PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2017. aug. 12. - Általános sztrájk várható a magyarországi Tesco áruházakban, a sztrájkbizottság csütörtökön (AUG. 10.) alakult meg.

Követeléseikről pénteken (AUG. 11.) hivatalosan is értesítették a Tescót.
A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete (KDFSZ) szervezésében a 216 magyarországi Tesco áruház 80 százalékánál csatlakozott a sztrájkhoz az összes dolgozó, valamint a gyáli és a herceghalmi logisztikai központok, továbbá az online szolgáltatás munkavállalói.
Másik cikk szerint mintegy 170 Tesco-egység teljes működése bénulhat meg a szeptemberi iskolakezdés előtti bevásárlási hullámban Magyarországon.
http://szabadmagyarszo.com/2017/08/12/altalanos-sztrajk-keszul-a-tescoban/
https://mno.hu/gazdasag/sztrajk-szaznal-is-tobb-tesco-benulhat-meg-iskolakezdes-elott-2412212
2017. aug. 12. - Szükségállapot Charlottesville-ben, miután
az “Egységet és biztonságot Amerikának” nevű szervezet (hol nacionalista, hol neonáci, hol karlendítő Ku Klux Klánra emlékeztető) tüntetői 33 éves vezetőjükkel az élen a Virginiai Egyetemnél vonultak fel, hogy Robert Edward Lee tábornok szobrának tervezett eltávolítása ellen tiltakozzanak, melyből a tüntetők és ellentüntetők összecsapása alakult ki.
A város vezetése az elmúlt időszakban több lépést is tett annak érdekében, hogy a nyilvános terektől – utcákról, középületek elől – eltüntesse a fajgyűlölő és rabszolgatartó múltra emlékeztető utcaneveket, táblákat, szobrokat. Új nevet kapott a Lee park is – ahol Lee tábornok eltávolítandó szobra áll – és a másik konföderációs tábornokról, Thomas Jacksonról elnevezett parkot is átkeresztelték Igazság Parkjának.
"A zsidók nem lépnek a helyünkbe!, A fehér életek számítanak!" - skandálták a tüntetők.
http://24.hu/kulfold/2017/08/12/szuksegallapotot-rendeltek-el-charlottesville-ben/
https://kuruc.info/r/4/176062/

Észak-Virginiában az egyik fő alak abban az erőfeszítésben, hogy a konföderációs emlékműveket lebontsák, valamint azokat az utcákat és parkokat, melyek déli történelmi vezetőknek állítanak emléket, átnevezzék, Michael Signer, Charlottesville fehérellenes zsidó polgármestere, aki Charlottesville-t a Donald Trump elnök kormányával szembeni ellenállás fővárosának nyilvánította.
 Elődje, azaz Charlottesville polgármestere 2012-től Satyendra Huja pakisztáni szikh bevándorló volt.

https://kuruc.info/r/4/176077/
http://www.sikhiwiki.org/index.php/Satyendra_Singh_Huja
2017. aug. 12. - A Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) szerint mintegy 603 000 szíriai menekült tért vissza városaikba és falvaikba.
A 7 éve kirobbant háborúban a 22 milliós lakosság mintegy fele menekült el Szírián belül, vagy Törökországba, Irakba, Líbiába, stb.
https://english.aawsat.com/theaawsat/news-middle-east/iom-600000-syrian-refugees-return-home

2017. aug. 12. - Az észak-koreai kérdés békés megoldását sürgette Hszi Csin-ping kínai elnök Donald Trump amerikai elnökkel folytatott szombati telefonbeszélgetésében.
Japán közben megkezdte az amerikai Raytheon által gyártott Patriot rakétavédelmi rendszerének telepítését a szigetország nyugati részén található Simane, Hirosima, Kócsi és Ehime prefektúrákban, amelyek fölött - Phenjan fenyegetése szerint - átrepülnének a Guam felé tartó rakéták.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/bekes_megoldast_szeretne_kina_az_eszak-koreai_helyzetre/2529241/
http://index.hu/kulfold/2017/08/12/japan_raketavedelmi_rendszert_telepit_eszak-korea_miatt/
2017. aug. 12. - LEOnid Ivashov nyugalmazott orosz vezérezredes: "Észak-Koreának nincs esélye, az USA és Guam elleni fenyegetés egy blöff."
Az Egyesült Államok könnyen felrobbanhat bármilyen észak-koreai rakétát az égen.
https://www.express.co.uk/news/world/840235/north-korea-v-usa-news-no-chance-guam-bluff-russian-general-Leonid-Ivashov
2017. aug. 12-13. - Az Orvosok Határok Nélkül (MSF) és a Sea Eye civilszervezet (NGO) is befejezi a Földközi-tengeren a mentésnek nevezett embercsempészetet, miután a líbiai hatóság módosította a hatáskörébe tartozó tengeri mentési övezet határait, és ezzel lényegében kitiltotta az ország felségvizeiről a nem kormányzati szervezetek mentőhajóit.
A líbiai SAR-zóna a partoktól számított 12 tengeri mérföldig húzódott, ezt most a partoktól 97 mérföld távolságra (108 kilométerre) tolták ki. Visszaállították tehát azt a SAR-zónát, amely 2011-ig létezett a líbiai partok térségében.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/a_sea_eye_segelyszervezet_is_felfuggeszti_a_foldkozi-tengeri_mentoakcioit/2529297/
https://kuruc.info/r/4/176066/
2017. aug. 12-13. - Az aug. 21-ei teljes napfogyatkozásról állítják, hogy az azutáni 40 nap az USA fordulópontja.
Az első napfogyatkozási pont Oregon államban, az USA 33. államában az utolsó kapcsolat, vagy kilépési pont Dél-Karolinában, az é.sz. a 33°-án történik.
Az első nagy város Oregonban, melyet a napfogyatkozás érint SALEM, melyet Jeruzsálem után neveztek el, ahol napfogyatkozáskor éppen naplemente van.
Lukács 21/24-27:
"Jeruzsálem megtapodtatik a pogányoktól, míglen betelik a pogányok ideje. És lesznek jelek a napban, holdban és csillagokban...........És akkor meglátják az embernek Fiát eljőni a felhőben, hatalommal és nagy dicsőséggel."
Amikor Jézus meghalt, napfogyatkozás volt, meg egy földrengés.
A napfogyatkozás után két nappal kezdi meg a FEMA is az EarthEX2017 gyakorlatát. A gyakorlatban katasztrófákat, például mega földrengéseket, kiberr terrorizmust vagy nagy EMP támadást szimulálnak.
https://countdownreport.wordpress.com/2017/08/12/august-21-eclipse-33-facts/
http://theeconomiccollapseblog.com/archives/10-very-strange-facts-about-the-august-21-solar-eclipse-that-will-absolutely-blow-your-mind

A 33-as JELölésű aug. 21-ei napfogyatkozás után 33 nappal, 2017. szept. 23-án történik az Oroszlánban és a Szűzben a Vénusz, a Mars, a Merkúr, a Nap és a Jupiter sorbaállása, mikor a Hold a Szűz lábánál jár.
Többen úgy vélik, hogy a csillagászati esemény valójában összeegyeztethető a Jelenések könyve 12-ben leírtakkal, az időpontot pedig a Nagy Nyomorúság időszakának kezdeteként gondolják.
A Jelenések könyve NAPBA ÖLTÖZTETETT ASSZONYA ebben a teóriában a Szűzben, Szűz Mária csillagképében jelenik meg, amelynél éppen elhalad a Nap, lábánál pedig a Hold.
"És láttaték nagy jel az égben: egy asszony, a ki a napba vala felöltözve, és lábai alatt vala a hold"
 https://en.wikipedia.org/wiki/Revelation_12_Sign
http://earthsky.org/human-world/biblical-signs-in-the-sky-september-23-2017
https://answersingenesis.org/astronomy/stars/what-will-happen-september-23-2017/

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/kicsi/napfogyatkozas_2017_aug_21_es_33_masolata.jpg?37068910https://i.ytimg.com/vi/87P_ksvuFfI/maxresdefault.jpghttps://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/af/Revelation_12_Sign.gif/1280px-Revelation_12_Sign.gif

A teória szerint a Jupiter elhaladásakor a Szűz állapotos, mely szintén a Jelenések 12-ben szerepelt a 42 hónappal társítva azt.
Megjegyzendő, hogy a Jupiternél jár 2016 óta a szülés istennőjéről elnevezett JUNO űrszonda.
"A ki terhes vala, és akarván szülni, kiált vala, és kínlódik vala a szülésben".
http://o-megacsillag.hupont.hu/341/naptudat-szuletese
https://en.wikipedia.org/wiki/Revelation_12_Sign#/media/File:Preg_web_final.gif

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/23/Preg_web_final.gif

Érdekes szempont az is, hogy Hollywood nem sokkal utána szállítja az újabb Apokalipszist, ezúttal a vikingek apokalipszisét, a Ragnarököt a THOR-ban.
http://www.imdb.com/title/tt3501632/releaseinfo?ref_=tt_ov_inf

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/bmjmyndkzmzi1of5bml5banbnxkftztgwodcxodg5mji__v1_sy1000_cr006741000_al_.jpg?37770198

2017. aug. 13. - Olasz sajtóértesülések szerint a Líbia és Olaszország közötti tengerszakaszról teljesen eltűntek az NGO-k hajói.
Angelino Alfano a La Stampa című olasz napilapban vasárnap megjelent interjúban kijelentette, hogy a fordulat Fájez esz-Szarrádzsnak, az ENSZ által elismert líbiai nemzeti egységkormány miniszterelnökének köszönhető, mert segítség kért Olaszországtól és Európától a líbiai partok ellenőrzéséhez: az így kapott eszközökkel és forrásokkal Líbia megerősítette parti őrségét, valamint növelte hatáskörét a partjai előtti tengeren.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/az_olasz_kulugyminiszter_szerint_az_ngo-k_es_a_libiai_partok_ellenorzese_fordulatot_hozott/2529331/ű
2017. aug. 03. -
Engedély nélküli beavatkozásnak nevezte az olasz haditengerészet líbiai misszióját Kalifa Haftár tábornok, a Líbia keleti felét uraló erők vezetője, megerősítve, hogy készek a líbiai területi vizekre lépő olasz hajók bombázására. Líbiában két párhuzamos kormányzat küzd az ország minél nagyobb részének ellenőrzéséért.
Közben a Defend Europe hajója is a helyszínre igyekszik, hogy megállítsák a migráns csónakokat és, hogy kiderítsék ki is áll igazából az egész migráns hajókáztatás mögött.
https://kuruc.info/r/4/175754/
https://kuruc.info/r/34/175764/
2017. júli. 25. -
Sikerült megállapodnia Fájez esz-Szarrádzs nemzeti egységkormányának és a keletet uraló Kalifa Haftar tábornoknak az Emmanuel Macron által szervezett tárgyaláson, így hamarosan tűzszünet és választások jöhetnek majd Líbiában.
A francia Emmanuel Macron az felforgató ROTHSCHILD.
http://index.hu/kulfold/2017/07/25/libia_tuzszunet_valasztasok/
https://www.youtube.com/watch?v=aQYOw2L0bqI
2011. febr. 28-án Franciaország elsőként javasolta a nemzetközi közösség beavatkozását Líbiában, rá 19 nappal már el is indultak a francia bombázások az Operation Odyssey Dawn-ban, hogy megdöntsék Moamer Kadhafi 42 éves uralmát.
2017. márc. -
Líbia nyolcszázmillió eurós segélycsomagot követel a partjairól induló migránsok hullámának leállítására az Európai Uniótól és Olaszországtól.
http://komlomedia.hu/9-kulfold/8144-libia-800-millio-euros-segelycsomagot-kovetel-a-migranshullam-leallitasara
2017. aug. 13-án az iráni parlament megszavazta, hogy növeljék az ország ballisztikusrakéta-programjára és a Forradalmi Gárda működésére fordított kiadásokat.
„Az amerikaiaknak tudniuk kell, hogy ez csak az első lépésünk volt” - üzenték Iránból, mely országban szintén nincs Rothschild bankrendszer, nem függ az amerikai dollártól, és sok-sok ásványkincse van.
https://www.vg.hu/kozelet/iran-megfenyegette-az-usa-t-es-574059/
2017. aug. 13. - McMaster amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó az ABC agymosodájában nagyon, nagyon veszélyesnek ítélte Kim Dzsong Un észak-koreai vezetőt és nem zárja ki annak lehetőségét, hogy az Egyesült Államok katonai választ adjon az észak-koreai fenyegetőzésekre.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/mcmaster_nem_zarja_ki_a_katonai_valaszt_eszak-korea_fenyegeteseire/2529345/
2017. aug. 13. - Charlottesville: egy halott az utcai tüntetőkbe rohanó kocsi miatt és kettő halott a lezuhanó rendőrségi helikopterben.
https://www.washingtonpost.com/local/fights-in-advance-of-saturday-protest-in-charlottesville/2017/08/12/155fb636-7f13-11e7-83c7-5bd5460f0d7e_story.html?utm_term=.f4de27f6ed44
https://www.theguardian.com/us-news/video/2017/aug/13/fatality-car-attack-anti-fascist-white-supremacist-rally-charlottesville-video-report
Charlottesville-ben a tömegbe hajtó kocsi 1111-es volt.

https://2.bp.blogspot.com/-0VzBG4dNwKk/WY9yDeCkd3I/AAAAAAAA18I/3FbdnH2xnQI9NwdEmGBSw0mUUqkKI6kywCLcBGAs/s1600/63.pnghttps://3.bp.blogspot.com/-aEfSo-CsbmA/WY9yEpZX-BI/AAAAAAAA18Q/H9lvKwa9dkcaKFG0HGRLNQVHdGGL9TjPACLcBGAs/s1600/65.png

2017. aug. 14-én szerepelt, hogy a nagy amerikai napfogyatkozás napján a londoni Big Ben harang utoljára szólal meg, négy évre elhallgat. A négy év alatt csak kivételes alkalmakkor, mint újévkor hallható, az órát pedig januárban állítják le.
A Big Ben tornyát 2012-ben átkeresztelték II. Erzsébetre.
A nyári napfordulónál DIANA-tól (Hold) született Vilmos herceg pedig 2017. júli. 28-án fejezte be helikopterpilóta pályafutását.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/egy_idore_elhallgat_a_big_ben_nagyharangja/2529376/
http://www.origo.hu/nagyvilag/20120626-erzsebetnek-fogjak-hivni-a-londoni-big-bent.html
https://hu.wikipedia.org/wiki/Big_Ben
http://hatodiknapon.hupont.hu/102/nyisd-ki-szemed2
http://palesnapes.hupont.hu/25/jelek-2017-juli09
http://www.hirado.hu/2017/07/28/hianyolni-fogjak-kollegai-a-leszerelo-vilmos-herceget-aki-nem-helikopterpilota-tobbe/

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/big_ben_es_napfogyatkozas_aug_21.jpg?22685990

A teljes napfogyatkozás aug. 21-én az OROSZLÁN-ban (Nap háza) történik, annak is a Regulus nevű királycsillaga mellett

http://o-megacsillag.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/280049/kepfeltoltes/teljes_napfogyatkozas_2017_-_szent_jozsef.jpg?14724180

2017. augusztus elején Helen Mirren (A KIRÁLYNŐ) járt a haldokló Királynő olajfánál.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/helen_mirren_-_the_queen_oil_tree.jpg?58236406

2017. aug. 14. - Charlottesville/Trump: "A rasszizmus maga az ördög. És azok, akik ennek nevében erőszakot követnek el, bűnözők és gengszterek, beleértve a Ku Klux Klan tagjait, neonácikat, fehér felsőbbrendűséget hirdetőket, és más gyűlöletkeltő csoportokat, ezek visszataszítóak". - írták magyar portálok.
Valójában azt mondta, hogy a "a rasszizmus gonosz/rossz" (racism is evil).
http://hvg.hu/vilag/20170814_trump_charlottesville_rasszimzus
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/08/14/donald-trump-says-racism-evil-condemns-charlottesville-violence/
https://www.nytimes.com/video/us/politics/100000005363413/trump-delivers-statement-at-white-house.html
2017. aug. 14. - Ezernyi Trump ellenes tüntető fogadta Trump elnököt, mikor megérkezett a Trump toronyhoz.
http://www.foxnews.com/us/2017/08/14/protests-break-out-around-trump-tower-as-president-arrives.html

2017. aug. 14. - Kína az USA-nak: "a kereskedelmi háborúnak nincs jövője".
http://www.channelnewsasia.com/news/business/trump-ups-ante-with-china-orders-inquiry-over-trade-ties-9122546?view=DEFAULT
2017. aug. 14-én Nicolás Maduro venezuelai államfő hadgyakorlatot jelentett aug. 26-27-re, miután Donald Trump amerikai elnök egy katonai beavatkozást sem zárt ki a dél-amerikai állammal szemben.
Miközben Trump Venezuelát szankciókkal sújtja és katonai beavatkozással, azaz megszállásával fenyegeti, kilenc nagy olajprojektről folynak titkos tárgyalások az orosz Rosznyefty és a venezuelai állami olajvállalat között.
Miközben mindenki kivonul, az oroszok bevonulnak és viszik az olajat, melyet, mint már orosz tulajdonú olajat közvetítőkön keresztül, szankciókat kikerülve az USA-ban finomítják és veszik meg.
https://www.vg.hu/kozelet/donald-trump-tehet-rendet-venezuelaban-576025/
http://hvg.hu/gazdasag/20170814_Igy_bukhatja_el_Venezuela_az_olajkincset_a_megbonthatatlan_orosz_baratsaggal
https://www.nytimes.com/video/world/americas/100000005359948/trump-considers-military-option-for-venezuela.html
2017. aug. 14. - Kim Dzsong un két hétre eltűnt a nyilvánosság elől, melyet a nyugati média már az esetlegesen közelgő újabb rakétakísérletre felkészülésként vázol.
Közben az USA katonai vezetői szerint teljesen felkészültek egy Észak-Koreával szembeni katonai megoldásra.
http://www.foxnews.com/world/2017/08/14/kim-jong-uns-disappearance-sparks-concerns-missile-launch-could-be-imminent.html
https://www.rt.com/usa/399583-us-military-capabilities-north-korea/
2017. aug. 14. - A CIA vezetője állítja, hogy nem áll küszöbön nukleáris háború Észak-Koreával.
https://www.rt.com/news/399505-pompeo-zakharova-north-korea/
2017. aug. 14-15. - Mike Pence, az USA alelnöke hat napos latin amerikai körútján Buenos Airesben, kivel az argentin elnök közölte, hogy az erő alkalmazása nem a helyes út a venezuelai válság kezelésére.
"Ha Latin-Amerika átgondolja a gazdasági reformokat, Latin-Amerika sikerrel jár, és így tesz az Egyesült Államok is" - mondta.
Azt állította, hogy egy biztonságos latin-amerikai ország kulcsfontosságú az Egyesült Államok biztonsága szempontjából, és hogy egy virágzóbb latin-amerikai Amerika virágzóbb USA-ba fog vezetni.
"Ha Latin-Amerika átgondolja a gazdasági reformokat, Latin-Amerika sikerrel jár, és így tesz az Egyesült Államok is" - mondta.
https://www.yahoo.com/news/argentina-opposes-trump-military-warning-venezuela-174158427.html
https://www.washingtonpost.com/world/the_americas/pence-expected-to-praise-economic-reforms-in-argentina/2017/08/15/03443f62-81b1-11e7-9e7a-20fa8d7a0db6_story.html?utm_term=.9bda970f8e2b
2017. aug. 14-től 25-ig tart a CARPATHIAN HAWK gyakorlat a kecskeméti repülőbázison.
A gyakorlat elnevezésében a Hawk a brit királyi légierő gépeire való utalás, vagyis a Kárpáti Hawk.
A hawk az héja, de lehet sólyom (falcon) is.
http://24.hu/belfold/2017/08/14/ket-hetig-harci-gepek-repkednek-magyarorszag-felett/
https://hu.wikipedia.org/wiki/H%C3%A9ja

               

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 142
Heti: 1 470
Havi: 4 046
Össz.: 325 579

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2017 AUG-04
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »