PALESNAPES

ELÉRHETŐSÉG: pales17@freemail.hu OLDAL ELŐZMÉNYEI: http://hajnalhasadas.hupont.hu/ http://napcsillag.hupont.hu/ http://hatodiknapon.hupont.hu/, a http://csillagszeme.hupont.hu, http://csillag-szeme.hupont.hu és http://o-megacsillag.hupont.hu/

2018. ápr. 01-e a Bolondok napja, a Feltámadás napja és talán a Mennyei Palota zuhanása, elégése a légkörben.
Az ESA számítása szerint a Tiangong 1 ápr. 01-e és 02-a éjjelén (húsvét vasárnap és hétfő) tér vissza a légkörbe.
http://blogs.esa.int/rocketscience/2018/03/26/tiangong-1-reentry-updates/
Minekután a Bolond lap társul az Orionnal:
Az Orion amellett, hogy méri az időt és a homokóra alakzatát vetíti ki, a TÉRIDŐ és a Csillagkapu formáját is adja, emiatt is nevezik csillagkapunak.
Adrian Gilbert - Napkeleti bölcsek: " Az Orion ugyanúgy, ahogy Oziriszt, az egyiptomi fáraók "atyját" jelképezte, ugyanúgy jelképezi Jézus "mennyei atyját", akinek jobbján most már ott ül. Ez nem azt jelenti, hogy az Atyaisten maga egy csillagkép lenne, vagy Jézus a Nap, csak ismét a hermetikus tanítás "amint fönnt, úgy lent" helytálló. Úgy tűnik, hogy Jézus mennybemenetele, Illéshez hasonlóan, bonyolult módon kapcsolatban van az Orionnal, és az égboltnak az a része volt az, ahova hite szerint feljutott.

http://palesnapes.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/8/285524/kepfeltoltes/aprilis_01_-_bolond-orion-feltamadas-tiangong1.jpg?72530641

A tarotban a Bolond lényünknek az a része, amely elég bölcs ahhoz, hogy áhítattal álljon a teremtés misztériuma előtt, ugyanakkor elég merész ahhoz, hogy a dolgok mélyére nézzen. Elég bölcs ahhoz, hogy tudja, semmit sem tud. Azt a részünket jelképezi, amely felsőbbrendűséggel szemléli az elme árnyékszínpadán vonuló gondolatokat, érzéseket, álmokat.

2013-BAN ÍRTAM:
Stone/Sandra félelmet nem ismerve átszáll a Tiangong-ba, amely éppen ekkor lép be a Föld légkörébe.
Beszáll a Shenzhou-ba, vagyis a Mennyei Palotából az Isteni Jármű-be, mellyel vízbe zuhan. A Shenzhou-ban keletkező tűz miatt Stone-nak el kell hagynia a járművet, amely elsüllyed a vízben. Ahogy Stone úszik felfelé, egy béka úszik el a kamera előtt ( FELTÁMADÁS ).
Stone kiúszik a partra, vagyis kifogták a halat és vége a filmnek.
http://hatodiknapon.hupont.hu/152/almageddon-4

http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/gravitacio_kepek_4.jpg?48907475

A misztikus képzetekben a béka a termékenység és újjászületés, az ősnemzés, a tellurikus (földi) nemiség jelképe. A korai kereszténységben is továbbélt, mint az újjászületés jelképe. A kopt békaformájú, kereszttel, Isten bárányával, olykor félholddal díszített feltámadás-mécseseinek felirata, "Én vagyok a feltámadás" volt. (wikipedia)
http://hajnalhasadas.hupont.hu/440/feltamadas
És akkor csak úgy irányítatlanul, véletlenül a TIANGONG 1 éppen a FELTÁMADÁS napján (vagy húsvét hétfőn) zuhan vissza a Föld légkörébe.

   
 
Ahogyan a Bolond kapcsolódik a Szíriuszhoz (és az Orionhoz), úgy Sandra Bullock is kapcsolatot mutat a kutyacsillaggal.

http://hatodiknapon.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/4/240913/kepfeltoltes/haz_a_tonal_kepek.jpg?40733275

2018-as 90. Oscar és a Szíriusz.
http://palesnapes.hupont.hu/169/kristaly-gyemant-es-a-kutya

Sandra Bullock, kinek nevében ott a BULL, a Bika, mely az égen az Orion felé fut/tör. Ahogyan a nyulat is a kutya kergeti, aztán bemenekül a nyúl üregébe (a Lepus faj nem üregben él, fészket rak), az M42-es Orion ködbe. Keanu Reevesnek, a Kutyacsillagosnak pedig azt mondták, kövesse a fehér nyulat, hogy az Álomvezető (Morpheus) és a Szentháromság (Trinity) kivezesse a mátrixból, illúzióból.

http://csillagszeme.hupont.hu/felhasznalok_uj/2/5/259872/kepfeltoltes/m42_es_a_nyul_urege_-_uszik_a_cet.jpg?33145134

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 166
Tegnapi: 132
Heti: 976
Havi: 5 380
Össz.: 326 913

Látogatottság növelés
Oldal: A BOLOND ÉS A KUTYA
PALESNAPES - © 2008 - 2020 - palesnapes.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »