PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2017. júli. 18. - A Földről szemlélve a 2665-ös napfolt a Nap túlsó felére vándorolt, ahol az elkövetkező két hétben időzik.
http://www.spaceweather.com/archive.php?view=1&day=18&month=07&year=2017

2017. júli. 18-án volt az ALPHA/ALFA/KEZDET első előzetesének bemutatója, melyben a korábbi MAJMOK BOLYGÓJA film egyik főszereplője, Kodi Smit McPhee látható
   
Kodi Smit-McPhee is egy végjátékos Hollywoodban.

http://csillag-szeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/7/273931/kepfeltoltes/the_road-mad_max_fury_road-apocalypse.jpg?30030620

2017. júli. 18. - Az igazmondó NASA szerint nincs bizonyíték ősi marsi civilizációra.
Dana Rohrabacher kaliforniai republikánus kongresszusi képviselő a NASA képviselőjével:
-A Mars felszíne évezredekkel korábban egészen más volt. Lehetséges, hogy a Marson civilizáció volt évezredekkel korábban?
-Nos a bizonyítékok alapján a Mars felszíne évmilliárdokkal korábban teljesen más volt, nem évezredekkel. Nincs bizonyíték, ahogy tudom....
-Kizárja? Néhány ember azt állítja.
-Azt mondanám, hogy ez teljességgel valószínűtlen.
https://www.space.com/37534-mars-civilization-evidence-congress-nasa.html
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4710444/US-congressman-stuns-Nasa-panel-question-aliens.html

  
2017. júli. 18. - Az USS Ponce-ra szerelt lézerfegyvert, a LaWS-t tesztelte az amerikai haditengerészet a Perzsa-öbölben.
Nem kell hozzá más, csak elektromos áram. Egy bevetés költsége egy dollár.
https://magyarkozosseg.net/lezerfegyvert-tesztelt-az-amerikai-haditengereszet/
2017. júli. 18-án kedden az amerikai pénzügyminisztérium újabb Irán-ellenes szankciók keretében léptetett életbe további szankciókat, mely a Forradalmi Gárdát is érinti.
Az iráni Forradalmi Gárda parancsnoka erre fel megfenyegette az Egyesült Államokat, hogy támaszpontjait vigye ezer kilométer távolságra Irán határaitól.
Az amerikai pénzügyminisztérium legutóbb júni. 30-án pénteken jelentett be Irán elleni szankciókat, ami a republikánus amerikai kormányzatnak az első konkrét lépése volt Irán ellen.
http://ujszo.com/online/kulfold/2017/02/03/uj-iran-elleni-szankciokat-jelentett-be-az-usa
https://www.rt.com/news/396817-us-military-bases-iran-army/
2017. júli. 18. - Van der Bellen szerint Ausztria nem szigetelődött el Európában és nem lát semmi okot arra, hogy Ausztria bekapcsolódjon a visegrádi együttműködésbe.
http://hvg.hu/vilag/20170718_ausztria_v4
2017. júli. 18.  - Orbán megígérte Netanyahunak, hogy meg fogja védeni Magyarország zsidó közösségét.
https://www.theguardian.com/world/2017/jul/18/orban-promises-netanyahu-he-will-protect-hungarys-jews
2017. júli. 18. -
Annak,  hogy Netanyahu Budapesten jött, leginkább Sheldon Adelson milliárdos kaszinómágnáshoz lehet köze, aki az amerikai republikánus párt és Donald Trump, de Benjamin Netanyahu legfontosabb támogatója is volt.
Amikor 2012-ben Áder János köztársasági elnökként Izraelben járt, kisebb balhé lett abból, hogy Netanyahu szóvá tette: aggodalommal figyelik a magyarországi antiszemitizmus erősödését. Áder viszont arról beszélt Netanjahunak, hogy Magyarországon virágzik a zsidó kultúra, és meghívta, hogy nézze meg a saját szemével.
A 2017-es Soros-kampány alatti látogatáskor az izraeli és a magyar miniszterelnökök már közösen adtak ki nyilatkozatot, amely elítéli az antiszemitizmust.
http://24.hu/kozelet/2017/07/18/netanjahu-latogatasa-egy-milliardos-miatt-fontos-de-nem-soros-az/

2017. júli. 18. - Pokoli erdőtüzek tomboltak Horvátországban.
Split városában egész éjjel pánik uralkodott. Néhány órán belül 20 helyszínen keletkezett tűz hétfő éjszaka Dalmáciában.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/pokoli_erdotuzek_tombolnak_split_kozeleben_-_

2017. júli. 18. - A világ legészakabbra - Japánban - található koralljait is utolérte az általános felmelegedésnek tulajdonított fehéredés egy japán kutató szerint.
Jamano Hiroja 2016 decemberében végzett megfigyeléseket munkatársaival a Tokiótól mintegy 1000 kilométerre nyugatra, mérsékelt égövben található Cusima szigeténél, és arra a következtetésekre jutott, hogy a korallzátonyok mintegy 30 százaléka károsodott.
http://index.hu/tudomany/2017/07/18/az_eszaki_tengereket_is_elerte_a_korallpusztulas/
2017. júli. 19. - Japánban június vége óta tart a hőség. Hat ember halt meg a múlt héten Japánban a nagy hőség miatt, és több mint 7,6 ezer embert szállítottak kórházba hőguta tüneteivel.
Japánban az év eleje óta 17 haltak meg a nagy meleg miatt.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/japanban_tobben_meghaltak_a_nagy_hoseg_miatt_ezrek_kaptak_hogutat/2526737/
2017. júli. 19. - Egy új FBI jelentés, azaz egy 42 oldalnyi átszerkesztett anyag feltárja, hogy Obama elnöki ideje alatt az Igazságügyi Minisztérium súlyosan megsértette és félrekezelte a Hillary Clinton ellen folyó ügyet.
Talán még van esély a börtönre, habár a Clinton család módszeresen tesz el mindenkit láb alól, aki veszélyt jelen rájuk. Így volt ez Bill elnöki ideje előtt is és ma is.
https://thehornnews.com/fbi-report-clinton-investigation-rigged-bombshell/
2017. júli. 19-én az Anadolu török félhivatalos hírügynökség tíz amerikai katonai bázis helyét jelölte meg, és esetenként az ott állomásozó katonák létszámát is elárulta.
Az amerikai-török kapcsolatok lehűltek, miután az Egyesült Államok vezette koalíció harcba szállt Szíria területén az Iszlám Állam ellen, és fegyverekkel is ellátta a kurd erőket.
https://kuruc.info/r/4/175221/
2017. júli. 19. - Az amerikai katonaság tanulmánya elismerte az amerikai birodalom összeomlását.
Az "amerikai birodalom" alatt a II. világháború után kialakult nemzetközi globális "rend" értendő, melynek irányítása kicsúszik az USA kezéből.
http://www.zerohedge.com/news/2017-07-19/us-military-establishment-study-admits-american-empire-collapsing
2017. júli. 19. - A CIA beszünteti a Bassár el-Aszad szíriai elnök kormányzata ellen lázadó fegyveres csoportok támogatását.
https://kuruc.info/r/4/175223/
2017. júli. 19. - Oroszország legnagyobb bankja, az állami tulajdonú Sberbank ezen a héten bejelentette, hogy a svájci leányvállalata megkezdte aranykereskedését a Shanghai Gold Bankkal. A Sberbank tervezi, hogy bővíti jelenlétét a kínai nemesfém piacon is. A szaúdiak és az öböl-menti olajtermelő monarchiák, valamint Nigéria a Kínába exportált olaj ellenértékét kínai jüanban fogadják el.
Az olajdollár közelgő halála közvetlenül és drasztikusan csökkenti Amerika képességét arra, hogy háborúkat viseljen más nemzetek ellen, más emberek pénzén.
https://magyarkozosseg.net/ujabb-lepessel-kozelebb-az-olajdollar-halalahoz/
2017. júli. 19. - Ellentámadásba lendült Corneliu Bârlădeanu, a moldvai Huszváros (Huşi) ortodox püspöke, miután olyan videófelvétel került nyilvánosságra róla, amely egy másik férfival folytatott szexuális együttlét közben ábrázolja őt.
https://kronika.ro/belfold/ragalmazast-kialt-a-szexbotranyba-keveredett-ortodox-puspok
2017. júli. 19. - Emma Bonino korábbi abortuszpárti aktivistát Ferenc pápa „nagy olasznak” nevezte és ő fog beszélni júli. 26-án a Ronco di Cassatoban lévő katolikus templomban, hogy bemutassa „Ero straniero: La humanita che fa bene” (idegen voltam: az emberség tett jóvá) nevű migránsbarát programját.
Bonino közvetve vagy közvetlenül felelős mintegy hat millió olasz kisbaba haláláért 1968 és ma között.
A pápa 2016-ban azt mondta róla a Corriere della Sera napilapnak adott interjúban, hogy „ő az olaszországi nagyok egyike.
27 éves korában volt egy illegális abortusza, személyesen mintegy tízezer abortuszt hajtott végre.
Azonosította még magát az „Elég volt a feleségekből, lányokból és anyákból! Pusztítsuk el a családot!” mozgalommal és kiáll a homoszexuálisok és melegházasság mellett.
http://lovasistvan.hu/2017/07/20/ferenc-papa-hirhedt-abortuszparti-aktivistat-kert-fel-hogy-szoljon-az-egyhazhoz/
https://www.lifesitenews.com/news/notorious-abortionist-lauded-by-pope-francis-to-speak-at-catholic-church-in

2017. júli. 19. - Bekapcsolva maradt Benjamin Netanjahu mikrofonja a V4-ekkel való zártkörű találkozása közben, így kiszivárgott a felvétel, amelyen az Európai Unió Izrael-politikáját szidta.
Netanjahu ezután arról beszélt, hogy szeretné, ha a V4-ek képviselnék az érdekeit az EU-ban.
Ne támadják, hanem kezdjék el támogatni Izraelt - mondta.
http://hvg.hu/itthon/20170719_Bekapcsolva_maradt_Netanjahu_mikrofonja_Budapesten_ahogy_az_EUt_szidta
2017. júli. 19. - Benjámin Netanjahu javaslatára közös terrorizmus elleni munkacsoport jön létre a visegrádi négyek (V4) országaival.
A V4-ek különmegbeszélésén döntöttek arról: levelet intéznek Olaszország miniszterelnökéhez.
Arról is megegyeztek, hogy a Londonból elköltöző uniós ügynökségek egyikének valamelyik visegrádi országba kellene kerülnie. A V4 miniszterelnökei mandátumot is adtak a magyar miniszterelnöknek a Franciaországgal folytatandó tárgyalásokhoz a kiküldetési irányelvről.
Orbán kijelentette: "ha az Európai Unió nem működik együtt Izraellel, akkor saját magát bünteti", ezért a kapcsolatokat a "higgadt ésszerűség irányába kell terelni.
Orbán: "Bűnt követtünk el, amikor együttműködtünk a nácikkal. Magyarország bűnt követett el, amikor nem védte meg a zsidókat."
Radnóti Smuél Zoltán vezető rabbi úgy véli: Orbán tegnapi, részbeni beismerése csak „az út kezdete, s talán ezzel megnyílnak az ajtók és az ablakok arra vonatkozólag, hogy lehessen majd beszélni Magyarország összes bűnéről.
https://kuruc.info/r/2/175207/
https://kuruc.info/r/2/175202/
https://kuruc.info/r/2/175198/
2017. júli. 19. - Már megint egy gigantikus földönkívüli anyahajó a Nemzetközi Űrállomásnál egy júli. 17-én megosztott videón?
A videót megosztók szerint a felvétel 900 százalékkal van felgyorsítva, a tényleges esemény kilenc percig tartott.
Néhány kommentelő szerint a NASA már az első találkozás óta hazudik, a Föld bolygó pedig egyfajta lezárt terület, mely vagy védett, vagy valamely faj uralma alatt áll. A földiekkel pedig nem engedélyezett a kapcsolat, így némelyikük titkos kapcsolatfelvétel gyanánt (hahó, létezünk) ábrákat készít. Felvetik, hogy a Föld olyan lehet, mintha egy globális Kim Jong-un irányítása alatt állna.
Elsőként oroszok írtak róla, hogy a Hold is egy gigantikus mesterséges tárgy, azaz űrállomás, vagy szállítójármű, melyet a Földhöz helyeztek holdnak álcázva.
A technológiai titkolózás oka földi oldalról az UFO-k meghajtása, ami az olajipar és a szolgaság végét jelentené, és az emberi faj kilépését a Föld bolygóról.
Egyfajta kapcsolatfelvétel technológia átadással Roswellben is megtörtént 1947-ben, azaz 33.3°-nál, melyet azóta is telehintenek újabbnál újabb sztorikkal, hogy végül ne lehessen megtudni a valóságot.
A korábbi években kapott szárnyra, hogy a Nemzetközi Űrállomás is átverés, avagy az ISS valójában a víz alatt egy nagy medencében helyezkedik el, nem az űrben, így a felvételeken rendszeresen láthatóak buborékok, vagy víz alatti fények, tárgyak, stb. Viszont az űrben számos alkalommal láthatóak apró cseprő élőlények is, az űrt pedig úgy nevezik, hogy világóceán, a Tejutat pedig tejóceánnak/folyónak, stb.
https://sputniknews.com/science/201707191055680554-iss-alien-mothership-footage/
Az űrhajósok a víz alatt készülnek fel az űrben töltött időre, mert ott olyan, mintha az űrben lennének.
Mi van, ha az űr olyan, mint egy óceán, a bolygók pedig olyanok, mint a szigetek? Ami azt jelentheti, hogy az űrben nyüzsög az élet?
https://www.universetoday.com/99593/the-ocean-is-a-lot-like-outer-space/
http://www.abovetopsecret.com/forum/thread702689/pg1
2017. júni. - Lehet, hogy a víz nem is egy folyadék?
Természete mínusz 140 Celsius-fok körüli hőmérsékleten hirtelen megváltozik.
http://index.hu/tudomany/2017/06/27/lehet_hogy_a_viz_nem_is_egy_folyadek/
A mozifilmek általában azt mutatják, hogy ha védőruha nélkül kikerülsz a világűrbe, azonnal meghalsz – felrobbansz, megfagysz, satöbbi. Valójában azonban akár 15 másodpercig is bírnád az eszméletednél, és a szervezeted is csak 1-2 perc után adná fel a küzdelmet. Ja igen, és egyáltalán nem robbannál fel – sokkal inkább az oxigénhiány végezne veled.
http://www.m5tv.hu/kulonora/mennyi-ideig-birnad-a-vilagurben-sisak-nelkul/
2017. júli. 20-án Áder János New Yorkban: "A globális vízválság mára fenyegető valósággá vált . A vízzel kapcsolatos katasztrófák száma és az okozott károk mértéke is jelentősen nőtt az utóbbi időben. Az áradások és aszályok egyre gyakoribbá válnak, romlanak az élelmiszertermelés feltételei, erősödnek a társadalmi konfliktusok és mindezek következtében tömeges migráció várható.  A szíriai polgárháborút is három éves, soha nem látott aszály előzte meg."
http://www.kisalfold.hu/belfold_hirek/ader_a_globalis_vizvalsag_mara_fenyegeto_valosagga_valt/2526922/
2017. júli. 20. - Netanyahu utolsó napja Magyarországon.
Közben kiderült, hogy Magyarország bűnös, a látogatás pedig új dimenziókat nyit.
https://mno.hu/kulfold/orban-es-netanjahu-egyutt-tekint-a-jovobe-2408339
http://aktualis.blogstar.hu/2017/07/19/szijjarto-netanjahu-latogatasa-politikai-es-gazdasagi-teren-is-uj-dimenziokat-nyit/40433/
2017. júli.20. - VALERIAN ÉS AZ EZER BOLYGÓ VÁROSA magyar premier.
http://www.imdb.com/title/tt2239822/
Az emberiség békéje után kézfogás az idegen fajokkal, közös ALPHA/ALFA nevű űrállomás, de van egy sötét titok, a Mül bolygó apokalipszise, melyet az emberek háborúja okozott.
Valerian közben átszakítja a falakat, mint az Alfán levő fajok közti falakat, a dimenziók közti falat, és a hatalmas kiterjedésű tér/űr falát.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/valerian_-_kezfogas.jpg?57327338http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/valerian_-_terido_es_mul.jpg?16792786http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/valerian_-_mul_bolygo.jpg?89780456

2017. júli. 20. - DUNKIRK magyar premier.
A MAJMOK BOLYGÓJA: HÁBORÚ esetében Omega/Vég, a DUNKIRK-nél pedig THE END.
http://o-megacsillag.hupont.hu/278/az-idok-jele
http://palesnapes.hupont.hu/7/dunkirka-veg
http://palesnapes.hupont.hu/17/dunkirk-es-krisztus

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/dunkirk_-_interstellar-_inception_es_a_viz.jpg?92915089

2017. júli. 20. - Sáskajárás Oroszország déli régiójában.
A helyi hatóságok már múlt hónapban kihirdették a vészhelyzetet.
https://www.rt.com/news/396919-russia-dagestan-locust-swarm/
2017. júli. 20. - Többszöri bőrrák kialakulása után agresszív agydaganattal küzd John McCain, aki bárhová betette lábát, mindenütt felfordulást okozott háborús elméjével.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/agressziv_betegseggel_kuzd_obama_korabbi_kihivoja/2526842/
2017. júli. 20. -
Sir Vince Cable szerint ki kellene hátrálni a Brexit-ből.
Úgy lett liberális demokrata pártvezér, hogy senki nem vállalta a posztot.
Pár napja Tony Blair jelentette ki, hogy bent kéne maradni az EU-ban, ha az Egyesült Királyság megkapja a követeléseit az EU-tól. Blair már az eleje óta Brexit ellenes kampányoló Gordon Brown-al egyetemben és többször szót emelt a bennmaradás mellett.
http://www.kisalfold.hu/kulfold_hirek/ki_kellene_hatralni_a_brexitbol/2526938/
http://www.portfolio.hu/gazdasag/tony_blair_meg_kellene_fontolni_a_bennmaradast.256707.html
2017. júli. 20. -
idén 850 millió euróval csökkentették a francia katonai kiadásokat, melynek nyomán lemondott Pierre de Villiers tábornok, a hadsereg főparancsnoka.
Erre fel Emmanuel Macron a jövő évi hadi költségvetés növelését ígérte, ami éves szinten 34,2 milliárd euró.
http://abonnes.lemonde.fr/politique/article/2017/07/20/a-istres-macron-s-adressera-aux-militaires-pour-la-premiere-fois-depuis-le-depart-du-general-de-villiers_5162843_823448.html
2017. júli. 20. - A BBC hamis híreket írogató újságírói havi szinten 4.5 millió forintos fizetést visznek haza.
http://lovasistvan.hu/2017/07/20/lebuktak-a-gender-ugyben-vizet-predikalo-bbc-milliomos-ujsagiroi/
2017. júli. 20. -
Nem tartozik a szólásszabadság hatálya alá az interneten terjesztett iszlamista gyűlöletbeszéd.
Az ügy előzménye, hogy a 2012-ben feloszlatott Sharia4Belgium szalafista terrorcsoportot vezető Fouad Belkacemet gyűlöletbeszéd miatt elítélte egy belga bíróság, amiért olyan videókat töltött fel az internetre, amelyekben a "hitetlenek" legyőzésére, megleckéztetésére, és szent háborúra szólított fel, illetve a saría, az iszlám törvénykezés bevezetését sürgette.
http://ujszo.com/online/kulfold/2017/07/20/a-gyuloletbeszed-nem-tartozik-a-szolasszabadsag-hatalya-ala
2017. júli. 13. - Az Iszlám Állam felszólítja követőit, hogy a nem hívők gyermekeit rabolják el és vessék alá agymosásnak a nyugati gazdagság és vagyon elkobzása (tulajdonuk megszerzése) végett, mert létük a pénztől függ.
https://pjmedia.com/homeland-security/2017/07/13/isis-to-jihadists-kidnap-the-children-of-western-non-muslims/
2017. júli. 20. - „Helyettesítő migrációs megoldás a csökkenő létszámú és öregedő népek problémájára?”.
Az amerikai World News Daily hírportál exkluzív jelentésben tudatja, rábukkant egy 2000-ben készült ENSZ-jelentésre, amely azt bizonyítja, hogy az ENSZ Európába demográfiai helyetetsítési migrációt tervezett már kétezerben a nyitott határokat támogató nem kormányzati szervezetekkel (NGO-k) és „progesszív politikusokkal.
A 17 éves dokumentum azt állítja, hogy a tömeges bevándorlás szükséges a fejlett országok öregedő lakosságának cseréjére. Ha a fejlődő országokból nem áramlanak migránsok a fejlettekbe, azok gazdasága issza meg a levét, mert egyre nagyobb lesz a munkaerő hiány és csökkennek az adójövedelmek.
http://mobile.wnd.com/2017/07/plot-to-replace-europeans-with-refugees-exposed/
http://lovasistvan.hu/2017/07/21/wnd-osszeeskuves-europa-etnikai-kicsereleset-surgeto-ensz-dokumentumot-lepleztek-le/

2017. júli. 20. - Dél-Európában az elmúlt évtizedek legsúlyosabb szárazsága pusztítja a növényzetet. Olaszországban idén az elmúlt évhez viszonyítva eddig mintegy 30 százalékkal kevesebb eső esett. A szárazság leginkább a gabonát sújtja, mely Spanyolországban és Olaszországban az elmúlt 20 év legalacsonyabb termését hozza az előrejelzések szerint, mely más regionális növényeket, mint az olajbogyót és mandulát is érinti. Néhány gazda azt nyilatkozta, hogy ebben az évben nem is fognak betakarítani, mert a termés olyan gyenge, hogy nem is éri azt meg anyagilag.
https://watchers.news/2017/07/20/southern-europe-drought-2017/

2017. júli. 20. - Négy nap alatt több mint 100 új helyszínen lobbant fel a tűz Kaliforniában.
http://www.sacbee.com/news/local/article162798413.html
2017. júli. 20. -
A Nasa megsemmisített több száz felvételt és két Apollo korszakú Nasa számítógépet, mert mint állítják nincsen történelmi értékük.
Voltak olyanok, amelyek korai Szaturnusz és Jupiter küldetésekhez kapcsolódtak a Pioneer 10 és a Pioneer 11-ből.
Egy ex-Nasa mérnök házában találták meg őket két évvel korábbi elhalálozását követően.
A felfedezés felkeltette az összeesküvés-teoretikusok figyelmét, akik azt állítják, hogy a NASA valamit elrejtene.
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4714396/Nasa-DESTROYED-hundreds-mysterious-tapes.html
A NASA végeláthatatlan hazudozása a Marsról és Bob Dean említése, hogy az Apollo program holdküldetéseinek felvételeit törli a NASA, melyeket szerintük nincs jogot megtekinteni.
http://www.ufointernationalproject.com/latest-news/nasas-never-ending-lies-mars-connection/
2017. júli. 20 - A 2665-ös napfoltnál történt egy kitörés.

http://www.spaceweather.com/images2017/21jul17/cme_c3_anim.gif?PHPSESSID=ca6pkciv085pvm0cbkn6m6ie12

2017. júli. 20-21-e éjjelén 6.7-es erősségű földrengés történt Törökország égei-tengeri partvidékén és a közeli görög szigeteken.
Az Amerikai Földtani Intézet adatai szerint a rengés epicentruma a törökországi Bodrum városától 10 kilométerre délre, Kósz szigettől 16 kilométerre északkeletre történt, tíz kilométeres mélységben.
Közel 160 utórengés követte a földmozgást, ebből 60 kifejezetten erős, érezhető volt.
A rengésben megtépázott Kos-sziget volt a központja a 2015-2016-os Magyarországon átvezető migránshullámnak.
A Bodrum-félsziget-i Akyarlaból indultak útnak Kosz felé azok a migránsok is, akiknek tengerbe fulladt 3 éves gyermekük, Aylan Kurdi, mely eseménynek lovát a zsidó média és az Iszlám Állam aztán jól meglovagolta.
http://24.hu/kulfold/2017/07/22/rettegunk-hogy-megnyilik-alattunk-a-fold-magyarok-a-gorogorszagi-foldrengesrol/
http://hu.euronews.com/2017/07/21/gorog-torok-foldrenges
http://www.ma.hu/vilagvege/303390/Kozel_7es_erossegu_foldrenges_volt_Torokorszag_es_Kreta_kozott__turistak_vesztek_oda
http://24.hu/kulfold/2017/07/21/mintha-bombatalalat-erte-volna-a-templomot-igy-pusztitott-az-egei-tengeri-foldrenges/
http://parameter.sk/negy-sziriai-ferfit-gyanusitanak-tengerbe-veszett-kisfiu-halalaval
http://csillag-szeme.hupont.hu/134/a-medves-jatek
http://csillag-szeme.hupont.hu/131/jelek-2015-szept01

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 142
Tegnapi: 151
Heti: 293
Havi: 5 942
Össz.: 327 475

Látogatottság növelés
Oldal: JELEK 2017 JÚLI-06
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »