az első űrszonda, amely landol a Hold távoli oldalán. A Csüecsiao nevet viselő adóvevő műhold valósítja meg a kommunikációt a Hold túlsó oldala és a Föld között. Csüecsiao egy esernyő formájú, hatalmas, 4,2 méteres átmérőjű arany antennát visz magával - ez a legnagyobb kommunikációs antenna, amelyet valaha használtak a távoli űrbéli felfedezésekre.
Nevét több mint 100 jelölt közül választották ki közönségszavazás útján. Egy kínai népmese szerint a szarkák hidat formáltak, hogy Cse Nui, a menny istenének lánya találkozhasson szeretett férjével, akitől elválasztotta a Tejútrendszer. Csang-o holdistennő az ókori kínai mitológiában, aki a Holdra repült, miután ivott az örök életet biztosító varázslatos elixírből.
http://hvg.hu/tudomany/20180618_a_hold_sotet_oldalat_kutato_kinai_muhold_csang_o_4
A Csang'o-3-nak és a Jáde nyúl nevű holdjárójának landolása kamuvideóval történt a Hold innenső oldalán, a szivárványöbölben.
Korábban írtam
:
"A kínaiak nyilvánosan jelentették, mikor a Holdra leszállt a Jáde Nyúl, hogy nem találták bizonyítékát, hogy valaha is járt volna az USA az égi kísérőnkön, melyet a NASA nem véleményezett, ugyanakkor az is kiderült, hogy a kínaiak holdjárója vagy tönkrement leszálláskor és stúdióban folytatták a felvételeket, vagy teljes egészében átverés a kínaiak Hold missziója. Sőt a landolásnál nem is az a helyszín volt látható a felvételeken, amelyet a kínaiak jelentettek, melyet persze nem a NASA, hanem magánszemélyek vettek észre. Láthatóan egyik átverés követi a másikat."
http://hatodiknapon.hupont.hu/219/jelek-2014-jan6
http://hatodiknapon.hupont.hu/198/jelek-2013-dec5
2018. júni. 18-án az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanyahu találkozott a jordániai Abdullah királlyal egy meglepetésszerű látogatás során Ammanban.
http://www.presstv.com/Detail/2018/06/18/565383/palestine-israel-netanyahu-jordan

http://cds.k6x4i3h4.hwcdn.net/photo/20180618/e1bb5477-dbb1-48cf-b20e-fd728e95a94f.jpg

2018. júni. 19-én a Fehér Ház vezető tanácsosa, a 666-os Jared Kushner, aki Donald Trump elnök veje, találkozott Abdullah Jordán királlyal, akivel a gázai humanitárius helyzetről és a Trump adminisztráció izraeli és palesztin béke megteremtésére irányuló erőfeszítéseiről tárgyalt.
http://news.trust.org/item/20180619133252-9t8jz

https://endtimeheadlines.org/wp-content/uploads/2018/06/Who_is_Jared_Kushner_0_8004022_ver1.0_640_360-copy.jpghttp://o-megacsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/280049/kepfeltoltes/trump_es_jared_666_-_vatikan.jpg?22958374

A szaúdi koronaherceg Mohamed Bin Salman és az izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu titokban találkozott Ammanban. A találkozóra a jordániai fővárosban a királyi palotában került sor a Fehér Ház tanácsadója Jared Kushner ammani látogatása során.
https://orientalista.hu/bin-salman-es-netanjahu-titokban-talalkozott-ammanban/
2018. júni. 19. - Az iráni külügyminiszter szerint „legalább 80 nukleáris robbanófej van a Közel-Keleten”. „És egyik sem Iránban van, hanem háborús uszítók kezei között".
Más becslések szerint Izrael legkevesebb 200, de lehetséges, hogy annál is több, talán 400 atomfegyvert is birtokol.
https://kuruc.info/r/4/187111/
2018. júni. 19. - A játékokat és modelleket gyártó Revell cég elkezdte forgalmazni a náci csodafegyvereket, a Haunebu 2 repülő csészealjakat, melyeket aztán az erőteljes támadás miatt beszedtek a boltok polcairól, merthogy ezzel azt a látszatot keltik, mintha ilyen gépek léteztek volna.
A cég termékét a német Gyermekvédelmi Egyesület (DKSB) és a Hadtörténeti Múzeum (MHM) minősítette ellentmondásosnak, kritizálva a céget, hogy pontatlanul ábrázolja a történelmet.
https://sputniknews.com/europe/201806191065558457-germany-withdraws-toy-ufo-from-sale-nazis/
https://geizhals.at/revell-flying-saucer-haunebu-ii-03903-a1834770.html
https://www.t-online.de/nachrichten/panorama/buntes-kurioses/id_83958886/revell-provoziert-mit-nazi-ufo-heftige-kritik.html

https://cdn2.img.sputniknews.com/images/106555/87/1065558733.jpg

2018. júni. 19-én nagyon erős UV-B sugárzás várható. A szokásos "ne menj napra" szöveg.
http://www.kisalfold.hu/idojaras/figyelem_kedden_nagyon_eros_uv-b_sugarzas_varhato/2564228/

2018. júni. 19-20. - Kétnapos látogatásra Kínába érkezett Kim Dzsong Un észak-koreai vezető, idén immár harmadszor.
Kim Dzsong Un észak-koreai vezető és Hszi Csin-ping kínai elnök egyetértésre jutott a pekingi találkozóján megvitatott témákban, beleértve a Koreai-félsziget atomfegyver-mentesítésének kérdéseit is.
http://mandiner.hu/cikk/20180619_ismet_kinaba_latogatott_kim_dzsongun
https://nemzeti.net/kim-dzsong-un-kinaban-azt-mondja-valodi-beket-akar-13119317.html
2018. júni. 19. -
Donald Trump amerikai elnök hétfőn este bejelentette, hogy további 200 milliárd dollár értékben kíván védővámot kivetni kínai termékekre.
https://www.hirado.hu/kulfold/kulgazdasag/cikk/2018/06/19/trump-ujabb-vedovammal-fenyegeti-kinat/
2018. júni. 19-én
jelentette be Washingtonban Nikki Haley amerikai ENSZ-nagykövet, hogy az Egyesült Államok kilép az ENSZ Emberi Jogi Tanácsából, melyhez 2009-ben, Barack Obama elnöksége idején csatlakozott. Washington egy nappal azután jelentette be kilépését a testületből, hogy Zeid Raad al-Husszein az Emberi Jogi Tanács 38. ülésszakának megnyitóján elítélte a Trump-kormánynak azt a szerinte "lelkiismeretlen" gyakorlatát, amely szerint az illegális bevándorlóktól a mexikói határon erővel elválasztják gyermekeiket.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/az_egyesult_allamok_kilep_az_ensz_emberi_jogi_tanacsabol/2564348/
2018. júni. 20. - Oroszország figyelmeztet, hogy az űr militarizálása a katasztrófa útja. Kína az emberiség közös tulajdonaként az űr békés használatát támogatja.
Az USA-ban korábban közölték, hogy Oroszország és Kína már most felülmúlja az USA űrbeli képességeit.
https://www.zerohedge.com/news/2018-06-19/russia-warns-militarization-space-way-disaster

https://www.zerohedge.com/sites/default/files/inline-images/DeathStar_full.gifHttps://www.zerohedge.com/sites/default/files/inline-images/2018.06.19trumpspace.JPG

2018. júni. 20. - THE EXPANSE - FALLEN WORLD (Bukott világ) premier.
https://www.imdb.com/title/tt6665354/?ref_=ttep_ep11
2018. júni. 20. - A régészek még mindig nem ismerik a neolitikus kőgolyók eredeti célját vagy jelentését, melyeket a neolitikus művészet egyik legszebb példáiként ismernek el. Most viszont létrehozták a gyönyörű golyók virtuális 3D-s modelljeit, elsősorban a nyilvánosság számára történő hozzáférés miatt. A modellek feltártak néhány új részletet, beleértve a rejtett mintákat a golyók faragványaiban.
https://sorendreier.com/enigmatic-stone-balls-from-5000-years-ago-baffles-archaeologists/

 
2018. júni. 20. - Merkel és Macron továbbra is elvárja az európai "országokon belüli szolidaritást", hogy mindenki kivegye a részét a "menekültek" befogadásából. A részleteket a jövő heti brüsszeli EU-csúcson szeretnék elfogadtatni a tagállamokkal
https://kuruc.info/r/4/187129/

http://eurofolkradio.com/wp-content/uploads/2016/11/anti-white-genocide.jpg

2018. júni. 20. - Ferenc pápa szerint a populisták "pszichózist gerjesztenek" a bevándorlás kérdésében, miközben az olyan elöregedő társadalmak, mint például Európa is, demográfiai hanyatlással néznek szembe, és több bevándorlóra lenne szükségük. Bevándorlás nélkül Európa "ki fog ürülni" – mondta a pápa.
Szerinte azokat, akik már megérkeztek, nem lehet elutasítani, be kell őket fogadni. Segíteni, ellátni, aztán eldönteni, hol lehet őket elhelyezni, de Európa egész területén.
http://168ora.hu/kulfold/bevandorlas-nelkul-europa-ki-fog-urulni-mondta-ferenc-papa-aki-szerint-a-hiszteriakeltes-nem-megoldas-151793

https://i.imgur.com/N8Qwu5l.jpg

2018. júni. 20. - Azt mondták spanyol tanulóknak, hogy 24 órájuk van kiköltözni kollégiumukból, helyükre az Aquarius által Európába taxizott fekete migránsok kerülnek.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/spanyol_diakokat_koltoztettek_ki_kollegiumukbol_az_aquarius_migransai_miatt/2564467/
2018. júni. 20. - Katolikus gyermekek iszlám dalokat kénytelenek voltak tanulni az osztrák Linz általános iskolájában az iszlám Ramadán fesztivál részeként, azzal fenyegetve őket, ha nem vesznek részt, büntetést kapnak.
https://voiceofeurope.com/2018/06/catholic-children-forced-to-learn-islamic-songs-at-austrian-elementary-school/

2018. júni. 20-án az alaptörvény hetedik módosításáról, valamint a kormány "Stop Soros" csomag néven ismertté vált indítványáról szavazott az országgyűlés.
Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára azt mondta, a Himnusz is a Jóisten nevével kezdődik, ez is mutatja, hogy mennyire mélyen beleivódott a keresztény kultúra a magyarságba. Ebből is látszik, hogy a magyarságnak a kereszténység nemzetmegtartó erő - mondta. Szerinte Európában évtizedek óta az értékvesztést, identitáskeresést lehet látni, a keresztény kultúra iránytűként segíthet, hiszen újra meg kell fogalmazni, milyen kultúrájú a kontinens és Magyarország. Erre azért van szükség - folytatta - , mert egy óriási nagy veszély, a multikulturális, a kevert népességű társadalom "rúgta ránk az ajtót 2015-ben.
Rögzítették azt is, hogy a rendőrség is részt vesz a jogellenes bevándorlás megakadályozásában, továbbá azt, hogy Magyarország keresztény kultúrájának védelme az állam minden szervének kötelessége.
http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/az_alaptorveny-modositasrol_es_a_stop_soros_csomagrol_szavaz_az_orszaggyules/2564354/

https://24.hu/kozelet/2018/06/20/alaptorveny-hetedik-modositas/
2018. júni. 18. - A Fidesz az alaptörvény hetedik módosításával az állam minden szervének kötelességévé akarja tenni a keresztény kultúra védelmét.
http://nepszava.hu/cikk/1162449-kotelezove-teszi-a-kormany-a-keresztenyvedelmet
2018. máj. - Megszavazta az Európai Parlament azt a határozatot, amely az alapszerződés 7. cikkelyének életbe léptetését javasolja Magyarország ellen az Európai Unió alapelveinek megsértése miatt.
http://hu.euronews.com/2017/05/17/europai-parlament-johet-a-7-cikkely-magyarorszaggal-szemben
2018. júni. 20. - Devil's Den-i (Wiltshire) 7 szögű ábra megjelenése.
http://www.cropcircleconnector.com/2018/DevilsDen/DevilsDen2018a.html
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Devil%27s_Den

http://www.cropcircleconnector.com/2018/DevilsDen/DJI_0073_1.jpg

Az ábra a 2012. aug. 12-ei és a 2015 júli. 09-ei ábra helyszíne mellé készült.
http://cropcirclesdatabase.com/20120812UKwf
http://www.cropcircleconnector.com/2015/devilsden/devildens2015a.html
Jelenések könyve 16/1: "És hallék nagy szózatot a templomból, a mely mondja vala a hét angyalnak: Menjetek el és töltsétek ki a földre az Isten haragjának hét poharát.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/devils_den_cropcircle_2018_06_20.jpg?99336149http://napcsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/1/212921/kepfeltoltes/2012_aug_12-ei_abra_devilss_den_mellett_2.jpg?69563277

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 138
Tegnapi: 151
Heti: 289
Havi: 5 938
Össz.: 327 471

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2018 JÚNI-05
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »