PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2018. márc. 18: Washington Post: Egy Washington D.C.-i törvényhozó szerint a közelmúltban bekövetkezett hóesést a "Rothschildok éghajlat szabályozása" okozta, ugyanis az időjárást saját hasznukra manipulálják. Trayon White Sr. a Facebookon posztolt egy márc. 16-án készített videót, mely mellé ezt a kommentet fűzte. Daniel Zemel rabbi, az északnyugat-washingtoni Micah zsinagógából elítélte White észrevételeit, mondván az tudatlanság és antiszemitizmus, melynek formája növeli a zsidókkal szembeni intoleranciát. A körzetben egyébként az antiszemita incidensek több mint megduplázódtak 2017-ben, a 2015-ös évhez képest.
Körülbelül négy órával azután, hogy a The Washington Post közzétette ezt a sztorit, White szöveges üzenetben elküldte a bocsánatkérését, fényezve a zsidókat.
Néhány összeesküvés kutató szerint a Rothschildok a Rockefeller családdal együttműködve olyan technológiával rendelkezik, amivel manipulálják az időjárást - például olyan irdatlan viharokat okozva, amelyek az emberek, a gazdaságok és az állatok számára pusztításban nyilvánulnak meg.
https://www.washingtonpost.com/local/dc-politics/dc-lawmaker-says-recent-snowfall-caused-byrothschilds-controlling-the-climate/2018/03/18/daeb0eae-2ae0-11e8-911f-ca7f68bff0fc_story.html?utm_term=.845f42864471
2018. márc. 18-án Olaszországban ügyészi utasításra lefoglalták egy spanyol civil szervezet migránsokat szállító hajóját, miután az nem volt hajlandó utasait átadni a líbiai hatóságoknak.
A hajó márc. 17-én kötött ki a szicíliai Pozzallo kikötőjében fedélzetén 216 emberrel.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/olaszorszagban_lefoglaltak_egy_spanyol_szervezet_migransokat_szallito_hajojat/2553678/
2018. márc. 18-án a Welt am Sonntag: "A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) elnöke, Horst Seehofer német belügyminiszter szerint nagyobb erővel kell törekedni a párbeszédre és a rugalmas szolidaritás elvét kell alkalmazni a "menekültek" európai uniós (EU-) tagországok közötti elosztásának ügyében.
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/menekultugy_a_magyar_kormanynak_es_az_eu-nak_is_uzentek_a_nemetek.658799.html
2018. márc. 18-án a Bild am Sonntag: "A német hírszerző szolgálat (BND) szerint Európát is elérhetik az atomtöltettel felszerelt észak-koreai rakéták. Viszont Észak-Korea és Dél-Korea közötti párbeszéd megindulása a válság enyhülését jelzi."
Ugyanezen napon az amerikai CBS-en: "A dél-korai külügyminiszter szerint Kim Dzsongun észak-koreai vezető szavát adta az atomfegyver-mentesítésre."
https://vs.hu/kozelet/osszes/europat-is-veszelyeztetik-az-eszak-koreai-raketak-0318
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/fordulat_eszak-korea_lemond_az_atomfegyverekrol.658817.html
2018. márc. 18. - Saját pénzt vezetett be az Elorze nevű város Venezuelában, hogy enyhítse az országban elszabadult hiperinfláció miatti készpénzhiányt.
A helyi készpénz vétele bankkártyáról vagy banki átutalással történhet.
https://index.hu/gazdasag/2018/03/18/mar_ott_tart_a_helyzet_hogy_sajat_penzzel_allt_elo_egy_varos_venezuelaban/
2018. márc. 18. - Stephen Hawking a halálát 2 héttel megelőzően, azaz március 04-én benyújtotta a végső tudományos tanulmányát "A Smooth Exit from Eternal Inflation" címen, amely elméleti alapot nyújthat a párhuzamos univerzumok felfedezéséhez.
http://www.businessinsider.com/stephen-hawking-paper-from-just-before-he-died-could-find-new-universe-2018-3
2018. márc. 04. - A portált bemutató 90. Oscar-gála.
http://palesnapes.hupont.hu/166/oscar-2018kapunyitas

2018. márc. 18. - Oroszország EU-nagykövete szerint egy brit katonai laboratórium lehetett annak az idegméreg-hatóanyagnak a forrása, amellyel a délnyugat-angliai Salisbury városában két hete, március 04-én megpróbálták meggyilkolni Szergej Szkripal egykori orosz kettős ügynököt és lányát – a brit külügyminisztérium „képtelenségnek” nevezte a diplomata felvetését.
Porton Downban működik a brit védelmi minisztérium vegyi és biológiai kutatóközpontja, mely alig 8 mérföldre (13 kilométerre) van Salisburytől.
https://mno.hu/kulfold/orosz-eu-nagykovet-brit-katonai-laboratorium-lehet-a-mereganyag-forrasa-2454204
2018. márc. 18-án Vlagyimir Putyin hivatalban lévő államfő nyerte meg az orosz elnökválasztást a moszkvai Központi Választási Bizottság előzetes adatai szerint, megszerezve 4. elnöki mandátumát.
https://mfor.hu/cikkek/makro/putyin-negyedszer-is-elnok.html
2018. márc. 19-én az ENSZ BT ülésén nem engedték szóhoz jutni az ENSZ emberi jogi főbiztosát, aki elemezte volna a szíriai helyzetet, ám Oroszország, Kína és más BT-tagok tiltakoztak ellene, arra hivatkozva, hogy a Biztonsági Tanács feladata a nemzetközi béke és biztonság biztosítása, nem pedig az emberi jogok megvitatása. Nikki Haley, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete éles támadást intézett a BT ellen. Úgy fogalmazott: a BT-nek nem szabad kudarcot vallania a szíriai tűzszünet betartatásában. Nyolcperces beszéde végén a diplomata leszögezte: ha az ENSZ semmit nem lép annak érdekében, hogy Oroszország és Szíria betartsa a BT határozatait, akkor az Egyesült Államok fog lépni.
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/gondok_az_ensz-ben.658903.html
2018. márc. 19. - Valami nincs rendben Dél-Oregonban.
A Rogue-völgybe nem tértek vissza a madarak, mint a keselyük, a kolibrik némely faja és a fecskék. Az egyik helyi madárfigyelő írja, hogy az Anna-kolibri faj télen nem költözik el, helyben marad, de valami miatt szinte eltűnt ez a faj is. Madáretetőként azt írja volt olyan hét, hogy nem kellett az etetői egyikét sem töltenie, ami a valamilyen okból távol maradó, a területet elhagyó madarakra utalhat, mint egy közelgő természeti katasztrófa.
Megemlítik, hogy az Oregon partja menti "Cascadia Szubdukciós Zóna" nevű területen átlagban 300 évenként történik nagyobb rengés, viszont az utolsó 330 éve volt.
https://www.earthfiles.com/2018/03/19/somethings-not-right-in-southern-oregon/
2018. márc. 19. - Az Új-Dél-Wales-i Elim egyház egy helyi bevásárlóközpontban kénytelen volt eltávolítani Jézus nevét a Húsvéti jelzéssel ellátott dolgokról, mint a "Hatalmának nagysága - Jézus él"-ből, nehogy zavarja a név a nem keresztényeket.
http://www1.cbn.com/cbnnews/world/2018/march/sign-of-the-times-why-jesus-was-temporarily-removed-from-easter-message
2018. márc. 19. - A Svéd Demokraták párt Twitter-közleményben reagált a volt miniszterelnök kijelentésére, miszerint még több migránst kellene az országba beengedni, hogy Svédország “humanitárius nagyhatalommá váljon.” “Aki követendő példának tartja Afrikát, miért nem költözik oda inkább, ahelyett, hogy Afrikát akarná idehozni?”
http://www.hidfo.ru/2018/03/aki-migransokat-akar-koltozzon-inkabb-afrikaba/
2018. márc. 19. - A Fidesz amellett, hogy látszólagosan ellenáll a tervezett tömeges bevándorlásnak, az Európai Parlamentben mindegyik képviselőjük megszavazta a menekültügyi, migrációs és integrációs alapnap 2019-es évre szóló finanszírozását, melyből az Európába bevándorlók letelepedését támogatják - Toroczkai.
https://kuruc.info/r/34/183892/
2018. márc. 19. - Az Uber minden önvezető autójának tesztjét felfüggesztette, mivel a cég robotautója halálra gázolt egy gyalogost Tempében, Phoenix külvárosában.
https://elektromosautok.com/2018/03/halalos-gazolas-utan-az-uber-felfuggesztette-onvezeto-autoinak-tesztjeit/
https://www.hirado.hu/tudomany-high-tech/high-tech/cikk/2018/03/20/a-gyalogoshalal-vegzetes-csapast-merhet-az-onvezeto-autokra/
2018. márc. 19. - A NASA az Energiaügyi Minisztériummal folytatott konzultációt követően úgy döntött, hogy megszünteti a Discovery programra vonatkozó RTG-k tilalmát, melyet az igen korlátozott plutónium-238 miatt vezettek be, de most azt mondják, hogy kellő mennyiségük van egy újabb űrprogramra. A Pu-238 előállítása 1988-ban állt le, amikor a hidegháború véget ért, így aztán évtizedekig az USA-nak az anyagot Oroszországból kellett beszereznie, mígnem az oroszok is leálltak vele. Az Oak Ridge Nemzeti Laboratórium aztán 2015-ben újra elindította a Pu-238 előállítást a NASA finanszírozásával.
https://www.theverge.com/2018/3/19/17138924/nasa-discovery-program-radioisotope-thermoelectric-generators-plutonium-238

2018. márc. 19. - Az Oumuamua, avagy az "elsőként érkező távoli üzenet" valószínűleg egy kettős csillagrendszerből érkezett.
http://www.ras.org.uk/news-and-press/3100-oumuamua-likely-came-from-a-binary-star-system
2018. márc. 20. - Tavaszi napéjegyenlőség napja.
https://24.hu/tudomany/2018/03/20/tavaszi-napejegyenloseg-oraatallitas-csillagaszati-tavasz/
2018. márc. 20. - A Brazíliavárosban rendezett Víz Világfórum második napján Áder János köztársasági elnök felvetette, hogy a klímakatasztrófa már nem a jövő, hanem a jelen.
http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/ader_janos_a_klimakatasztrofa_mar_nem_a_jovo
2018. márc. 20. - Kb. 50 millió eurós líbiai kampányfinanszírozási ügyben őrizetbe vették, és kihallgatták Nicolas Sarkozy volt francia elnököt.
Líbiából finanszírozták Sarkozy 2007-es választási kampányát.
Nicolas Sarkozynek bonyolult volt a kapcsolata Moammer Kadhafival. Röviddel azután, hogy elnökké választották, meghívta őt franciaországi állami látogatásra, és egy államfőnek kijáró legnagyobb pompával fogadta. Később azonban Sarkozy révén Franciaország állt a líbiai hadsereg elleni NATO-hadjárat élére, amely Kadhafi bukását eredményezte.
A politikai bomba a 2012-es elnökválasztás két fordulója között, április 28-án robbant Sarkozy arcán, amikor a Mediapart közölt egy 2006. december 10-i keltezésű dokumentumot Moussa Koussa, a líbiai titkosszolgálat vezetőjének aláírásával. Az irat arról szólt, hogy Líbia 50 millió euróval támogatja Nicolas Sarkozy 2007-es kampányát.
Egy nappal később Bécsben, a Dunában találták holtan Kadhafi néhai olajminiszterét, Choukri Ghanemet, akivel a boncolás szerint szívinfarktus végzett, de az Interpol is rendkívül gyanúsnak vélte az esetet.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/orizetbe_vette_a_rendorseg_nicolas_sarkozyt/2553881/
https://24.hu/kulfold/2018/03/20/nicolas-sarkozy-moammer-kadhafi-franciaorszag-libia-korrupcio-kampanyfinanszirozas/
2018. márc. 20. - Az amerikai légierő három helikoptere kimentette az Iszlám Állam vezetőit Észak-Szíriában egy körbezárt területről.
Korábban a szíriai kormány, emellett Irán és az orosz fegyveres erők is számos alkalommal vádolták azzal az amerikai kormányt, hogy terrorista csoportokat támogat Szíriában. Nem is először történt terroristák kimentése amerikai segédlettel.
http://www.hidfo.ru/2018/03/amerikai-helikopterek-mentettek-ki-a-terrorista-vezetot/
2018. márc. 20. - 100 francia vezető értelmiségi, tudósok, írók, filozófusok, művészek kiáltványt tettek közzé a Le Figaróban, mely szándéka szerint az agresszív muszlim elkülönülés ellen szól. És persze a iszlám erőszakos előretörése ellen is, azt új totalitarianizmusnak nevezve, azaz, a nácizmushoz és a sztálinizmushoz hasonlítják. Arról is írnak, hogy az iszlámra az jellemző: úgy támad, hogy közben magát az intolerancia áldozatának mutatja be. Azaz: egy harcos, agresszív eszmerendszer, amely az áldozat szerepébe bújik.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20180320-muszlim-ertelmisegi-bruckner.html
2018. márc. 20. - A németek többsége egyetért Horst Seehofer belügyminiszterrel abban, hogy az iszlám nem tartozik Németországhoz.
https://mno.hu/kulfold/a-nemetek-tobbsege-szerint-az-iszlam-nem-resze-hazajuknak-2454515
2018. márc. 20. - Egyre több német beszél a bevándorlás okozta negatív változásokról.
Vannak olyan városrészek, amelyekben már kisebbségben vannak a németek. Többen arra panaszkodtak, hogyha egy társasházba beköltöznek a bevándorlók, akkor a többi lakásból inkább kiköltöznek a németek. A tömeges bevándorlás kezdete óta egyre több az idegen névtábla a házakon.folyamatosan építik a konténerlakásokat
Elfoglalják a parkokat is, melynek a németek ezután elkerülik még a környékét is.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/egyre_tobb_nemet_beszel_a_bevandorlas_okozta_negativ_valtozasokrol/2553979/

2018. márc. 21. - Egyre több Svédországba vándorolt magyar beszél az idegen kultúrájú migránsok által kiváltott svéd problémákról, melyeket a svéd média és politikusok elhallgatnak.
https://www.hirado.hu/kulfold/kulpolitika/cikk/2018/03/21/ijeszto-ami-ma-svedorszagban-tortenik-mondja-egy-30-eve-kint-elo-magyar/
2018. márc. 21-én Izrael a hírzárlatot feloldva elismerte egy Szíriában épülő atomreaktor 2007-es felrobbantását.
https://zoom.hu/hir/2018/03/21/izrael-felrobbantott-egy-sziriaban-epulo-atomreaktort/
2018. márc. 21. - A márc. 16-ai botrány után zuhanásban a Facebook, a közösségi oldal vezetői vagy hallgatnak, vagy elérhetetlenek, a részvényesek pedig perlik a céget.
Történt ugyanis, hogy a Cambridge Analytica nevű brit cég Facebook-felhasználók tízmillióinak adatait gyűjtötte össze és dolgozta fel, hogy felhasználásukkal befolyásolja a választások eredményét a világ különböző országaiban.
https://qubit.hu/2018/03/21/zuhan-a-facebook-az-ftc-nyomoz-a-reszvenyesek-perlik-a-ceget-zuckerberg-hallgat-mint-a-sir
2018. márc. 21-én szerdán írták, hogy várhatóan csütörtökön visszazuhan a "Humanity Star"-nak nevezett csillogó 65 háromszögű panelből alkotott gömbműhold.
https://edition.cnn.com/style/article/humanity-star-satellite-orbit-degrades-intl-style/index.html
http://disq.us/url?url=http%3A%2F%2Fwww.newsweek.com%2Frocket-lab-humanity-star-satellites-854782%3Agpm1UMUHx3bwNmIBc8d_AUDsHu0&cuid=5177790
2018. márc. 21. - Törökország szerint a keresztény igehirdetés egyfajta terrorizmus, utalva a
korábban az általuk amerikai kémnek is nevezett Andrew Brunson eddig több mint 500 napos elzárására, aki akár egész hátralévő életét rács mögött töltheti.
http://www1.cbn.com/cbnnews/cwn/2018/march/turkey-calls-evangelism-an-act-of-terrorism-charges-american-pastor
https://www.worldwatchmonitor.org/2017/08/turkey-andrew-brunson-update/
2018. márc. 21. - TŰZGYŰRŰ: UPRISING premier (magyar ápr. 05.).
Guillermo del Toro vízkapuja és apokalipszise.
http://www.imdb.com/title/tt2557478/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf
http://palesnapes.hupont.hu/166/oscar-2018kapunyitas

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/guillermo_-_pacific_rim_es_oscar.jpg?38905891

A TŰZGYŰRŰ 2-ben a KÖR-ös, ERŐ ÉBREDÉSE-s John Boyega lett Pentecost/Pünkösd.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/john_boyega-_circle_pacific_rim_pentecost.jpg?99205647

2018. márc. 21. - KRYPTON sorozat premier, melyben Superman ősét azért ölik meg, családjától azért veszik el a rangját, mert feltárnák, hogy mások is vannak rajtuk kívül az univerzumban.
Fehér főszereplőt egy feketével társították és Kryptonban is nyomulnak a feketék.
http://www.imdb.com/title/tt4276624/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf

https://www.supertorchritual.com/underground/images/17/Krypton-show-logo.png

Az ACÉLEMBER-ben 2013-ban:
"NEM VAGYTOK EGYEDÜL".

https://www.supertorchritual.com/underground/images/17/ManofSteel-NotAlone.jpg

Amy Adams az ACÉLEMBER-ben és az IGAZSÁG LIGÁJA-ban Lois Lane, a 2016-os ÉRKEZÉS-ben pedig Louise Banks karakternevet kapott.

http://o-megacsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/280049/kepfeltoltes/arrival_-_kor_kepek.jpg?23187728

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 110
Tegnapi: 151
Heti: 261
Havi: 5 910
Össz.: 327 443

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2018 MÁRC-05
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »