PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2018. ápr. 04-én volt olvasható, hogy menthetetlen az Északi-sark jege, de szó sincs arról, hogy a sarkvidék hőmérséklete mesterséges beavatkozás következményeként melegedne, vagyis, azért hogy Európában, Amerikában, vagy pl. Szibériában legyen elég tél, ellopják a hideget az áramlatok manipulálásával.
Azt írják, hogy "friss tanulmányok szerint az Északi-sarkon egyes téli napokon akár 10 Celsius-fokkal is melegebb lehet, mint Európában és Észak-Amerikában. Egy még elrettentőbb modell szerint ha a globális felmelegedés mértéke három Celsius-fokos lesz, az Észak-sarkvidék minden nyara jégmentessé válik".
Vagyis úgy fest szoktatják a tömeget az egyre durvább beavatkozáshoz.
http://www.origo.hu/tudomany/20180404-az-eszaki-sarki-jeget-a-ket-celsius-fokos-homersekleti-limit-sem-mentheti-meg.html

2018. ápr. 04. -
Anyagot köpködő fekete lyukat (megj.: anyagot termelő anyacsillagot) sikerült korábban nem tapasztalt részletességgel megfigyelni a csillagászat történelmének legnagyobb teleszkópja segítségével a Pegazus A galaxisban.
http://www.origo.hu/tudomany/20180404-kopkodo-fekete-lyukat-sikerult-korabban-nem-tapasztalt-reszletesseggel-megfigyelni.html

http://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/anyacsillag_kozpontban.jpg?82656683

2018. ápr. 04. - A világvégi A QUIET PLACE/HANG NÉLKÜL első mozis premierje.
http://www.imdb.com/title/tt6644200/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf
http://palesnapes.hupont.hu/183/harom-csik-es-pszt
John Krasinski megerősítette, hogy a HANG NÉLKÜL film lényei földönkívüliek. Mégpedig olyan fényt nem érzékelő (vakok) lények, melyek meteorokkal érkeztek, miután saját fénytelen bolygójuk elpusztult.
http://horrorfreaknews.com/john-krasinski-confirms-the-creatures-in-a-quiet-place-are-aliens
A HANG NÉLKÜL filmben az a NOAH/NOÉ nevű gyermek látható, aki korábban a TITÁN filmben szerepelt Lucas karakternévvel, mint a (űrhajóval) Titánra menő Sam Worthington (keresztes+korábban a Pandora-ra ment űrhajón) fia. A Lucas név jelentése FÉNY, angol verziója pedig a Luke, mint pl. a STAR WARS-os Luke Skywalker.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/titan-quiet_place_-_noah_es_a_csikok.jpg?86247084

A HANG NÉLKÜL-ben a gyermek, a film első áldozata egy űrhajóval/űrsiklóval játszadozik, mikor megtörténik az elragadás az űrsikló hangja miatt.
NOAH Jupe ekkor már  hídon van. Az elragadás helyére később kereszt kerül, és a lánytestvér odahelyezi az űrsiklót.
Amiatt érdekes ez, mivel korunk égbe emelkedős, azaz szimbolikus űrhajós játszmája rakétatechnológiával Krisztus égbe emelkedésének imitálása.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/a_quiet_place_urhajo.jpg?61171483

Noah Jupe szerepelt a WONDER/IGAZI CSODA filmben is a kis űrhajós barátjaként, JACK Will karakternévvel.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/julia_roberts_es_noah_sisakosa.jpg?57398536

A WONDER főszereplője Jacob/JC/Jákob Tremblay pedig éppen STAR WARS-os pizsiben ugrik (emelkedik) a csillagos égbolt előtt.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/az_igazi_csoda_-_star_wars.jpg?51189341

Julia Roberts viszont felesége volt George Clooney-nek Ocean karakternévvel.
http://oceanscollection.wikia.com/wiki/Tess_Ocean
George Clooney a GRAVITÁCIÓ-ban volt űrhajós, Noah Jupe pedig GC 2017-es gyilkolászós SUBURBICON (a Marsra menő űrhajós Matt Damon) filmjében szerepelt.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/suburbicon_-noah_jupe_es_a_hetes.jpg?42637558

A SUBURBICON Bogaras 7-ese, azaz Glenn Fleshner a TRUE DETECTIVE sorozatban volt látható az űrhajós (INTERSTELLAR: űrhajós Matt Damon is) Matthew McConaughey filmjében.
Ő volt az, aki a spirálos, szarvasagancsos átjárót/portált építgette, ami a halál kapuja, ahogyan a Bogár is egyfajta átjárós szimbolizmus.

https://static.businessinsider.com/image/531dd8ea69bedded324bbd0d/image.gifhttps://media.giphy.com/media/DvuHn0u427NdK/giphy.gifhttps://media.giphy.com/media/wqKzIibKfofPW/giphy.gif

2018. ápr. 04. - A GOOGLE emlékeztet rá, hogy  a fekete Maya Angelou 90 éve született.
Viszont 18 éve nem ünneplik a GOOGLE-nál a húsvétot, James Woods szerint "gyűlölik a keresztényeket".
https://mno.hu/kulfold/ossztuz-a-google-ra-a-husvet-hianya-miatt-2457420

            https://www.google.hu/logos/doodles/2018/dr-maya-angelous-90th-birthday-5544539824586752.9-l.png

A Google listázásánál a fehér feltalálók (white inventors) szinte mind feketék, a fehér párok pedig nagy részben tarkabarkák.
https://www.google.hu/search?q=white+inventors&rls=com.microsoft:hu-HU:IE-Address&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=1I7GGHP_deHU666&gfe_rd=cr&dcr=0&ei=SwLEWsrMD5Oq8wfSgL3gCA&gws_rd=ssl
https://www.google.hu/search?q=white+couples&rls=com.microsoft:hu-HU:IE-Address&rlz=1I7GGHP_deHU666&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiE9PyGo7TaAhWLa1AKHZA0D5UQ_AUICigB&biw=1600&bih=762

2018. ápr. 04. - Az európai kereszténység haldoklik. A 21 európai országban végzett felmérés adatai szerint a 16-29 éves fiatalok elsöprő többsége nyíltan vallástalannak mondja magát.
A leginkább vallásos ország Lengyelország, ahol a fentebb jelzett korú ifjaknak csupán 17%-a nevezi magát vallástalannak.
Stephen Bullivant, a londoni Szűz Mária Egyetem teológus- és vallásszociológus-professzora szerint már vége annnak, hogy a kereszténység, az alapértelmezett minta Európában, valószínűleg örökre. "Az alapértelmezett állapot a vállásmentes, és a kevés magát vallásosnak tekintő az árral szemben úszik" - mondta a professzor a The Guardiannek.
Ami Magyarországot illeti, hazánk is lassan missziós területté válik: a 21 országból álló rangsor 17. helyén foglalunk helyet: a jövőnk szempontjából kulcsfontosságú 16-29 éves korosztály tagjainak 68%-a nem tartja magát vallásosnak.
https://kuruc.info/r/6/184452/

2018. ápr. 04. - A németek menekülnek.
https://vilagfigyelo.com/a-nemetek-menekulnek/
2018. ápr. 04-én
Kína közzétette azoknak az amerikai termékeknek a listáját – mintegy 50 milliárd dollár értékben -, amelyekre 25 százalékos importvámot vetne ki.
Kína arra válaszul jelentette be a lépést, hogy az USA közzétette az importvám 25 százalékra történő megemelésére kijelölt termékek listáját, 50 milliárd dollár értékben.
http://kitekinto.hu/2018/04/04/europan-kivul/kina-villamgyorsan-visszavagott-az-usa-nak/

2018. ápr. 04. - Szíria függetlenségének és területi egységének megőrzését hangsúlyozta Vlagyimir Putyin orosz, Recep Tayyip Erdogan török és Haszan Róháni iráni elnök Ankarában a szerdai hármas csúcstalálkozó után kiadott közös nyilatkozatban.
Az orosz, a török és az iráni vezetés célja az, hogy együttes erővel végleg leszámoljon Szíriában a terrorizmussal és sürgősen humanitárius segélyszállítmányokat juttasson el a polgárháború sújtotta területekre.
http://kitekinto.hu/2018/04/04/europan-kivul/sziria-sorsarol-tanacskozott-az-irani-orosz-torok-vezetes/
2018. ápr. 04-én, korábbi "hamarosan kivonulunk" döntését megváltoztatva Donald Trump amerikai elnök a nemzetbiztonsági tanács ülésén beleegyezett abba, hogy az amerikai csapatok „valamivel hosszabb ideig” állomásozzanak Szíriában.
https://www.vaol.hu/orszag-vilag/megsem-vonjak-ki-olyan-gyorsan-az-amerikai-katonakat-sziriabol-2290571/
2018. ápr. 04-én, szerdán Oroszország követelte, hogy csütörtökre hívják össze az ENSZ Biztonsági Tanácsának nyílt ülését a Szkripal-ügy megvitatására. Még ugyanaznap leszavazták Oroszország javaslatát a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) végrehajtó tanácsának szerdai rendkívüli ülésén, amelynek értelmében új, közös vizsgálatot folytattak volna Szergej Szkripal volt orosz-brit kettős ügynök és lánya március eleji angliai megmérgezésének ügyében.
https://www.hirado.hu/kulfold/cikk/2018/04/04/moszkva-az-ensz-bt-osszehivasat-kovetelte-a-szkripal-ugy-kapcsan
2018. ápr. 04-én Oroszország is kiutasított egy magyar diplomatát válaszul arra, hogy a Szkripal-üggyel kapcsolatban, a Nagy-Britanniával való szövetségi szolidaritás jegyében Magyarország korábban kiutasított egy orosz diplomatát.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/moszkva-kiutasitott-egy-magyar-diplomatat.281438.html

2018. ápr. 04. - A brit védelmi minisztériumnak a Porton Downban lévő kutató központja közölte, semmiféle bizonyítékát nem találta annak, hogy a támadásnál Oroszországban előállított ideggázt használtak volna.
Porton Down volt az a kutatóközpont, mely a mérgezéshez való közelsége miatt belekeveredett a cirkuszba, vagyis hogy az oroszok azt állították, hogy az anyag valószínűleg tőlük származott, nem pedig Oroszországból.
Az oroszok gyanúsítgatása akkor kezdődött, mikor
Boris Johnson külügyminiszter nem sokkal az incidens után, a Deutsche Welle német hírtelevíziónak nyilatkozva kijelentette: a brit védelmi minisztérium Porton Downban működő vegyi és biológiai laboratóriuma "abszolút kategorikusan" biztosította őt arról, hogy a Novicsok osztályú, fegyverben is használható minőségű idegméreg-hatóanyag "minden kétséget kizáróan" Oroszországból származik.
https://kuruc.info/r/4/184486/
https://magyaridok.hu/kulfold/brit-katonai-labor-semmilyen-bizonyitek-nincs-az-ideggaz-orosz-eredetere-2962951/

2018. ápr. 05. - Szergej Lavrov orosz külügyminiszter szerint a Vegyifegyver-tilalmi Szervezet (OPCW) végrehajtó tanácsának szerdai hágai rendkívüli ülése megmutatta, hogy "az önmagukat komolyan vevő felnőtt emberek nem hisznek abban a mesében, amely Oroszországnak a Szkripal-ügyben való bűnösségéről szól.
Elfogadhatatlan, hogy mind a salisbury-i incidenssel kapcsolatban, mind pedig egy sor másik helyzetben - az amerikai választásoktól kezdve, a szíriai vegyi támadásokon át, a katalóniai referendumig - konkrét tények felmutatása és tisztességes nyomozás helyett alaptalan vádakkal álljanak elő - mondta.
Az orosz diplomácia vezetője szerint több országot kényszerrel vettek rá arra, hogy a Szkripal-ügy miatt orosz diplomatákat utasítson ki, ami szerinte a diplomáciai etika és a nemzetközi jog súlyos megsértését jelenti. Hangsúlyozta, hogy Oroszország a Szkripal-ügynek tárgyszerű és vegyifegyver-tilalmi egyezménnyel teljesen összhangban álló kivizsgálását követeli.
Szavai szerint a Nyugatnak fel kell fognia, hogy nem lehet többet "egy kapura játszani" a világpolitika porondján.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/szkripal-ugy_-_lavrov_moszkvat_alaptalanul_vadoltak_meg/2555739/

2018. ápr. 05. - Jól van az angliai Salisburyben megmérgezett Szergej és Julija Szkripal egy, a Rosszija 1 orosz állami televízióban csütörtökön bejátszott, tisztázatlan hitelességű hangfelvétel szerint
https://www.hirado.hu/kulfold/kulpolitika/cikk/2018/04/05/szkripalek-jol-vannak-egy-hangfelvetel-szerint/

2018. ápr. 05. - Oroszország arra figyelmezteti az Egyesült Államokat, hogy haladéktalanul vessenek véget a katonai hajcihőknek a Koreai-félszigeten.
http://www.jpost.com/Breaking-News/Russia-to-US-Immediately-halt-military-activity-on-Korean-Peninsula-548983
2018. ápr. 05. - A BBC és a Press TV is ugyanazt írja brit parlamenti képviselőkre hivatkozva, hogy Kim DzsongUn-nak 6-18 hónap múlva az Egyesült Királyságot elérő rakétái lesznek. Ugyanakkor nincs rá bizonyíték, hogy azokat képes lenne atomfegyverekkel felszerelni.
Az egyik forrás aki riogat a sz..keverő brit  külügyminiszter, vagyis Boris Johnson, akinek neve megjelent a Szkripal ügyben is, aki nyíltan Putyinra kente a mérgezést és kemény választ ígért.
http://www.bbc.com/news/uk-43648259
http://www.presstv.com/Detail/2018/04/05/557481/UK-North-Korea-missile-attack-US-Trump-Kim-MPs
2018. ápr. 05. - Az oroszoknak nem tetszik, hogy az Egyesült Államoknak több mint 400 ezer katonája tartózkodik az ázsiai-csendes-óceáni régióban. Az észak-koreai provokáció is szerintük arra volt jó, hogy a Fehér Ház számára lehetővé tette, hogy ösztönözze a környék szövetséges országait hadi kiadásaik növelésére, amerikai fegyverek vásárlására. Az Egyesült Államok és szövetségesei felelőtlen intézkedései az ázsiai-csendes-óceáni térségben a helyzet romlásához vezetnek, megbolygatják a hatalmi egyensúlyt, ami számos probléma súlyosbodását okozza és a fegyverkezési verseny kialakulását idézi elő.
https://sputniknews.com/world/201804051063231344-us-troops-asia/
2018. ápr. 05. - A Youtube kaliforniai székházánál ápr. 03-án lövöldöző iráni azeri gyökerűnek írt Nasim Najafi Aghdam-ról (Nasim Sabz a netes neve) állítják, hogy tettének kiváltó oka az volt, hogy az egészséges életmódot hirdető megosztott fitnesz videóját a youtube korhatárhoz kötötte, videóihoz való hozzáférést korlátozta, így pedig nem kapott részesedést a feltöltött videói utáni reklámbevételekből.
Nasim-ről ugyanakkor a NO DISINFO oldal szerkesztője közölt egy írást, hogy valójában egy cionista ügynökről van szó Moszad kapcsolattal és egy újabb kamulövöldözéssel a hírekben. Mindennek a teteje, hogy a nőnek írt Nasimről azt is felvetik, hogy igazából egy transzvesztita lehet.

Bármi is az igaz, Nasim az állatok elleni bánásmódra is felhívta a figyelmet, hogy a Föld bolygó számukra a Pokol, ő maga pedig a vegán, azaz a gyilkolásmentes életmódot hirdette, és, hogy a vegán életmód a terrorizmus bukása. A nodisinfo által közölt izraeli zászló előtti tornagyakorlatos videója is valójában egy nem izraeli zászlós, azaz szerkesztett videó.
https://kuruc.info/r/4/184492/
https://nodisinfo.com/fake-youtube-headquarters-shooter-nasim-sabz-zionist-agenjt-mossad-operative/

https://kiwifarms.net/attachments/upload_2018-4-4_11-8-53-png.418662/

                            https://img.vidible.tv/prod/2018-04/04/5ac4d15dae6cdf38d1eb137a/5ac4d15ccbef8d6b194ca910_o_F_v1.jpg

https://media.nbcsandiego.com/images/621*349/0403-2018-NasimMeat.jpghttps://heavyeditorial.files.wordpress.com/2018/04/nasimwebsite.png?w=782&h=350

2018. ápr. 05. - A világegyetem úgy érhet véget, ahogy létrejött: egy hatalmas robbanással.
Az igazi apokalipszis okát is feltárták a kutatók: előrejelzéseik szerint a második nagy robbanást a Higgs-bozon destabilizációja fogja előidézni.
A Higgs-bozont még 2012-ben fedezték fel a CERN Nagy Hadronütköztetőjében.
https://www.hirado.hu/tudomany-high-tech/minden-mas/cikk/2018/04/05/egy-masodik-osrobbanas-hozhatja-el-a-vilagveget/
2018. ápr. 05. - Afrika kettészakad, vagy leszakad belőle egy jókora darab.
https://index.hu/tudomany/2018/04/05/megvan_a_bizonyitek_ra_hogy_afrika_ketteszakad/
http://www.wnd.com/2018/04/alarming-reports-reveal-possible-african-continental-split/

2018. ápr. 05. - A Chandra röntgensugár obszervatórium megfigyelései alapján kutatók azt állítják, hogy a galaxisunk fekete-lyukként leírt (szerintük) központjában, a középpont, azaz a 'Sagittarius A' körül 3 fényéven belül egyfajta fekete-lyuk összejövetel látható, mintegy 10000 fekete-lyuk részvételével.
https://www.reuters.com/article/us-space-blackholes/at-the-center-of-our-galaxy-theres-a-black-hole-party-idUSKCN1HC2JS?feedType=RSS&feedName=topNews&utm_source=twitter&utm_medium=Social
2018. ápr. 05. - A világegyetem úgy érhet véget, ahogy létrejött: egy hatalmas robbanással.
Az igazi apokalipszis okát is feltárták a kutatók: előrejelzéseik szerint a második nagy robbanást a Higgs-bozon destabilizációja fogja előidézni.
A Higgs-bozont még 2012-ben fedezték fel a CERN Nagy Hadronütköztetőjében.
https://www.hirado.hu/tudomany-high-tech/minden-mas/cikk/2018/04/05/egy-masodik-osrobbanas-hozhatja-el-a-vilagveget/
2018. ápr. 05. - Tudósok szerint egy óriási napernyő az égen megoldhatja a globális felmelegedést, vagyis olyan napsugárzást blokkoló módszerekről írnak, mint jövőbeni megoldás, melyeket nem hivatalosan már művelnek.
https://www.theguardian.com/global-development/2018/apr/05/scientists-suggest-giant-sunshade-in-sky-could-solve-global-warming

2018. ápr. 05. - Kibertámadás esetén a szövetségesek egymás segítségére siethetnek – Jens Stoltenberg, NATO főtitkár Montréalban.
https://www.hirado.hu/kulfold/kulpolitika/cikk/2018/04/05/nato-kibertamadas-eseten-is-eletbe-leptetheto-a-kollektiv-vedelem/
2018. ápr. 06. - Washington szankciókkal sújtott 7 orosz oligarchát, 12 vállalatukat és 17 kormányzati tisztségviselőt a 2016-os amerikai elnökválasztási folyamatba történt "káros" beavatkozásra, a Krím bekebelezésére és a szíriai szerepvállalásra  hivatkozva.
"Az orosz kormányzat világszerte egy sor káros tevékenységet folytat.............. és a számítógépes térben elkövetett kártékony tevékenységét".
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/tamogatassal_reagalt_moszkva_az_orosz_cegeket_erinto_amerikai_szankciokra/2555926/
2018. ápr. 05. - Kínában eltűnt a Biblia az Amazon és más online kereskedések kínálatából.
http://www.breitbart.com/tech/2018/04/05/the-holy-bible-removed-from-amazon-other-online-stores-in-china/
2018. ápr. 05. - A Russia Insider főcíme: Izrael és Amerika - a pokolban született különleges kapcsolat.
Mint írják, a jelenlegi Izrael gonosz hely, amelyet az amerikaiaknak el kell ítélniük, nem pedig dicsérni.
https://russia-insider.com/en/israel-and-america-special-relationship-born-hell/ri22981
2018. ápr. 06. - Ferenc pápa még mindig nem cáfolta meg a pokol tagadását.
http://www.wnd.com/2018/04/pope-still-hasnt-refuted-denial-of-hell/
2018. ápr. 06. - Az idén októberben esedékes belgiumi helyhatósági választásokon 28 körzetben állít képviselőt az Iszlám párt. Egyebek között iszlám államot és a nemek szerint elkülönített helyi tömegközlekedést követelnek
https://www.welt.de/politik/ausland/article175218728/Belgien-Partei-Islam-fordert-nach-Geschlecht-getrennten-Nahverkehr.html
2018. ápr. 06. - Kína ígéri, hogy nem fog habozni az újabb amerikai szankciókra adott válasszal.
https://www.cnbc.com/2018/04/06/china-will-not-hesitate-with-major-response-to-new-tariffs-ministry-of-commerce.html
2018. ápr. 06. - Donald Trump amerikai elnök további védővámok kivetésével fenyegette meg Kínát, újabb 100 milliárd dollárt érő importárura.
http://nepszava.hu/1187771_valasz-a-valaszra-trump-ujabb-vamokkal-fenyegeti-kinat

                     https://www.zerohedge.com/sites/default/files/inline-images/download%20%284%29_1.jpg?itok=RIO-T4k-

2018. ápr. 06-án az orosz külügy: Oroszország nem hagyja kemény válasz nélkül az új amerikai szankciókat, Washingtonnak ideje megszabadulnia attól az illúziótól, hogy Oroszországgal a szankciók nyelvén lehet beszélni.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/az_orosz_kulugyminiszterium_kemeny_valaszt_igert_az_amerikai_szankciokra/2555994/
2018. ápr. 06. - Űrháború közeleg és az Egyesült Államok nincs rá felkészülve.
https://www.politico.com/story/2018/04/06/outer-space-war-defense-russia-china-463067

https://static.politico.com/dims4/default/bed6cad/2147483647/resize/1160x%3E/quality/90/?url=https%3A%2F%2Fstatic.politico.com%2Ffb%2F7c%2F85d366a14e5b8798853b3503cc84%2Flede-space-war-d.jpg

1983 - Nukleáris háború és Krisztus második eljövetele - Jerry Falwell.
https://www.amazon.com/Nuclear-second-coming-Jesus-Christ/dp/B00072GCIK
Állítják, hogy a múltban is történt már nukleáris háború, melynek idejét 12000 évvel ezelőttre teszik, vagyis nagyjából a korábbi korszakváltáshoz. És állítják, hogy a végidők jóslatai is nukleáris háborút jósolnak.
https://www.express.co.uk/news/weird/790147/India-ancient-nuclear-bomb-12000-years-time-travel
http://christinprophecy.org/articles/nuclear-weapons-in-the-end-times/

http://exoovnis.com/wp-content/uploads/2017/11/bomba-nuclear-en-india-1.jpg

Péter Apostol II. levele 3. rész
"És ezt mondják: Hol van az ő eljövetelének ígérete? Mert a mióta az atyák elhunytak, minden azonképen marad a teremtés kezdetétől fogva. Mert kész-akarva nem tudják azt, hogy egek régtől fogva voltak, és föld, mely vízből és víz által állott elő az Isten szavára; A melyek által az akkori világ vízzel elboríttatván elveszett: A mostani egek pedig és a föld, ugyanazon szó által megkíméltettek, tűznek tartatván fenn, az ítéletnek és az istentelen emberek romlásának napjára. Ez az egy azonban ne legyen elrejtve előttetek, szeretteim, hogy egy nap az Úrnál olyan, mint ezer esztendő, és ezer esztendő mint egy nap. Nem késik el az ígérettel az Úr, mint némelyek késedelemnek tartják; hanem hosszan tűr érettünk, nem akarván, hogy némelyek elvesszenek, hanem hogy mindenki megtérésre jusson. Az Úr napja pedig úgy jő majd el, mint éjjeli tolvaj, a mikor az egek ropogva elmúlnak, az elemek pedig megégve felbomlanak, és a föld és a rajta lévő dolgok is megégnek. Mivelhogy azért mindezek felbomlanak, milyeneknek kell lennetek néktek szent életben és kegyességben, A kik várjátok és sóvárogjátok az Isten napjának eljövetelét, a melyért az egek tűzbe borulva felbomlanak, és az elemek égve megolvadnak! De új eget és új földet várunk az ő ígérete szerint, a melyekben igazság lakozik. Annakokáért szeretteim, ezeket várván, igyekezzetek, hogy szeplő nélkül és hiba nélkül valóknak találjon titeket békességben."


2018. április 6-án Jens Stoltenberg NATO-főtitkár az USA Stratégiai Parancsnokságnál tett látogatása során arról beszélt, hogy az atomfegyverek elterjedése fenyegeti az Egyesült Államok biztonságát, és ma a szövetséges erők számára minden korábbinál fontosabb tényező a nukleáris fegyverkezés.
http://www.hidfo.ru/2018/04/stoltenberg-az-atomfegyverrel-elrettentes-aktualisabb-mint-valaha/
2018. ápr. 06. - A Newsweek pedig azt írja brit felsőbb katonai tisztviselőre hivatkozva, hogy Észak-Korea még a nyáron elérheti az Egyesült Államok partját nukleáris rakétájával.
Azt írja ugyanis, hogy Lord Howe brit védelmi miniszter januárban tájékoztatta a brit képviselőket arról, hogy Észak-Korea képes lenne nukleáris csapást indítani az Egyesült Államok ellen 6-18 hónapon belül.
http://www.newsweek.com/north-korea-could-have-technology-nuke-us-summer-top-british-military-official-875041

 https://markozen.files.wordpress.com/2017/09/kim5.jpg?w=700

2018. ápr. 06. - Először sikerült halott neutroncsillagot felfedezni a Tejútrendszeren kívül.
A kozmikus hulla gázporba burkolózik, amely egy 2000 évvel ezelőtti szupernóva-robbanásból maradhatott hátra.
Az igen nehezen észlelhető objektum az úgynevezett Kis Magellán-felhőben, a legközelebbi szomszédos galaxisban található, mintegy 200 ezer fényévnyi távolságra.
http://www.kisalfold.hu/tudomany/kulonleges_halott_csillagot_fedeztek_fel_a_tejutrendszeren_kivul/2555945/

2018. ápr. 06. - THE ENDLESS premier.
http://www.imdb.com/title/tt3986820/

http://www.dreadcentral.com/wp-content/uploads/2018/03/theendlessbanner928x485.jpg

2018. ápr. 06. - PANDAS premier Kristen Bell-el.
http://www.imdb.com/title/tt7860270/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf

https://memorabletv.com/guide/imdb/bgs/497802movie.jpg

2018. ápr. 06. - Egy most előkerült felvételből megnyilvánul a Trump család parázna életmódja.
https://femina.hu/vilagsztar/donald-trump-fia-interju-botrany/

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 169
Tegnapi: 132
Heti: 979
Havi: 5 383
Össz.: 326 916

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2018 ÁPR-02
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »