PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2017. júli. 28. - Először fedezhetett fel egy Naprendszeren kívüli holdat amerikai csillagászok egy csoportja.
Már három éve, de hogy most ez miért oly nagy újdonság....
A Kepler-1625b I jelű égitestet egy a Földtől nagyjából 4000 fényévre lévő csillag körül észlelték.
http://aktiv.origo.hu/tudomany/20170728-eloszor-fedezhettek-fel-naprendszeren-kivuli-holdat.html
http://hjb.hu/megvan-az-elso-naprendszeren-kivuli-hold.html/
 

https://www.supertorchritual.com/underground/images/11b/Earth-penta-July28.gif

2017. júli. 28. - Újra kitört a 2665-2666-os napfoltpáros.

http://www.spaceweather.com/images2017/28jul17/cme_c3_anim.gif?PHPSESSID=95mbkr36j769epege6jcfuhhh2

2017. júli. 28-tól hallható új verzióban a 17 éves Halloween dal, az ESCALATION 666, mely a MASTERPLAN Pumpkings albumának 7. száma lett.
http://hammerworld.hu/2017/07/15/masterplan-uj-valtozatban-a-17-eves-helloween-dal-escalation-666/
2017. júli. 28-án
befejezte polgári mentőhelikopter-pilótaként végzett tevékenységét Vilmos herceg, és a jövőben elsősorban a brit királyi család magas rangú tagjaként rá háruló feladatokra összpontosítja figyelmét.
http://www.hirado.hu/2017/07/28/hianyolni-fogjak-kollegai-a-leszerelo-vilmos-herceget-aki-nem-helikopterpilota-tobbe/

2017. júli. 28-án került forgalomba az új pápai érme, melyen Ferenc pápa a (muszlimok) migrációját választotta témának.
Az érme hátlapján egy vitorláshajó látható, és egy tengerparton álló alak, aki kinyújtja karját az érkezők felé.
Ferenc pápa korábban a keresztény lábmosási szertartást is muszlimokon végezte el, melyet Jézus Krisztus tanítványain hajtott végre.
http://a-znewsonline.com/arulas-ferenc-papa-a-migransokat-valasztotta-a-vilag-keresztenyei-hatalmasat-csalodtak/
2017. júli. 28-ra volt előzetesen bejelentve, hogy
Lazio régió hatóságai megtiltják az olasz főváros vízszolgáltatójának (Acea), hogy a Rómától északra fekvő természetes víztározóból, a Braccianói-tóból szivattyúznak vizet, mivel a hőség miatt a tó vízszintje túlságosan lecsökkent. Emiatt az olasz fővárosban várhatóan több helyen naponta több órára szünetelni fog az ivóvíz-ellátás.
A rendkívüli szárazság miatt Rómában először az éjszakai víznyomást csökkentették, majd az utóbbi hetekben több tucatnyi köztéri kutat zártak el, hogy spóroljanak a vízzel.
A meteorológiai előrejelzések nem sok jóval biztatnak, számottevő csapadékra továbbra sincs kilátás, és több olasz városban akár a 40 Celsius-fokot meghaladó hőmérsékletekre is lehet számítani.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20170722-akadozhat-az-ivoviz-ellatas-romaban-a-rendkivuli-szarazsag-miatt.html
2017. júli. 28. - A júniusi hamis-zászlós kamu vegyi támadásról kerültek elő felvételek, melyek bizonyítják, hogy az esemény megrendezett volt vegyi támadás nélkül. Melynek nyomán próbálta meg az USA vezetése újfent eltávolítani Aszadot a hatalomból és lőtt ki 59 rakétát egy szíriai, oroszok által is használt légibázisra.
http://utcaemberek.blogspot.hu/2017/07/vilagraszolo-leleplezo-video-igy.html

2017. júli. 28. - Az USA ismét szankcionálta Iránt, miután az sikeresen felbocsátott egy műholdat. Az USA szerint megsértették az atomalkut. A szankcionáltak a rakétaprogramban érintett iráni cégek.
Teherán csütörtök hajnalban végzett sikeres rakétakísérletet: műhold felbocsátására alkalmas, Szimorg típusú rakétát lőtt ki. Szakértők szerint a Szimorg Irán eddigi legfejlettebb rakétatípusa.
https://gondola.hu/hirek/209522-Az_USA_ujabb_szankciokat_jelentett_be_Iran_ellen.html
http://www.reuters.com/article/us-iran-satellite-idUSKBN1AC1YY
2017. júli. 26. - Vannak jelek, hogy Trump eltörli az Iránnal kötött nukleáris megállapodást.
http://www.pbs.org/newshour/bb/trump-signals-might-pull-iran-nuclear-deal-whats-stake/
2017. júli. 26. - Trump: "ha Irán megerősödik,
nem fogja tartani magát a nagyhatalmakkal és Németországgal kötött atomalkuhoz.
Ha rajta múlt volna, már 180 nappal ezelőtt kimondta volna, hogy Teherán nem tartja be a megállapodást.
Teheránnak  szigorúan be kell tartania az atomprogramjáról kötött többhatalmi megállapodást, különben "nagy, nagy problémák lesznek - mondta.
http://ujszo.com/online/kulfold/2017/07/26/trump-ha-iran-megerosodik-nem-fogja-magat-tartani-az-atomalkuhoz
http://privatbankar.hu/makro/ebbol-baj-lesz-trump-beszolt-irannak-310087
2018. júli. 28. - Nem csak Iránt, hanem Észak-Koreát, Oroszországot is szankcionálták az amerikaiak, és korlátozták Trump hatalmát. Önhatalmúlag nem oldhatja fel az Oroszország elleni szankciókat.
A szankciók érintenek európai és amerikai cégeket egyaránt. Korlátozzák az Egyesült Államok beruházási lehetőségeit is orosz vállalatokban, és amerikai cégek nem vehetnek részt olyan energetikai projektekben, amelyekben orosz vállalatok részesedése legalább 33 százalékos.
Pénzbüntetést kell fizetniük azoknak a vállalatoknak, amelyek részt vesznek orosz energetikai beruházásokban – például az Északi Áramlat-2 nevű olajvezeték megépítésében – vagy bármilyen módon segítik az ilyen jellegű beruházásokat, ami persze nem kötelező érvényű.
A szankciók és a durva, Oroszország ellenes kampányok ellentétesek a nemzetközi joggal, az ENSZ alapokmányával, a Világkereskedelmi Szervezet szabályaival és magával a civilizált nemzetközi kommunikáció normáival.
http://index.hu/kulfold/2017/07/28/az_amerikai_szenatus_megszavazta_az_ujabb_oroszorszag_elleni_szankciokat/
http://lovasistvan.hu/2017/07/28/az-orosz-kulugy-hivatalos-es-teljes-valasza-az-usa-oroszellenes-szankcioira/
2017. júli. 28. - A NORAD szerint Észak-Korea interkontinentális ballisztikus rakétát indított Mupyong-ni-ból Japán felé.
http://edition.cnn.com/2017/07/28/politics/north-korea-missile-test/index.html
2017. júli. 28. - Willy Wimmer, a német CDU politikusa kijelentette, hogy az amerikai kongresszus által jóváhagyott új, Oroszország elleni szankciókat most először szándékosan nem egyeztették az Európai Unióval. Amerika mindenképpen háborút akar.
Ezek az amerikai szankciók egyértelműen a saját elnökük ellen irányulnak, és annak gúzsba akarják kötni kezét és lábát - közölte, pedig szerintem mindenki tudja a nyilvánvalót, hogy nem Trump irányít.
https://sputniknews.com/politics/201707281055962186-us-sanctions-policy-war/
http://lovasistvan.hu/2017/07/29/cdu-politikus-az-amerikai-szankciopolitika-egyertelmuen-haborus-celt-szolgal/
2017. júli. 28. - Egy nukleáris fegyver robbanása Los Angelesben szörnyű volna. Észak-Koreai háború jön?
"Rendkívül halálos és borzalmas lenne" - figyelmeztetett Milley tábornok, aki hozzátette, hogy "az Egyesült Államok és Dél-Korea hadserege teljesen megsemmisítené az észak-koreai katonaságot".
http://www1.cbn.com/cbnnews/world/2017/july/prayers-and-faith-needed-is-war-with-north-korea-on-the-horizon

2017. júli. 28. - A nyár tetőpontján Washington D.C.-ben szokatlan télieshez hasonló viharos időjárás alakul ki sok-sok esővel.
https://www.washingtonpost.com/news/capital-weather-gang/wp/2017/07/27/at-summers-peak-a-rare-winter-like-storm-is-set-to-drench-washington-friday-into-the-weekend/?utm_term=.78e289ea7ba1
2017. júli. 28. - Óriási jégeső pusztított Isztambulban.
http://index.hu/mindekozben/poszt/2017/07/28/jegeso_altal_szetvert_repulot_tettek_le_a_pilotak_isztambulban/

2017. júli. 28. - Az amerikai Pennsylvania államban a Bridal Shop nevű keresztény üzlet átmenetileg bezárta ajtóját a nyilvánosság előtt, miután fenyegetéseket kapott, hogy elutasította a leszbikus esküvői ruhák árusítását.
http://www.christianpost.com/news/christian-bridal-shop-closes-doors-to-public-after-receiving-threats-for-denying-lesbian-wedding-dress-193452/
2017. júli. 29. - Egy angliai keresztény terapeuta, aki muszlim kollégájának beszélt hitéről egy londoni kórházban, azaz meg akarta téríteni a másik vallású személyt és ezáltal felfüggesztésre került, a bíróságon újabb veszteséget könyvelhet el magának. Victoria Wasteney állítólag helytelenül cselekedett, mert könyvet is akart adni a muzulmán kereszténnyé válásáról és meghívta a keresztény közösség összejövetelére.
http://www.christianpost.com/news/christian-hospital-worker-punished-for-sharing-faith-loses-again-in-court-193602/

2017. júli. 29. -  Irán folytatja ballisztikus rakétaprogramját és elítéli az ellene hozott újabb amerikai büntetőintézkedéseket .
"Katonai síkon és a ballisztikus rakéták terén politikánk nagyon világos, összefügg belpolitikákkal. Más országoknak nincs joguk ebbe beavatkozni és felemlegetni, ez utóbbira mi bizonyosan nem adunk felhatalmazást" - közölték.
Az IRNA teheráni hírügynökség beszámolója szerint a Nimitz amerikai repülőgép-hordozó péntek délután figyelmeztető lövést adott le iráni hajókra. A Nimitz a kíséretében lévő hajókkal együtt péntek délután egy iráni part menti olajplatform közelébe került, majd a repülőgép-hordozó egyik helikoptere körözni kezdett az iráni Forradalmi Gárda rakétákkal felszerelt hajói felett.
Az elmúlt hónapokban megszaporodtak az ilyen jellegű incidensek az amerikai és az iráni hajók között.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/szankciok_oroszorszag_iran_es_eszak-korea_ellen_iran_azert_is_folytatja_raketaprogramjat/2527825/
2017. júli. 29. - Jézusként festették le Orbán Viktort, mely gyalázat állítólag Devecserben jelent meg, vagy ami inkább valószínűbb, hogy photoshoppal készítették.
https://librarius.hu/2017/07/29/jezuskent-festettek-meg-a-miniszterelnokot/
2017. júli. 30. - A Nap és a Mars a Jászol csillaghalmaznál, Vénusz-Nap-Jupiter együttállása
http://palesnapes.hupont.hu/13/fordulopont-es-x-kitores

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/jaszol_csillaghalmaz.jpg?48023975http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/rak_-_juli_30_2017_-_nap_es_mars_-_lucifer_egyuttallas.jpg?40695098

2017. júli. 30. - Donald Trump, vagy annak megbízottja a Twitteren: "Nagyot csalódtam Kínában. A korábbi ostoba vezetőink hagyták nekik, hogy évi sok száz milliárd dollárhoz jussanak a kereskedelemben, de SEMMIT nem tettek értünk Észak-Korea ügyében, csak beszélnek. Nem hagyjuk, hogy ez folytatódjon. Kína könnyen megoldhatná a problémát".
Észak-Korea sikeresen tesztelt interkontinentális ballisztikus rakétája már nem csak Alaszkát fenyegetheti, hanem az Egyesült Államok középső részét is elérheti.
Az Egyesült Államok két B-1B típusú stratégiai nehézbombázót reptetett át a Koreai-félsziget felett mintegy erődemonstrációként, válaszul az Észak-Korea által két napja, illetve július 3-án végrehajtott újabb ballisztikus rakétakísérletekre - közölte az amerikai légierő.
Terrence J. O,Shaughnessy tábornok, a csendes-óceáni amerikai légierők parancsnoka. "Ha parancsot kapunk rá, készek vagyunk gyors, halálos és megsemmisítő erővel válaszolni az általunk kiválasztott időpontban és helyen"
http://www.blikk.hu/aktualis/veszhelyzet/amerika-katonai-valaszt-adott-eszak-korea-raketakiserletere/5m4j76r
http://24.hu/kulfold/2017/07/30/trump-nagyot-csalodtam-kinaban/
2017. júli. 30. - Vlagyimir Putyin orosz elnök: "Több mint ezer főnyi amerikai diplomáciai és kiszolgáló személyzet dolgozik Oroszországban. Most 755-nek be kell fejeznie a tevékenységét".
Putyin "törvénytelennek" nevezte az új amerikai korlátozásokat, amelyekkel Washington befolyásolni kíván más országokat, köztük a saját szövetségeseit, amelyek érdekeltek a kapcsolatok fejlesztésében Oroszországgal. Putyin mindemellett "nagyon fontosnak" nevezte az orosz-amerikai együttműködést a tömegpusztító fegyverek korlátozása és a terrorizmus elleni harc terén. A szíriai "feszültségmentesítési övezetek" létrehozását "a közös munka konkrét eredményének" nevezte. A lehetséges kétoldalú kooperáció terepeként nevezte meg az energetikát, a repülőgépipart és az űrkutatást, azon belül is a Vénusz megfigyelését, valamint a kiberbűnözés elleni fellépést is.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/755_amerikai_kulugyi_alkalmazottat_kuldenek_haza_moszkvabol/2527930/
2017. júli. 31. - Oroszország is átáll a lézer használatára a hadakozásban, persze az USA-hoz hasonlóan csakis védelemből.
Ahogyan a helikoptereket és más repülőgépeket, úgy az új 6. generációs vadászgépüket is már nagyerejű lézerekkel szerelik fel, hogy az ellenséges rakétákat kiiktassa.
A rakéták vezérlőrendszerét kiégető lézer teljesítményileg az emberi szem kiégetésére képes.
http://www.washingtontimes.com/news/2017/jul/31/russian-6th-generation-fighter-will-employ-powerfu/
Hasonló módon történik ez, mint amit 2016. szeptemberben láthattunk a Space X Falcon rakétájának kiiktatásánál.
Melynél a cikk szerzőjének meggyőződése, hogy az ominózus gömb drón nem idegen technológiai eszköz volt, hanem nagyon is emberi, egy még el nem ismert magas szintű technológiával, melynek röntgensugár fegyverrendszere idézte elő a rakéta héliumtartályánál a robbanást.
A cikk szerzője nem említi, hogy számos kilövést figyelnek hasonló gömb drónok, vagy UFO-k.
Vannak ember által készített UFO-k, vagy gömbök és vannak nem emberek által készítettek, de ember által készített drón minek figyelne egy USA rakétakilövést, mint azt az űrsiklóprogramnál is láthattuk és minek röpködnének az ISS-nél, vagy mondjuk Mexikó egén tömegesen és mit keresnek az angol gabonaábráknál?
http://www.veteranstoday.com/2016/09/09/space-xplosion-no-ufos-aliens-or-other-wierdness-involved/

http://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2016/09/spaceufo2.jpghttp://www.colinandrews.net/sitebuilder/images/orbufocheesestitchedandtext-882x340.jpghttp://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/777-es_abra.jpg?41253505http://hajnalhasadas.hupont.hu/felhasznalok_uj/9/7/97813/kepfeltoltes/sts-133_ufo.jpg?18706353

2017. júli. 31. - Szlovákia átvesz 60 migránst Görögországtól és Olaszországtól, de ez szerintük nem jelenti azt, hogy ne utasítanák el a migránskvótát, csupán egy korábbi ígéret teljesítése.
http://parameter.sk/szlovakia-60-migranst-fogad-be-olasz-es-gorog-menekulttaborokbol
2017. júli. 31. - Friss jelentésében nem ajánlja a magyar csapvíz fogyasztását amerikai turistáknak a CDC, az Egyesült Államok járványügyi- és közegészségügyi hivatala.
http://www.hirado.hu/2017/07/31/amerika-vadol-veszelyes-a-magyar-csapviz/
2016-2017. - Az USA 33 államában nem biztonságos a mérgező vegyianyagok szintje az ivóvízben.
http://news.harvard.edu/gazette/story/2016/08/unsafe-levels-of-toxic-chemicals-found-in-drinking-water-of-33-states/
http://time.com/4813336/drinking-water-contaminated-toxic-environmental-working-group-report/
2017. aug. 31. - Egyiptomban a muszlim családok 65 százalékában 9 gyermek születik.
http://zeenews.india.com/world/65-per-cent-egyptian-families-have-nine-children-minister-2028751.html
2017. júli. 31. - Megvan a megoldás az alacsony fizu miatt külföldre vándorolt szakemberek magyar munkaerőpiacon kialakult hiányára.
A nyugdíjasokat és a cigányokat munkára kell fogni.
Az orvosokat már el sem engedik nyugdíjba.
Hamarosan úgysem lesz nyugdíj, lesz viszont újabbnál újabb nyugdíj-korhatár emelés, szülőtartás és készpénzmegszüntetés csippeléssel.
https://kuruc.info/r/2/175642/
http://index.hu/belfold/2017/06/19/annyira_keves_az_orvos_hogy_senki_nem_mehet_nyugdijba/
http://forbes.blog.hu/2016/06/06/nyugdij_szinte_nem_lesz_helyette_itt_a_kotelezo
2017. júli. 31. - Donald Trump és Abe Shinzo megállapodtak abban, hogy újabb lépéseket foganatosítanak Észak-Koreával szemben, mivel ígéretet tettek rá, hogy minden szükséges intézkedést megtesznek a szövetségesek védelmében a nukleárisan felfegyverzett állammal szemben.
http://www.independent.co.uk/news/world/asia/north-korea-donald-trump-nuclear-shinzo-abe-japan-us-all-necessary-measures-missile-test-a7868256.html

2017. júli. 31. - Az Egyesült Államok "rendkívül szokatlan" észak-koreai tengeralattjáró tevékenységet észlelt.
http://edition.cnn.com/2017/07/31/politics/north-korea-ejection-test-submarine-activity/index.html

2017. júli. 31-én Liu Csie-Ji, Kína ENSZ-nagykövete bírálta az USA-t a Koreai-félsziget destabilizálása miatt, hogy begyoldalú szankciókat léptet életbe Észak-Korea ellen a Biztonsági Tanács támogatása nélkül és nyilvánosan mond olyanokat, hogy Washington minden opcióval számol.
http://lovasistvan.hu/2017/08/01/kina-az-usa-nak-ne-destabilizaljak-a-koreai-felszigetet/
https://www.wsj.com/articles/china-hits-out-at-u-s-over-north-korea-1501547049?mod=itp&mod=djemITP_h&mg=prod/accounts-wsj
2017. júli. 31. - Napokkal az észak-koreai rakétakísérlettől, az USA is egy újabb fegyvertelen tesztrakéta indítást tervez a Vandenberg légibázisról szerdán, azaz aug. 02-án.
A teszt a negyedik ICBM indítás lesz a Santa Barbara megyei bázisról ebben az évben.
Az április 26-án végrehajtott teszt pl. a légierő tisztviselői szerint bemutatta az ország képességét a nukleáris elrettentésre.
http://www.latimes.com/local/lanow/la-me-ln-icbm-missile-launch-vandenberg-20170731-story.html
2017. júli. 31. - A század végére a globális hőmérséklet valószínűleg meghaladja a 2 Celsius fokot  - mondja egy új tanulmány 95 %-os valószínűséggel.
http://edition.cnn.com/2017/07/31/health/climate-change-two-degrees-studies/index.html
2017. júli. 31. - PREACHER/PRÉDIKÁTOR - PIG/DISZNÓ premier.
Nos ebben a részben a Seth Rogen féle zsidók kicsit túl messzire merészkedtek.
Először is láthatunk benne egy felemelkedő/levitáló disznót, melyet az epizód végén kivégeznek a szemtanúkkal együtt.
Mivel ebben a részben megjelenik a Grál csoport, melynek vezére szerint Jézusnak volt egy fia, maga Jézus pedig (vagy a vérvonalas) egy fegyveresek által őrzött bunkerben várja a  világvégét, melynek idejét csak az Atya tudja, kénytelen vagyok arra gondolni, hogy az a felemelkedő disznó, melyet megölnek, voltaképp a felemelkedő Jézust ábrázolja. Jézus viszont ezek szerint nem támadt fel, hanem elbújt, vagy elbújtatták a világ elől. Jézust persze nem megölették a zsidók, és persze ez sem Jézus lejáratása. Jézus és a gépfegyverek?
Az idétlen Preacher zsidó alkotói viszont már tréfát űztek Istenből, az angyalokból, vagy a világvégéből, ahogyan a véget hirdető kéregető is alkesz és a kocsija hitelének fizetése végett kuncsorog az utcán, ami már szinte fáj.
A Prédikátor is eladja lelkének egy részét egy a Pokolból kirángatott kovbojnak, mikor pl. a bibliai értelemben vett lélek nem adható el, az isteni és Istené. Nagyon gyenge agymenés a sorozat, tükrözi az alkotók értelmi szintjét.
http://www.imdb.com/title/tt5936958/?ref_=ttep_ep7
http://www.charismanews.com/culture/66600-preacher-claims-jesus-fathered-a-son-lives-in-a-bunker

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/preacher_-_pig.jpg?82054144

2017 júli. 31. - Matthew McConaughey legidősebb, 9. születésnapját ünneplő fiának bibliai inspirációra lett Levi a neve, ugyanis Máté apostolt, vagy evangélistát Lévinek is nevezték.
Matthew McConaughey idéz is egyet a bibliából, mint kedvenc részét, mégpedig a Máté 6:22-est, merthogy fia 6:22-kor született és így lett Lévi. Az idézett szövegnél a két szem közé mutat, mintegy harmadik szem jelölésként.
"If thy eye be single, thy whole body will be full of light
".
AZAZ
"Ha a szemed egyedülálló lesz, egész tested tele lesz fénnyel" (világossággal).
Magyar nyelvű Bibliában itt az szerepel, hogy:
"A test lámpása a szem. Ha azért a te szemed tiszta, a te egész tested világos lesz.
http://abcnews.go.com/Entertainment/matthew-mcconaughey-reveals-biblical-inspiration-son-levis/story?id=48944338

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/matthew_mcconaughey_-_full_of_light.jpg?81916424

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 130
Tegnapi: 142
Heti: 1 458
Havi: 4 034
Össz.: 325 567

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2017 JÚLI-09
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »