PALESNAPES

HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

A 11:11-es születésű Tye Sheridan 2018-ban a VR világát mutatja be Spielberg rendezésében.
2018. jan. 12-én tette közzé William Henry egy írását, melyben a Facebook által készített PORTAL-t is megemlíti.
http://www.williamhenry.net/2018/01/facebook-portal-gateway-to-silicon-salvation/
Úgy fest, hogy a Facebook mögötti valódi szereplők és a többi hasonszőrű személy azt tervezi, hogy az embereknek hamis portált nyit egy hamis, virtuális világba, ahol majd a jövőben emberekkel, ismerősökkel is találkozhatsz, de azok ugyanúgy virtuális személyek lesznek. Ebben a világban, mely sokakat függővé tesz, azzá válhatsz, akivé akarsz, tökéletesebb testtel, mint a valódi.
William Henry, aki már régebb óta figyelmeztet egyfajta változásra, mely a végidőkben történik, felveti ennek a hamis világba helyezés időzítésének furcsaságát, melyet természetesen lehetne jóra használni, de a terjesztők már az elmeolvasást is behelyeznék a készülékbe, hisz azt kutatják. Valójában mindent tudni akarnak a totális kontrollba terelő vezérlők, még azt is, ami a fejekben van.
Nagyon érdekesnek találtam azon felvetését, hogy az utolsó napokban Isten elpecsételtjeit a homlokukon jelölik meg, ott ahová ez a VR készülék jelenleg kerül. Mely, mint írtam hamis világba helyez, melyben kedvedre alkothatsz, minek folyamán a valódi világban már kevesebb időd és energiád lesz megvalósítani önmagadat, sőt, a valódi világ az álvilág után szépen lassan átmegy szürkébe.
A Zuckerberg és a többiek VR világa egyfajta hamis üdvözülés.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/vr-portal_vs_144000.jpg?45766020

Nos Spielberg ezt a VR világot egy olyan színésszel mutatja be (Tye Sheridan), aki 2015-ben kint volt a sivatagban Jézussal, de korábban a MUD-ban a keresztes Matthew McConaughey-al is játszott.
A játszma a Fényről/3. szemről szól a homlokodon. Hogy mennyire kapcsolódik ez a dolog a dolgok megvalósításának gyorsabbá válásához (megteremtéséhez, létrehozásához, ami jelenleg korlátozott), az a jövő titka, mindenesetre érdekes, hogy felkínálják az embereknek egy hamis világban az az lehetsz, aki akarsz-t és azt tehetsz amit akarsz-t. Vagyis ott fejezd ki magad, ne a valódi világban.
http://palesnapes.hupont.hu/22/a-feny-elerkezik
Tye Sheridan 2015-ben zombiapokalipszisezett is egy CHRISTopher nevű rendezővel, amely, vagyis a zombik, a FELTÁMADÁS paródiája.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/tye_sheridan_-_apokalipszis.jpg?79540149

Nos Tye Sheridan az APOKALIPSZIS-ben is szemüveget viselt intenzív energia miatt, Spielberg filmjében pedig egy VR szemüveget kapott.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/ty_sharidan_apokalipszis_es_spielberg.jpg?66171086

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 208
Tegnapi: 116
Heti: 324
Havi: 2 575
Össz.: 497 997

Látogatottság növelés
Oldal: 144000 VAGY VR
PALESNAPES - © 2008 - 2024 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »